تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: مشکل عجیب تندر 90 ( L90 )

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده كه اين مدت نبودم . ببين به حرفشون اعتماد نكن !!! بهشون بگو بايد عوض بشه !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    هنوز بعد از 13 روز قطعات ماشین نرسیده اند نمی دونم چیکار کنم
    ماشین رو هم سعی میکنم بیرون نبرم ولی مگه میشه ادم ماشین رو میخره که بزارش تو پارکینگ؟
    خیلی خسته شدم خدا لعنت کنه ایران خودرو رو با این خدمات گارانتیش

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

آقا این ایران خودرو واقعا افتضاحه

ما که یک E2 LP نوبت بودیم بعد از 6 ماه گفتن باید یا انصراف بدی یا تعویض کنی
    حالا انصراف دادم که برم از پارس خودرو یک دونه نقدی بگیرم پولم را نمی دن سه هفته ای می شه ولی اصلا از پول خبری نیست تازه می گن یک سه ماهی شاید طول بکشه!!!!!!!!!!

واقعا دزدی در روز روشن

در آغاز فعالیت t82655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

يك سؤال راجع به تندر 90 داشتم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد : من يك تندر90تيپ اي1 سي پي پارس خودروئي دارم تقريباً 22000 كيلومتر كار كرده ، از داخل ستون هاي كمربند ايمني(هم سمت راننده و هم شاگرد) صداي جيرجير وحشتناكي مياد ، يك هفته قبل بردمش تعميرگاه مركزي ميدان آزادي ، تا دو يا سه روز خوب بود ولي بعدش دوباره به صدا دراومد الان نميدونم ديگه كجا ببرمش تا صداش بيافته ! و سوال بعدي وقتي ترمز مي‌گيرم سوت ميكشه آيا الان بايد لنتهارو عوض كنم يا بازم كار ميكنه(البته لنت هم خريم 40000تومان فابريك از چراغ برق)؟ ضمناً اگر يك مكانيك خوب و منصف حوالي غرب تهران سراغ داريد بفرمائيد تا ما هم ازش استفاده كنيم! ممنون از راهنمائي دوستان.

در آغاز فعالیت t82655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان من يه ال90 اي يك سي پي+اس پي پارس خودروئي مدل ديماه 87 با تقريباً 22000 كاركرد دارم ، اولاً مي‌خواستم ببينم الان چقدر مي‌تونم بفروشمش و دوم اينك به نظر شما بهترين خوروئي كه مي‌تونم توهمين سري قيمت يا يه كم بالاتر بخرم چيه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان ،
    راستش در مورد مشکلی که می خواهم براتون بگم خیلی تحقیق کردم ولی نتوانستم از کسی جواب درست و حسابی بگیرم ، اگر کسی می تواند من را راهنمایی کند :
    یک سال و نیم قبل باطری ماشین را عوض کردم و فابریک آن را برایم گذاشتند که احتمالا 60 آمپر است . قبل از آن هم تسمه تایم را عوض کرده بودم . تا یک سال قبل مشکلی نداشتم تا اینکه ماشین شروع به ریپ زدن کرد (صبح ها ، مخصوصا زمانی که هوا سرد بود ، ماشین با ریپ روشن می شد ، دور موتور بالا بود و حداقل 3 دقیقه باید صبر می کردم تا بتوانم حرکت کنم وگرنه اگر تا 2 یا 3 دنده را عوض می کردم و می ایستادم ، دور موتور بالا می رفت یا ماشین خاموش می شد ) یک امداد خودرو ماشین را دید و گفت Steper خراب است و چون نداشت بصورت شخصی خریداری کردم و آنرا تعویض کردم ، مراحل ریست کردن را نیز انجام دادم ولی باز ماشین همان مشکل را داشت . تا عید امسال که مشکل جدیدی به آن اضافه شد و آن اینکه در حین گاز دادن ناگهانی ماشین گاز نمی خورد و باید یواش یواش به آن گاز می دادم (در روز و بدون کولر یا بخاری).
    حالا یک مشکل دیگر هم به آن اضافه شد . در ترافیک فن ماشین درست کار نمی کند و باعث می شود که دما از وسط بالاتر برود وگاهی اوقات هم تمام خانه ها پر شود که بلافاصله با روشن کردن کولر ، دمای آنرا پایین می آورم ولی بعد از مدتی که دما بالاتر از نصف است ، دوباره مشکل گاز نخوردن و بالا رفتن و بازی کردن دور موتور در حالت آرام وجود دارد و باید حتما ماشین را خاموش کنم ، مدتی صبر کنم و سپس روشن کنم که دما پایین آمده و همه چیز درست کار میکند .
    ماشین را به نمایندگی مرکزی شرق هم بردم ولی متاسفانه در آن موقع مشکلی بوجود نیامد و به گفته خودشان باید مشکل دایمی باشد تا بتوانند حلش کنند .
    با توجه به تاپیک های مختلف و برخی فورام ها ، بنظر مشکل از باطری است ولی باطری سازی هم می گفت که باطری شما سالم می باشد .
    با تشکر از حوصله شما ، لطفا من را راهنمایی کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز برای رفع جیر جیر ستونهای وسط و ستونهای پشت باید روی زبانه درها چهار پنج دور نوار چسپ بمالید صدا ش رفع میشه. چون صدا از درهاست نه ستونها پیش هیچ کس نبرید پول اضافی میگیرن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    اقا بالاخره چی شد چطوری درست شد
    من مگان دارم و امروز متوجه همین عیب شدم
    لطفا جواب بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مشکل جرقه زدن پولی میل لنگ با تعویض پولی رفع شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دلیل اینکه ماشین وقتی گرم میشه گاز نمیخوره بیشتر مواقع پمپ بنزینه که ضعیف شده زمانی که گاز نمیدی لوله های بنزینو هوا میگیره دیگه گاز نمیخوره و دور موتور میاد پایین اگر ماشینو چند لحظه خاموش کنی احتمال زیاد خوب میشه ولی بهتره پمپ بنزین عوض بشه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •