اگه میخوای صبر کنی که نرو .. چون اگه بری دیگه نمیتونی صبر کنی
اگه میخوای صبر کنی که نرو .. چون اگه بری دیگه نمیتونی صبر کنی
راست میگی آخه 670 پول یک و ماه نیم حقوق منه بخدا زورم میاد بگیرم ولی می دونم این گوشی در حال حاضر بینظیر هستش بزار یه بار دستم بگیرمش ببینم چجوریاست![]()
اره خوب پول کمی که نیس ... ولی همون دوربین عکاسیش حداقل 200 تا 300 ارزششه ...فیلمبرداری هم که بیخیال حساب نمیکنیم
امتحان کردی خبرشو بیار که چجوری بود ..
عطا برو تو کار 8910
بی گارانتی 580 راحت گیر میاد بسیار گوشی سر حالی هم هست !
jet و n97 اصلا با diamond 2 قابل مقایسه نیستن.
diamond 2 بگیر پشیمون نمیشی هرچی باشه ویندوز موبایله البته اگه اهل نصب برنامه باشی
موفق باشید
همون 8910 رو بگیر خیال خودت رو راحت کن.ارزش داره اونقدر هم پول بدی،هم گوشی میخری هم دوربین.جت که اصلا قابل مقایسه با این گوشیهایی که گفتی نیست.جت گوشیه خوبیه ولی نه مثل اینایی که انتخاب کردی.اینا گوشی های بهتری هستند از نظر سیستم عامل و نرم افزاری.
پادشاه n97 فقط ! هیچی نوکیا نمیشه !
رو تعصب نظر ندین ,لطفا...منم قبلا میگفتم پادشاه نوکیا اما حالا میگم سامشونگ.
آخه 97 از i8910سرتره؟ کی اینو گفته؟ چرا گفته؟
دعوا نکنید
دیروز بالاخره jet رو گرفتم واقعآ ازش خوشم اومد 8910 رو قیمت کردم 610 دلم نیومد بگیرم بابا پ.ل 2 ماه حقوقمه اینو گرفتم 380 از علاادین تا الان که خیلی باهاش حال کردم کیفیت صفحه نمایش ، صدای پخش موزیک ، دوربین ، اینترفس گوشی واقعآ بینظیره در مورد برنامه هم قبوله ویندوز دست ادم خیلی بازتره ولی من یکی از دوستام دیاموند 2 داره میگه بعضی اوقات هنگ میکنه که تازه اون دختره و با گوشی زیاد کار نمیکنه این گوشی رو هم قیمت کردم 560 میدادن ولی من حوصله هنگ کردن و این چیزارو ندارم.
این گوشی همه نیاز منو برطرف میکنه الان E65 رو هم دارم اونو میزارم واسه انگیج ( البته اگه جدید بیاد ) و برنامه
دعوا نکنید
دیروز بالاخره jet رو گرفتم واقعآ ازش خوشم اومد 8910 رو قیمت کردم 610 دلم نیومد بگیرم بابا پ.ل 2 ماه حقوقمه اینو گرفتم 380 از علاادین تا الان که خیلی باهاش حال کردم کیفیت صفحه نمایش ، صدای پخش موزیک ، دوربین ، اینترفس گوشی واقعآ بینظیره در مورد برنامه هم قبوله ویندوز دست ادم خیلی بازتره ولی من یکی از دوستام دیاموند 2 داره میگه بعضی اوقات هنگ میکنه که تازه اون دختره و با گوشی زیاد کار نمیکنه این گوشی رو هم قیمت کردم 560 میدادن ولی من حوصله هنگ کردن و این چیزارو ندارم.
این گوشی همه نیاز منو برطرف میکنه الان E65 رو هم دارم اونو میزارم واسه انگیج ( البته اگه جدید بیاد ) و برنامه
مبارک باشهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه
شیرینی یادت نره
ولی خوب کار خوبی کردی jet رو گرفتی اگه سیستم عامل i8910 برات مهم نباشه و خیلی به سرعت اهمیت میدی
چون هر چی باشه سی پی یوی i8910 از jet کمتره و در ضمن jet سیستم عامل نداره که بخواد از سرعت گوشی بکاهه
انتشالا که چرخش برات بچرخه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)