دقیقتر برای شماشرمنده ها اما این لینک دانلود نداره!!!!!
میگه باید بخری!!!
میتونی راهنمایی ام کنی؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقتر برای شماشرمنده ها اما این لینک دانلود نداره!!!!!
میگه باید بخری!!!
میتونی راهنمایی ام کنی؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیروز هرچی گشتم لینک دانلود نداشت. حتی تو بخش دانلود ها رفتم یا تو خود صفحه اول سایت رفتم اما اینا نبود. ممنون. کمک بزرگی کردید.
موفق باشید![]()
من دانلودش کردم. پوشه ی UIQ_3.0 رو باز کردم و فایل توش رو ریختم تو گوشی. اما نصب نشد. بدبختی اینه که هیچ اروری هم نمیده. وسط نصب همینطور که داشتم ok میکردم دیگه چیزی نیومد که Ok کنم. یه گزینه ی More داشت که سمت راست بود با یه گزینه ی new که وسط بود. همین.
لطفا منو راهنمایی کنید.
باید راحت نصب بشه ... تاریخ گوشیت میلادی هست ؟من دانلودش کردم. پوشه ی UIQ_3.0 رو باز کردم و فایل توش رو ریختم تو گوشی. اما نصب نشد. بدبختی اینه که هیچ اروری هم نمیده. وسط نصب همینطور که داشتم ok میکردم دیگه چیزی نیومد که Ok کنم. یه گزینه ی More داشت که سمت راست بود با یه گزینه ی new که وسط بود. همین.
لطفا منو راهنمایی کنید.
ممنون
دوستان پوزش لینک رو تست نکرده بودم پست اول ویرایش شد
دقیقا مشکل از همینجا بود. منم مثل خیلیها ایرانی بازی در آوردمو تقویم گوشیو به فارسی خودمون کردم.
البته ناگفته نماند که گوشی خودم N73 هست. این گوشی داداشم بود که این برنامه رو برای اون میخواستم. منم که ندیده بودم چه خبره. فقط میگفت نصب نمیشه. به هر حال ممنون. فقط آنلاک کدش رو ندارم.
اما رو گشی خودم احساس میکنم منوهاش بیشتره. مثلا Send via Bluetooth یا ... داره. اما این نداشت.
فکر میکنی دلیلش چی باشه؟ تیک show hidden files هم کار میکرد اما وقتی گزینه ی 7 رو میزنیم منویی نمیاد که فایلها هیدن بشن.
سند با بلوتوث رو uiq هم داره شما دقت نکردی احتمالااما رو گشی خودم احساس میکنم منوهاش بیشتره. مثلا Send via Bluetooth یا ... داره. اما این نداشت.
فکر میکنی دلیلش چی باشه؟ تیک show hidden files هم کار میکرد اما وقتی گزینه ی 7 رو میزنیم منویی نمیاد که فایلها هیدن بشن.
برای تنظیمات باید دکمه 0 رو بزنی نه 7
دکمه 7 فکر کنم برای rename بود.
موفق باشی.
من خودم این برنامه رو ورژن 3 دارم. مگه دکمه هاش مثل هم نیست؟ بابا برنامه که یکیه...
برای تنظیمات که آره. خودم میدونم. اما برای هیدن کردن گفتم دکمه 6. اشتباه تایپیه.
بلوتوث هم خودم دیدم نداشت گزینه اش رو. به هر حال مهم نیست. نداره که نداره. حقشه![]()
Last edited by Divpic; 01-12-2009 at 17:03.
x-plore1.35
رو روی n79 نصب کردم وقتی می خوام ویدئو یا عکسی رو هیدن کنم فقط تو خود فایل منیجیر گوشی هیدن میشه و تو گالری بازم هست
( روش E:/other/contacts هم روی n79 جواب نداد )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)