من مخالفم. من ادعاي WareZ Distribution دارم. اما صدام در نمياد.
اگر من حداقل 100 میلیون تومان سرمایه داشتم و هم چنین تو پایتخت زندگی می کردم چنان Software Piracy
و Warez Distribution راه مینداختم که امثال سلطان و ارباب و ملکه و امپراطور و ملکه سابق و م.ر.ت و بادام
هم نتونن از لحاظ کیفیت کار ( نصب آسون و راحتی کاربر و از این دست ملاک ها نه قدرت پخش و سرمایه میلیاردی ) بام رقابت کنن ...
انگشت شمار بودن امثال کینگ فقط و فقط به خاطر سرمایه میلیاردی اون هاست نه به خاطر قدرت علمی یا تجربه یا کیفیت کار ...
تو رو خدا آموزشی اون ها رو ببین یه شرکت دیگه براشون ساخته که حتی آدرس و تلفونش روی Autorun هست
میبینی فقط به خاطر سرمایست .... !!!!؟؟؟؟؟
یا اون یکی که فقط یه برنامه نویس استخدام کرده که براش یه اوتوران قوی بسازه ... ( که اونم من فهمیدم از سورس یه برنامه رایگان با لیسانس GNU کمک گرفته ...
جالبه که از چند هزار تا برنامه هم فقط تعداد کمی رو هر دفعه به روز می کنه ...
از بین اینا فقط م.ر.ت کاراش از روی تجربست که همیشه برای راحتی مردم تلاش میکنه...
که جالبه که بدونی که تو نمایشگاه امسال که باش صحبت کردم می گفت اینا همش برام مسخرست
و این شغل چندممه !!
به نظر شما این صنعت نرم افزاره ؟؟ یا فقط سرازیر شدن سرمایه میلیاردی ؟؟
یکی از شرکت ها با انتشار نرم افزار های قفل شکسته شروع کرد و حالا تبدیل شده به یه ویدئو رسانه !!!
که داره کم کم نرم افزارو فراموش میکنه .....
__________________________________________________ _______________________________
من مطمئنم که خیلی ها اینجا هستند که توانایی امثال کینگ رو دارند و فقط سرمایه ندارند و در شهر های دور
هم هستند ...
.................................................. ..........
این بحث فقط در جواب مطلب ذکر شده بود و ارتباطی به موضوع قفل نداره !
( اینجا جای بحثه مفیده .. شما هم میتونی جواب منو بدی)