چرا می خورین منو اونم با لباس فقط یه پیشنهاد دادم حالا برند HIS گرونه به من که ربطی نداره.......
در ثانی مارک متفرقه هم پیشنهاد ندین.
چرا می خورین منو اونم با لباس فقط یه پیشنهاد دادم حالا برند HIS گرونه به من که ربطی نداره.......
سلام. مارک متفرقه؟! مگه اسپیکر و گیم پده؟!!!
ممکنه FORCE3D به شهرت و اعتبار مارک های خیلی معتبر نباشه ، ولی کارایی خوب و قیمت بسیار مناسبی داره و تو این مدت کاربراش هم ازش راضی بودن!!
چی چی!!؟؟؟چرا می خورین منو اونم با لباس فقط یه پیشنهاد دادم حالا برند HIS گرونه به من که ربطی نداره.......
مارک متفرقه!؟؟
ببین یه چیزی گفتی دیگه با 230 تومن 4850 خریدن الان حماقته!!!!از هر برندی می خوا د باشه!!آدرس و نمایندگی و اینا رو هم گفتی خیالت راحت شد!؟HIS گرون نیست برخی گرون فروشن یا کاهش قیمت نمیدن!!!!
انفورماتیک تنها نمایندگیه این برند در ایرانه
خرید 4850 حالا چه HIS باشه چه هر برند دیگه ای با قیمت 230==> ارزش خرید 0!
تمام گرافیک های زیر از 4850 بهترن با این که هم قیمت با HIS ی که معرفی کردید هستن!
VGA:BFG 260GTX OC MAXCORE 896MB =>230T
VGA: ZotacGTX260 Core216 ==>230T
VGA:CLUB -4870 - 512MB ==>225T
VGA:SAPPHIRE 4870 1GB==>235T
خب ؟ که چی؟! اگه خود his هم بیاد تو ایران شرکت تولید بزنه و محصولاشو با این قیمت بفروشه !!!!! باز نمی ارزه، حالا شرکت گارانتی هر کی می خواد باشه!
هرکی می خواد باشه!!!...انفورماتیک تنها نمایندگیه این برند در ایرانه
بازم شما ماشین خودتو سواری؟!میگم با 230 تومن 4850 با بهترین برند و خنک کننده و اور شده و گارانتی تنها وارد کننده و به و به و چه و چه ارزش خرید نداره!
می بینم که همه با هم افتادین به جون من، بابا یه چیزی گفتم شما ها به دل نگیرین، راضی به ناراحتی شما ها نیستم باور کنین منم یکیم مثل شما .............یا..............
خدا نکنه بیفتیم به جون شما!! این حرفا چیه؟! خیلی هم دوست داریم!
ولی این حرفت منطقی نبود. خب وقتی یک شرکت هر چه قدر می خواد معتبر باشه یک محصول رو به قیمت غیر واقعیش عرضه می کنه ، تنها کاری که می شه کرد نخریدنشه!!
یه سوال کم ربط به این تاپیک (گفتم دیگه تاپیک جدید باز نکنم) :
من نه ماه پیش به پیشنهاد دوستان همینجا 4670 sapphire خریدم می خواستم ببینم الآن چه محلی از اعراب داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)