سلام خدمت طراحان گرامی
من یه آموزش در قالب کتاب الکترونیکی واستون میذارم شاید بدرردتون بخوره.
پسوورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت طراحان گرامی
من یه آموزش در قالب کتاب الکترونیکی واستون میذارم شاید بدرردتون بخوره.
پسوورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرافزار3dmax 2013 بعد از ریکاوری ویندوزم دوباره نصب کردم ولی برای اجرا این ارور رو میده. مشکل از کجاست؟
the application was unable to start correctly (0x000007b) click ok to close the application
دوستان تا اسم مناسب هست روی تاپیک منم مشکلم رو بیان کنم
من مشکلم با درایوره... بعضی اوقات وسط کار، مثلا همین چند دقیقه پیش، داشتم با آموزش VTOL رو با اسپلاین و ... جئومتریش رو میساختم، View رو که عوض کردم، می بینم که جای مدل عوض شده... و روی عکس رفرنس تطبیق نیست...(میخواستم بقیه ی بدنه رو وصل کنم اما خوب تنظیم بهم خورده بود) بعد از یکم ور رفتن که ببینم چجور میشه تنظیمش کرد و Undo کردن، یه دفعه دیدم گرافیک ارور همیشگی Driver Graphic Did not Respond and has been recovered رو داد و این جئومتریه برگشت سر جای اصلیشچنین مشکلی مشاهده شده؟ نمیشه رفعش رو عیب کرد یه جوری؟
نرم اقزار هم 3Ds MAX 2013 X64 هست و نسخه ی درایور هم 320.18 هست...
سلام دوستان لطفا بهم جواب بدید. من برنامه رو نصب کردم مشکلی نبود ویندوزم 7 هست 64 بیت .اما وقتی برنامه باز میشه همه قیمت ها کار میکنه اما صفحه کاریم هیچی نشون نمیده هر چی رو صفحه دیکتاپ هست عکسش رو روی صفحه کاری میاره.
سلام من دوره اش رو شرکت کردم
اگه دوست داری میتونی گام به گام باهام جلو بیای.
سیاوش جان خیلی خوش اومدی به انجمن
لطفا تاپیک های قدیمی رو بالا نیارید
سپاس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)