تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: تنظیم کانکشن استرینگ بعد از کامپایل با حفظ امنیت

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    من یک نمونه کد دارم که شاید کمک کند ...
    در این کد بسیار بسیار ساده برای ذخیره از Settings های خود پروژه استفاده شده ولی قبل از ذخیره سازی و بعد از خواندن فقط به صورت نمادین اطلاعات با ------ مثلاً رمزنگاری شده.
    اگر از کدی شبیه همین و با کلاسهای اصلی دات نت برای رمزنگاری در فضای System.Security.Cryptography استفاده کرد، گمانم خوب باشد.
    بحرحال رمزنگاری را میخواهد چون اطلاعات ConnectionString حاوی user و Pass است که مواردی امنیتی است ولی اگر Settings را هم نخواهید میتوانید در قالب یک فایل با هر پسوندی در کنار برنامه هم ذخیره کنید (bin.* یا dat.* و...)

نمونه کد:
    support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1001372507

تاپیک مرتبط:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTPROG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر 3500 ساله

پيش فرض

مشکل من اینه که کاربر اصلا با برنامه ارتباط نداره. برنامه به صورت سرویس ران میشه و پشت پرده کاراش رو میکنه و تا میتونه باید کارش رو مخفیانه انجام بده. فرم یوزر و پس برای کاربر ظاهر نمیشه. البته میشه مثلا هنگام نصب آدرس سرور رو بگیره. ولی میخوام ببینم روش مناسب تری کسی بلده؟
    خود سرویسها هم میتونن اطلاعات ورودی بگیرند شما میتونید همون اطلاعات log in رو تو properties همون سرویس قرار بدید

اگه به تصویر زیر دقت کنید سرویسها توانایی لازم رو دارن

4. این کاربر از MTPROG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    میبخشید، من کل تاپیک را مطالعه نکرده بودم و حالا که کاربر MTPROG پست قبلی را دادند متوجه این شدم ...
    مشکل من اینه که کاربر اصلا با برنامه ارتباط نداره. برنامه به صورت سرویس ران میشه و پشت پرده کاراش رو میکنه و تا میتونه باید کارش رو مخفیانه انجام بده. فرم یوزر و پس برای کاربر ظاهر نمیشه. البته میشه مثلا هنگام نصب آدرس سرور رو بگیره. ولی میخوام ببینم روش مناسب تری کسی بلده؟
    اگر اینطور است شاید بد نباشد برنامه و سرویس شما مقدار ConnectionString رمزنگاری شده را از محل مشخص و خواصی بخواند (مثل یک مقدار در رجیستری) سپس یک برنامه کمک فرمدار و با UI هم برای پیکر بندی برنامه در کنار این ویندوز سرویس وجود داشته باشد.

بالاخره شما اغلب برنامه های خدماتی کلی را که میبینید ویندوز سرویس دارند یک برنامه UI دار برای تنظیمات هم دارند، چه ضد ویروسها و چه خود SQLServer و...
    (خود SQLServer ابزار نمایشی و مرتبط با کاربری مثل SQL Server Configuration Manager و SQL Server Surface Area Configuration را دارد.
    که در واقع ساپورت تنظیمی سرویسهایش را انجام میدهند و حتی برخی تغییرات تنظیمی با Restart سرویس یا Start بعدی آن اعمال میشود و همان لحظه اثر نمیکند.

نتیجتاً پیشنهاد من قرار دادن امکان edit و تغییر ان محل مشخص ConnectionString درون یک برنامه خدماتی فرمدار مرتبط با سرویستان است. این برنامه لزوماً نیاز نیست همیشه در RAM و در حال اجرا باشد و همیشه هم جلوی چشم باشد.
    (
    برخی از ابزار خدماتی SQLServer اصلاً Shortcut اش هم در منوی Start وجود ندارد و باید دستی به پوشه مورد نظر بروید و اجرایشان کنید که دیگر اجرا بودن در RAM و وجود Shortcut در منوی Start و... به صلاح دید برنامه نویس و شرایط اجرای آن بستگی دارد.
    )

6. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    تشکر از نظرات مفیدتون.

جناب MTPROG عکسی که شما گذاشتی مربوط به ران شدن سرویس به صورت عادی یا از طریق یه یوزر خاص هست. اما اگه منظورتون اینترکتیو بودنش هست بله برنامه بنده به صورت اینترکتیو هست. اما این که بخوام از کاربر کانکشن استرینگ رو بگیرم روش مناسبی نیست. پایین توضیح میدم.

جناب h2 تو فکر یه همچین روشی بودم که اطلاعات دفعه اول ران شدن از ادمین گرفته بشه و جایی ذخیره بشه. احتیاجی هم به برنامه کمکی نداره. چون نیازی نیست اطلاعات ادیت بشه. به 2 دلیل. اول این که آدرس سرور ثابته و نیازی به ادیت نداره. دوم این که ممکنه کاربران عادی از امکان ادیت کانکشن استرینگ سو استفاده کنند ( حتی اگه پسورد و ... هم در نظر گرفته بشه ) و برنامه به مشکل بر بخوره.
    سالی 1 بار هم نیاز به ادیت کانکشن استرینگ نیست. اگر بود برنامه پاک و دوباره نصب میشه تا مطمن باشم 100% توسط مسوول پشتیبانی انجام میشه نه خود کاربر.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •