تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: میخوام hpDV6 بگیرم.بر سر دو راهی 1225 و 1199 موندم چون پول کم دارم.راهنمایی کنید تورو خدا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام ، راستش من تقریبا دارم به این نتیجه میرسم که 1225 رو از همون رایانه همراه بگیرم بعد از ثبت نام دانشگاه و خونه پیدا کردن. با اجازه یه مبحث جدید ایجاد میکنم در مورد پارتیشن بندی و چند تا چیزه کوچیک. اگه ریجستر یوزر عزیز اونجا هم همراه ما باشن.

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ، راستش من تقریبا دارم به این نتیجه میرسم که 1225 رو از همون رایانه همراه بگیرم بعد از ثبت نام دانشگاه و خونه پیدا کردن. با اجازه یه مبحث جدید ایجاد میکنم در مورد پارتیشن بندی و چند تا چیزه کوچیک. اگه ریجستر یوزر عزیز اونجا هم همراه ما باشن.
    در مورد پارتیشن بندی میتونی به اینجا مراجعه کنی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچنین مباحث فنی :
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من توی تاپیک اخثصاصی 1225 از قوله یه نفر خوندم موقع خرید دراور ها رو نمیدن. آیا این حقیقت داره؟ رایانه همراه نمیده یعنی؟
    دانلود دراور هاش خیلی زیاده مثلا گرافیکس 130 مگ بود فکر کنم.اگه خودم بخوام دانلود کنم اونوقت،کدوم مدل از 1225 رو باید دانلود کنم؟ توی سایت HP چندین و چند مدل از 1225 بود که آخر عدد 1225 2تا حرف انگلیسی وجود داشت. کمک ! و یه سوال دیگه، شما پیشنهاد میکنید بعد از خرید ویستا آلتیمیت نصب کنم روش؟ یا صبر کنم سون نسخه فینالش بیاد؟ یا اصلا به ویندوز دست نزنم به خاطر اصل بودنش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این رایانه همراه توی سایتش که میگه بزارین باتری لپتاپ کاملا خالی شه ، بعد ازش استفاده کنین و در حالی که توی همین فروم من همهجاش دیدم میگن بیست تا ده درصد که رسید دیگه بسه و نباید کاملا خالی شه. جریان چیه؟ این رایانه همراه اگه کارش درسته پس چرا ایمجوری میگه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behi09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان رسیدم دیدم مشکل تو blueray بودنه آره؟
    یکی از دوستان یه اشتباهی کردن چون 1225 blueray داره.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من توی تاپیک اخثصاصی 1225 از قوله یه نفر خوندم موقع خرید دراور ها رو نمیدن. آیا این حقیقت داره؟ رایانه همراه نمیده یعنی؟
    دانلود دراور هاش خیلی زیاده مثلا گرافیکس 130 مگ بود فکر کنم.اگه خودم بخوام دانلود کنم اونوقت،کدوم مدل از 1225 رو باید دانلود کنم؟ توی سایت HP چندین و چند مدل از 1225 بود که آخر عدد 1225 2تا حرف انگلیسی وجود داشت. کمک ! و یه سوال دیگه، شما پیشنهاد میکنید بعد از خرید ویستا آلتیمیت نصب کنم روش؟ یا صبر کنم سون نسخه فینالش بیاد؟ یا اصلا به ویندوز دست نزنم به خاطر اصل بودنش؟
    خوب دوست عزیز باید خدمت شما عرض کنم که نیازی به دانلود درایور نیست چون خودش همه درایورهاش به طور پیش فرض رو ویندوزش نصبه و هر دفعه که با دی وی دی های ریکاوریتون از اول سیستم عامل رو نصب کنید درایورهاش هم نصب میشه و نیازی به نصب جدا نداره .

این کار رو الان سونی هم داره انجام میده مثلا سری fw سونی هم همینطوره و هیچ درایوری رو نمیده .

به نظر من تو ایران ویندوز اورجینال با غیر اورجینال فرقی نمیکنه و خود من الان روی 1225 ویندوز 7 نصب کردم که از ویستا خیلی بهتره .
    به نظر من 7 نسخه نهایی رو نصب کن .
    البته باز اگه بیشتر میخوای از سیستم عامل لذت ببری برو سراغ لینوکس .

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این رایانه همراه توی سایتش که میگه بزارین باتری لپتاپ کاملا خالی شه ، بعد ازش استفاده کنین و در حالی که توی همین فروم من همهجاش دیدم میگن بیست تا ده درصد که رسید دیگه بسه و نباید کاملا خالی شه. جریان چیه؟ این رایانه همراه اگه کارش درسته پس چرا ایمجوری میگه؟
    در مورد استفاده صحیح از باتری نظرها خیلی متفاوته و کلا هر کسی یه چیزی میگه .
    به نظر من بهترین کار اینه :
    کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان رسیدم دیدم مشکل تو blueray بودنه آره؟
    یکی از دوستان یه اشتباهی کردن چون 1225 blueray داره.
    منظورتون از مشکل از بلوری بودنه چیه ؟!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •