تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: مشکل با Usb Device Not recognized (نشناختن موس usb )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. من واسه لپتاپم یه موس a4tech خریدم وقتی که برای بار اول وصل کردم خیلی راحت شناختش بدون هیچ مشکلی . ولی وقتی خاموش و روشن کردم سیستمو دیگه به هیچ عنوان موس رو نمشناسه هی پیغام Usb Device Not recognized میده یا unknown device !!! به خدا خیلی اعصابم داغونه! گفتم شاید موس مشکل داره یه موس دیگه امتحان کردم که بازم مثل همونه ! هر دو موس رو زدم به کامپیوتر دسکتاپم هر دوشون سالمن! وقتی که موبالم رو بهش وصل میکنم راحت میشناستش ولی با موس مشکل داره! جالب اینجاست که دیگه وقتی موس هم داخل نیست همینجوری واسه خودش هر 30 ثانیه این پیغام میاد و میره ! اصلا موس وصل نیستاااا!! این پیغم :

ویندوزمم ویستاست! تورو خدا هر چی بلدین بگیین که دارم دیوونه میشم!!
    سلام منم دقیقا همین مشکل رو با لپ تاپم پیدا کردم هم تو ویستا هم 7! چند بارم ریکاوری کردم فایده نداشت!
    جیکار کنم رو اعصابمه!کمممممممممممممممم مک!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. من واسه لپتاپم یه موس a4tech خریدم وقتی که برای بار اول وصل کردم خیلی راحت شناختش بدون هیچ مشکلی . ولی وقتی خاموش و روشن کردم سیستمو دیگه به هیچ عنوان موس رو نمشناسه هی پیغام Usb Device Not recognized میده یا unknown device !!! به خدا خیلی اعصابم داغونه! گفتم شاید موس مشکل داره یه موس دیگه امتحان کردم که بازم مثل همونه ! هر دو موس رو زدم به کامپیوتر دسکتاپم هر دوشون سالمن! وقتی که موبالم رو بهش وصل میکنم راحت میشناستش ولی با موس مشکل داره! جالب اینجاست که دیگه وقتی موس هم داخل نیست همینجوری واسه خودش هر 30 ثانیه این پیغام میاد و میره ! اصلا موس وصل نیستاااا!! این پیغم :

ویندوزمم ویستاست! تورو خدا هر چی بلدین بگیین که دارم دیوونه میشم!!
    سلام این مشکل دقیقا برا لپ تاپم ایجاد شده هم با ویستا هم 7!چند بارم فرمت و ریکاوی ولی فایده نداره!
    منم هر 30 ثانیه داره این پیام و میده کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممک!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیزم من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم رو ی لب تابم ، بعد از کلی سرچ اینو فهمیدم که بعضی وقتا باطری لب تاب نمیکشه و باید یکبار باطری رو جدا کنی با برق مستقیم بدون باطری بزنی ودرست میشه ،

وقتی دیدم موسم راه افتاد ساعت 4 صبح بوود یک نفس راحت کشیدم و اینم بگم موس منم a4tech بود .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تو ران بزن regedit

بعد برو این شاخه:

HKEY_LOCAL_Machine\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Usb

بعد یه کلید DWORD به اسم DisableSelectiveSuspend بساز و بهش مقدار 1 بده

و مجددا راه اندازی کن

اینا تماما غیر فعال و یا چک بشن:

USB peripheral devices

HID and/or Composite USB (Human Interface Devices)

USB Root Hub(s)

USB Host Controller(s) (Universal or Enhanced Host Controllers)

plugged the USB wireless connector
    -plugged it
    -uninstalled the driver
    -then selected to install and chose to select from a list of items.
    -Then Select USB device -USB Root HUB
    دوست عزیز در ساخه ای که آدرس دادید "HKEY_LOCAL_Machine\SYSTEM\CurrentControlSet\Servi c es\Usb
    " usb خالی نبود
    ویندوزم xp هستش و به خاطر همین مشکی به تازگی عوضش کردم چند روزی درست شد ولی بازم usbها رو نمیشناسه!
    کلافه ام بخدا!

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزیز در ساخه ای که آدرس دادید "HKEY_LOCAL_Machine\SYSTEM\CurrentControlSet\Servi c es\Usb
    " usb خالی نبود
    ویندوزم xp هستش و به خاطر همین مشکی به تازگی عوضش کردم چند روزی درست شد ولی بازم usbها رو نمیشناسه!
    کلافه ام بخدا!
    با USBهای جلوی یا عقب دارید؟ اگر با تعویض ویندوز هم دوباره این مشکل براتون پیش اومده به احتمال قوی میتونه مشکل از پاور سیستم باشه مشخصات پاور رو اینجا قرار دهید ولی به شخصه پیشنهاد میکنم یک USB HUB بگیرد و خیال خودتونو راحت کنید .

6. این کاربر از kourosh_sos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه p30v0rd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کلا سیستم رو از برق بکش بیرون چند ثانیه صبر کن بعد دوباره روشن کن . ببین درست میشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من هم مشکل مشابهی دارم. تو نت بودم داشتم با موس کار میکردم که موس یهو از کار افتاد و متوجه شدم که یکی از پورت های USB لپ تاپم کار نمیکنه و بعد از چند دقیقه یه پیغام اومد که یکی از درایور های شما UNknown هستش.
    و دیگه کلا USB drive is not recognized همش برام میاد.
    چیکار باید بکنم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه kamiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    c++

پيش فرض

یک راه حل هستش
    اونم اینه که از حالت safe mode ویندوز رو اجراء کرد و بعد از شناختن موس یا هر وسیله ای که با درگاه یو اس بی سرو کار داره دوباره ریستارت کرده و از حالت عادی ویندوز رو اجراء کنید.
    موفق باشید

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من هم تقریبا شبیه این مشکل رو با کامپیوترم (دسکتاپ) دارم. روش ویندوز سون نصبه. موسم هم فراسو هستش. دقت کردید وقتی یه دیوایس یو اس بی وصل میکنیم به سیستم چه صدایی میده؟؟؟ هر چند دقیقه که نامعلومه اجکت میشه و دوباره خودش وصل میشه. امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
    میشه بگید باید چی کار کنم؟
    مرسی....

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام به همگی
    دوست عزیز اگر درگاه USBشما مشکلی نداشته باشد باید مشکاز دوجا باشد(البت اینا واسه لب تابه)
    1-مشکل از موس هست و با ازمایش چند موس با بندهای مختلف و الته معتبر میشه این گزینه رو بهش جواب داد!
    2-مشکل نرم افزاری باشه.بعضی از نسخه های راهانداز موس پد لب تاب واسه اینکه یه موس جدید رو بشناسه باید یه سری از گزینه هاش رو ببر داری و تنظیم مجدد کنی.در حالت پیش فرض گزینه روی حالتی است که کمترین برق رو از پورتهای USB مصرف کنه.
    موفق باشید.
    من هم با نظر بعضی از دوستان موافقم.اول اینکه هر چی شد بگی ویروسه و بعدشم اولین کاری که بکنی نصب مجدد ویندوز باشه!!! دوستای گلم قصد جسارت ندارما فقط نظرمو گفتم

حامد

12. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •