احتمالااستادتون يه چيزي مي دونه که ترجمه نخريده .
البته من خودم زبان اونقدر ها خوب نیست وگرنه حتما زبون اصلیش رو میگرفتم
احتمالااستادتون يه چيزي مي دونه که ترجمه نخريده .
البته من خودم زبان اونقدر ها خوب نیست وگرنه حتما زبون اصلیش رو میگرفتم
سلام
استاد ما ترجمه ی دکتر صاحب الزمانی رو معرفی کرد من تازه شروع کردم
خوبه البته یه کم زیادی ترجمیده! ولی قابل فهمه ....فکر کنم بهتر از بقیه باشه![]()
خوبی کتاب دیتل اینه که مثله یک مرجع میمونه.سلام
استاد ما ترجمه ی دکتر صاحب الزمانی رو معرفی کرد من تازه شروع کردم
خوبه البته یه کم زیادی ترجمیده! ولی قابل فهمه ....فکر کنم بهتر از بقیه باشه
تقریبآ در مورد همه جنبه های C++ توضیحات کامل داره و اگر شما بتونید به تمام جنبه های این کتاب مسلط بشید وقتی کتاب های دیگه رو مطالعه می کنید (زبان اصلی و غیر اصلی) براتون حکم تکرار رو داره و به سختی میشه مطالبی در کتب دیگر پیدا کرد که دیتل در موردش توضیح نداده باشه (البته منظورم جنبه های عمومی این زبان است نه فرضآ نحوه کار یک تابع خاص یا یک الگوریتم)
بله درسته . ولي يه بديش هم که هست اينه که اين مطالب کامل رو خيلي پراکنده گفته . همه موضوعات مربوط به يک مطلب رو يه جا نمي گه و بر حسب نياز تو چند فصل بعد مياره . بنابراين يکي اگه بخواد يه موضوع خاص ++C رو کامل ياد بگيره مجبوره کتاب رو کامل بخونه .
این کتاب چندین ترجمه داره
همه 21 فصل کتاب اصلی رو دارن ولی بعضی هاشون مثل ترجمه ی مهندس پاشایی کمتر از 900 صفحه است در حالی که قلزم 2 جلدی بیش از 1400 صفحه است
من فقط همین دو تا رو دیدم و قیمتشون الان (1387) :
ترجمه ی پاشایی 10000 تومان
ترجمه قلزم دو جلدی هر کدوم 12000 تومان که میشه 24000 تومان
.
.
.
.
کسی می دونه نسخه زبان اصلی این کتاب رو کجا میشه پیدا کرد؟
من ساکن مشهد هستم و هیچ جا پیدا کردم. از ترجمه شدش خوشم نمیاد....به زور خواستن جملات رو به فارسی برگردونن واسه همین خیلی از جمله هاش اصلا فارسی نیست...خدا می دونه کجاییه؟!!
من تو اینترنت هم نتونستم نسخه ی PDF این کتاب رو (رایگان) پیدا کنم.
اگه کسی می دونه کجا میشه تهییه اش کرد ؟
ممنون
من این نسخه رو دارم ، اما اون زمانی این کتابو گرفتم قیمت دو جلدیش روی هم 20 تومن بود، اما اینکه چرا 4 تومن دیگه بهش اضافه کردن برام جای سواله ؟! مگه 20 تومن کم بود؟!ترجمه قلزم دو جلدی هر کدوم 12000 تومان که میشه 24000 تومان
گرچه به نظرم کتاب خیلی خوبیه ولی این قیمت نمی ارزه !
ویرایش پنجم این کتاب (زبان اصلی) رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید (حدودآ 10 مگابایت)
اگه پسوورد خواست کد زیر رو وارد کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
centerebook.com
من یه بار تو نمایشگاه کتاب دیدم اصلیشو . البته ویرایش 6 . تمام صفحات روغنی و رنگی بودن . با کیفیت فوق العاده . فکر کنم حدود 80 دلار هم قیمتش بود . ولی می ارزید . واقعا می ارزید . این کتاب زبان اصلی دیتل که تو کتاب فروشی ها و احتمالا به قیمت 20000 الی 30000 تومن پیدا میشه اصلا کیفیتش مناسب نیست . نه روغنیه و نه رنگی و نه خود کاغذها کیفیت مناسب رو دارن . ولی باز هم به ترجمه این قلزمه خیلی می ارزه .
jedan azaton az babate in ketab tashakor mikonam kheili be dardam khord ...
دانلود نسخه 5 دیتل 26 مگ و نسخه 3 1.7 مگ (!) و ترجمه فارسی 21 مگ پست 9 & 10 تاپیک زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)