هنوز که نگرفتم قراره هفته بعد بیاد
خودم درست نمی دونم جریان از چه قراره یکی میگه کرنامه نهایی یکی میگه کارنامه سبز
درست نمی دونم
هنوز که نگرفتم قراره هفته بعد بیاد
خودم درست نمی دونم جریان از چه قراره یکی میگه کرنامه نهایی یکی میگه کارنامه سبز
درست نمی دونم
دوستان سلام
بابا یه کارنامه هست که تا چند روز دیگه هم خودش هم خبرش میاد
توشم نشون داده که الان چی قبول شدی و اگه این قبول نمی شدی احیانا بعد اون چی قبول میشدی
یه چیز دیگه ای هم که واسه اکثر افراد داره اینه اعصاب رو به شدت ممکن خورد بکنه
چون ممکنه که فاصله با آخرین نفر توی رشته بهتر و دلخواه تر خیلی کم باشه و کاری هم نمیشه کرد
علی علی
فقط یه چیزی برا حال گرفتن ماست! همین!
آمارش واسه سال بعدیای ما بیشتر کمک میکنه
همين آمارم مي زارن بعنوان انتخاب رشته مجازي در سايت سنجش
اخبار گفت هفته ی دیگه میاد !!
اگه من بخوام ازیه دانشگاه سطح بالا به یه سطح پایین بیام.بدون تغییر رشته {می خوام بیام شهر محل سکونتم }...چی باید کرد..لطفا کمک کنید..نیازه شدیده!
جواب شما در تاپيكي كه زديد گفته شد . دوبار نزنيد
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در رابطه با كارنامه نهايي آزمون سراسري سال 1388
08/07/88 تاريخ درج خبر
بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان آزمون سراسري سال 1388 كه مجاز به انتخاب رشته گرديده و در زمان مقرر نسبت به انتخاب كد رشتههاي مورد علاقه خود از گروه آزمايشي مجاز و يا گروههاي آزمايشي مجاز از طريق شبكه اينترنت اقدام نمودهاند، ميرساند كارنامه نهايي آزمون مذكور براي اين دسته از داوطلبان از ساعت 20 (8 شب) روز يكشنبه 12/7/88 در سايت اين سازمان قابل رويت و بهرهبرداري خواهدبود.
لذا داوطلبان گرامي ميتوانند با مراجعه به سايت اين سازمان و به نشاني www.sanjesh.org و با درج شماره داوطلبي و مشخصات شناسنامه اي شامل نام خانوادگي، نام ، شماره شناسنامه و سال تولد و يا شماره پرونده -نام كاربر -كلمه عبور و شماره شناسنامه ضمن مشاهده كارنامه خود از آن پرينت تهيه نمايند.
داوطلبان گرامي ميتوانند سؤال و يا سوالات خود را با شماره تلفنهاي 99-88923595-021 يا با بخش پاسخگويي اينترنتي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني www.sanjesh.org در ميان
بگذارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)