تکذیب میشه به شدت!!!!
اون 8800 ای که شما دیدی به احتمال زیاد تا آخرین حد ممکن اورکلاک شده؛ بازم به پای GTS 250 نمیرسه!
من با 9600GT بشدت 8800ultra رو ترکوندم!!!
مخصوصاً توی بازیهایی که نیاز به گرافیک داره ؛ مثل کرایسیس
تکذیب میشه به شدت!!!!
اون 8800 ای که شما دیدی به احتمال زیاد تا آخرین حد ممکن اورکلاک شده؛ بازم به پای GTS 250 نمیرسه!
جان؟؟؟؟من با 9600GT بشدت 8800ultra رو ترکوندم!!!
![]()
تکذیب میشه به شدت!!!!تکذیب میشه به شدت!!!!
8800 Ultra بهتر از یه 9600 GT ایه.
در ضمن کدام بازی نیاز به کارت گرافیک نداره که شما میگید ""مخصوصاً توی بازیهایی که نیاز به گرافیک داره"" ؟
اگه دوستم که 800 الترا دره همین الان بگه بیا کارتمون رو عوض کنیم حتما عوض میکنم چون واقعا تو بازیها بهتر از gts 250 عمل میکنه.......
کارتش هم evga 8800 ultra هست که فرکانسه هستش 615 و مموریش هم 1080 هست.....
البته خیلی هم نمیخواد بحث کنید چون صاحب تاپیک پیداش نیست اخر هم نگفت بودجش چقدره![]()
اینکه 8800 ultra بهتر از 9600GT هست شکی نداره!!!تکذیب میشه به شدت!!!!
برو آرایشتو پاک کن!جان؟؟؟؟
اوهومتکذیب میشه به شدت!!!!
8800 Ultra بهتر از یه 9600 GT ایه.
در ضمن کدام بازی نیاز به کارت گرافیک نداره که شما میگید ""مخصوصاً توی بازیهایی که نیاز به گرافیک داره"" ؟
نوهوم!!GTS 250 بهتره !اگه دوستم که 800 الترا دره همین الان بگه بیا کارتمون رو عوض کنیم حتما عوض میکنم چون واقعا تو بازیها بهتر از gts 250 عمل میکنه.......
شما مقایست یه سیستم نباشه!!!اون اختلاف کارایی می تونه صد تا علت دیگه داشته باشه!!
الترا یعنی چی؟!یعنی به شدت اورکلاک شده!کارتش هم evga 8800 ultra هست که فرکانسه هستش 615 و مموریش هم 1080 هست.....
اتفاقا تا صاحبش نیومد ه باید بحث کنیم!البته خیلی هم نمیخواد بحث کنید چون صاحب تاپیک پیداش نیست اخر هم نگفت بودجش چقدره![]()
آخر نگفتيد .
قيمت اين 8800 الترا چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا كسي ميگه پاورت جواب نميدي ؟ سري 8 آخر خيلي وحشتناك پر مصرفه 2 تا كانكتور ميخواد ولي 250 فقط يك دونه ميخواد هميشه هميشه به فكر پاور باش تا سي پي يو و مادربورد الي آخر
یافت نمیشه!آخر نگفتيد .
قيمت اين 8800 الترا چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگرم بشه حدود 200 باید خوب باشه
برو آرایشتو پاک کن!![]()
GTS 250 به دليل معماري جديد تر و خنكتر و كم مصرفتر بودن بهتره + PhysX و Cuda داره و در كل به نظر من بهتره و جاي هيچ بحثي رو نميذاره !
اوه اوه میارزه 200 ؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)