وضعیت پرسپولیس یه مقدار نامناسبه...
ولی بازم مساوی میشه چون باید مساوی بشه
فقط اگه می خوان مساوی کنن تو رو خدا یه مساوی پر گل بکنن مثلا 4 - 4 تا به قول دوستمون حوصله ملت سر نره.
برد استقلال
تساوی
برد پرسپولیس
وضعیت پرسپولیس یه مقدار نامناسبه...
ولی بازم مساوی میشه چون باید مساوی بشه
فقط اگه می خوان مساوی کنن تو رو خدا یه مساوی پر گل بکنن مثلا 4 - 4 تا به قول دوستمون حوصله ملت سر نره.
من بعید میدونم بخاطر شلوغی های اخیر بخوان بازی رو مساوی کنن ! چون بدتر میشه !
و با توجه به قدرت دو تیم شانس استقلال خیلی خیلی بیشتر !
آبیته !
شلوغیهای اخیر چیه؟!!
n ساله دارن بازی رو مساوی تموم میکنن
اون n سال وضعیت فرق میکرد ! بهرحال نظر من بود !
من به برد پرسپولیس رای دادم ولی بازم آخر با زی شعارایی مثل تساوی ، تساوی،....تو این تبانیو اینا میشنویم
ولی واقعا اگر مساوی بشن دیگه گندش در میادااا!!!!
ورزش که مسخره بازی نیست!!!
جک برتر سال. 5نفر به برد پرسپولیس رای دادن. آخه اون که از وسط زمین گل میخوره جلوی استقلال که 5-0 برده میخواد چی کار کنه !!!
اخه پرسپولیس با چه امیدی میخواد ببره !؟ با بادامکی میخواید ببرید !؟
اگه پرسپولیسیا ناراحت شدن شرمنده ولی اون موقع که ما 13هم شدیم هم شما همینارو میگفتید.
ضلع شرقي ورزشگاه آزادي (روبروي جايگاه) در دربي شصتوهفتم به هواداران استقلال اختصاص مييابد.به گزارش روابط عمومي باشگاه استقلال، پس از ديدار برگشت تيمهاي استقلال و پيروزي در ليگ گذشته مديرعامل باشگاه استقلال پيگير اختصاص سهم ميزبان از ظرفيت ورزشگاه آزادي براي دربيهاي آتي شد كه در پي اين امر براي نخستين بار در چند دهه گذشته هواداران استقلال به عنوان ميزبان مسابقه در ضلع شرقي ورزشگاه و طبقه اول استقرار خواهند يافت.اين موضوع در نشست اين هفته مسئولان برگزاري ديدار استقلال و پيروزي قعطي خواهد شد.
یعنی میشه برعکس بازیهای قبل؟ضلع شرقي ورزشگاه آزادي (روبروي جايگاه) در دربي شصتوهفتم به هواداران استقلال اختصاص مييابد.
به گزارش روابط عمومي باشگاه استقلال، پس از ديدار برگشت تيمهاي استقلال و پيروزي در ليگ گذشته مديرعامل باشگاه استقلال پيگير اختصاص سهم ميزبان از ظرفيت ورزشگاه آزادي براي دربيهاي آتي شد كه در پي اين امر براي نخستين بار در چند دهه گذشته هواداران استقلال به عنوان ميزبان مسابقه در ضلع شرقي ورزشگاه و طبقه اول استقرار خواهند يافت.
اين موضوع در نشست اين هفته مسئولان برگزاري ديدار استقلال و پيروزي قعطي خواهد شد.
اره دیگه ! تماشاگرای استقلال تا جایگاه 24 میان از 25 هم پرسپولیسیها ! به همون ترتیب هم بالا استقلالیها تا سر 24 میان !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)