تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: در مورد این بنز کمکم کنید

داره خودمونی میشه masoud911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست من اطلاعات خوبی داری
    ولی استثناعا این یکی رو کوپه کلاس اس میدونن

درسته که حرفهای مجله ماشین زیاد معتبر نیست ولی تو تستش اون هم گفته بود کلاس اس
    خلاصه بگم متواتر اینه که کوپه کلاس اس بوده!
    (البته بنده این رو با اطمینان 100 درصد نمیگم اگه شما اطلاعاتی بیشتر از پست بالا دارین خوشحال میشم از اطلاعاتتون استفاده کنم)

2. 2 کاربر از masoud911 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ashkan24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T e H

پيش فرض

دوست من اطلاعات خوبی داری
    ولی استثناعا این یکی رو کوپه کلاس اس میدونن

درسته که حرفهای مجله ماشین زیاد معتبر نیست ولی تو تستش اون هم گفته بود کلاس اس
    خلاصه بگم متواتر اینه که کوپه کلاس اس بوده!
    (البته بنده این رو با اطمینان 100 درصد نمیگم اگه شما اطلاعاتی بیشتر از پست بالا دارین خوشحال میشم از اطلاعاتتون استفاده کنم)
    اولا ممنون از لطف شما
    بعدم اینکه خوشحالم از اینکه تو قسمت اتومبیل این فروم لحن ها بجای کل کل کردن فهمیدن و گفتن دانسته ها به هم دیگست
    و اما راجب اینکه slc رو کوپه اس کلاس بدونیم یه توضیحاتی هست که خدمتتون میگم
    در بنز کوپه کلاس S رو کلاس CL می دانند
    واینکه کوپه کلاس E رو clk می دانند (البته به لحاظ شرایط فنی و شاسی و ... بعضی معتقدن که کوپه کلاس C میباشد ولیکن با توجه به وجود C کوپه می توان گفت که اینگونه نیست )
    و اما slc را کوپه کدامیک بدانیم ؟؟؟ (کلاس S یا کلاس E )
    این مشکل از اینجا شروع می شود که در آن زمان ها بنز با کدهایی امروزی نبوده
    220se , 230 ,230 se 280 , 280se و غیره (دیدن عکس های زیر خالی از لطف نیست)

اما حال کلاس سدان این خودرو ها آنموقع به تنوع الان نبود
    ولی یک چیز کاملا روشنه و آن هم اینه که لاس CL هرگز کروک نبوده چون سی ال کوپه کلاس اس بوده و بنز کلاس تشریفاتی خود را کروک نمی کند !!! در حالی clk کروک نیز دارا می باشد

حال برای فهمیدن اینکه بلاخره SLC کوپه S است یا کلاس E است بایستی به سدان این خودرو مراجعه کنید
    سدان slc را 280se می دانند و اینکه از لحاظ سایز و لوکس بودن خودرو به نظر من 280se را بایستی class e دانست و اینکه slc کشیدگی کلاس CL را ندارد

اما با توجه به گفته شما مبنی بر چاپ مقاله در مجله ماشین بنده با تماسی با مسیح (نویسنده همین مقاله در مجله ) از ایشان سوال کردم که ایشان همچنان معتقد به مطلب چاپ شده بود
    و از آنجایی که اطلاعات مسیح در زمینه تاریخچه بنز بسیار از من کاملتر است گفته های ایشان را دقیق تر از خودم می دونم و اینکه احتمالا مسیح 280se را کلاس اس میدانند
    در پایان امیدوارم که بتوانم اطلاعات دقیق تری پیدا کنم چون خودم هنوز هم به قطعیت به نتیجه نرسیده ام

4. 2 کاربر از ashkan24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ولی کن sl همیشه کروک بوده و هیچ وقت چیزی به نام sl کوپه وجود نداشته (البته در قدیم و حتی حال حاضر برای بسیاری از اتاق های کروک با سقف برزنتی یک سقف فلزی ثابت نیز وجود داشته که درون گاراژ نگهداری و معمولا در فصل زمستان استفاده می شده) عکس زیر sl همان سال ها را نشان می دهد
    در مورد slc باید گفت که slc همان clk حال حاضر می باشد که در تاریخ بنز در بسیاری موارد نیز نام e coupe را داشته (البته از سال 2009 نیز دوباره با توقف تولید clk باز e coupe تولید می شود)
    اینطور که من از نوشته شما متوجه شدم شما دارین میگین این ماشین کوپه نداره و روی سقف برزنتی سقف آهنی قرار میگیره.
    اگر چیزی که من برداشت کردم درست باشه باید بگم خیر،این ماشین دو مدل داره یکی SL که کروک هست و یکی SLC که به معنی اس ال کوپه هستش.

داره خودمونی میشه ashkan24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T e H

پيش فرض

اینطور که من از نوشته شما متوجه شدم شما دارین میگین این ماشین کوپه نداره و روی سقف برزنتی سقف آهنی قرار میگیره.
    اگر چیزی که من برداشت کردم درست باشه باید بگم خیر،این ماشین دو مدل داره یکی SL که کروک هست و یکی SLC که به معنی اس ال کوپه هستش.
    درسته دوست عزیز
    همانطور که قبلا هم گقتم بسیاری از ماشین های کروک با سقف برزنتی دارای سقف فلزی نیز می باشند که در فصل سرما برای حفظ گرما درون ماشین و مقاومت در برابر برف و باران شدید استفاده می شده
    فکر می کنم عکسی که گزاشتم گویای این قضییه بود
    این عکس ها هم بقیه همان عکس هاست و سقف خالی را نشان می دهد

در مورد اس ال و اس ال سی هم باید بگم که این دو ماشین دارای دو کلاس متفاوت اند و اصلا اس ال سی را نمی توان کوپه اس ال خواند
    اس ال رودستر است (دو نفره ) در صورتی که که اس ال سی چهارنفره است 2+2
    این دو ماشین دارای کشیدگی متفاوتی هستند در صورتی که ماشین های هم کلاس مثل سی ال کا های کروک و کوپه دارای یک میزان کشیدگی هستند
    ماشین بنفش اس ال بوده و دیگری اس ال سی می باشد

Last edited by ashkan24; 04-12-2009 at 14:38.

7. این کاربر از ashkan24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •