تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: تحلیل و بررسی قفل مجموعه KING

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

به جاي غرغر كردن‌ ، چنانچه شما هم اين توانايي را در خودتان مي بينيد ، عمل كنيد و پول پارو كنيد. حرف نزنيد ، شعار ندهيد ، عمل كنيد تا شخصا تجربيات زيادي در اين زمينه بدست بياوريد. اگر اين كاري كه مي فرماييد اينقدر ساده است چرا تعداد مجموعه هاي مطرح موجود انگشت شمار است ؟ شعار ندهيم ، عمل كنيم.
    من مخالفم. من ادعاي WareZ Distribution دارم. اما صدام در نمياد.

اگر من حداقل 100 میلیون تومان سرمایه داشتم و هم چنین تو پایتخت زندگی می کردم چنان Software Piracy

و Warez Distribution راه مینداختم که امثال سلطان و ارباب و ملکه و امپراطور و ملکه سابق و م.ر.ت و بادام

هم نتونن از لحاظ کیفیت کار ( نصب آسون و راحتی کاربر و از این دست ملاک ها نه قدرت پخش و سرمایه میلیاردی ) بام رقابت کنن ...

انگشت شمار بودن امثال کینگ فقط و فقط به خاطر سرمایه میلیاردی اون هاست نه به خاطر قدرت علمی یا تجربه یا کیفیت کار ...

تو رو خدا آموزشی اون ها رو ببین یه شرکت دیگه براشون ساخته که حتی آدرس و تلفونش روی Autorun هست

میبینی فقط به خاطر سرمایست .... !!!!؟؟؟؟؟

یا اون یکی که فقط یه برنامه نویس استخدام کرده که براش یه اوتوران قوی بسازه ... ( که اونم من فهمیدم از سورس یه برنامه رایگان با لیسانس GNU کمک گرفته ...

جالبه که از چند هزار تا برنامه هم فقط تعداد کمی رو هر دفعه به روز می کنه ...

از بین اینا فقط م.ر.ت کاراش از روی تجربست که همیشه برای راحتی مردم تلاش میکنه...

که جالبه که بدونی که تو نمایشگاه امسال که باش صحبت کردم می گفت اینا همش برام مسخرست

و این شغل چندممه !!

به نظر شما این صنعت نرم افزاره ؟؟ یا فقط سرازیر شدن سرمایه میلیاردی ؟؟

یکی از شرکت ها با انتشار نرم افزار های قفل شکسته شروع کرد و حالا تبدیل شده به یه ویدئو رسانه !!!

که داره کم کم نرم افزارو فراموش میکنه .....

__________________________________________________ _______________________________

من مطمئنم که خیلی ها اینجا هستند که توانایی امثال کینگ رو دارند و فقط سرمایه ندارند و در شهر های دور

هم هستند ...

.................................................. ..........

این بحث فقط در جواب مطلب ذکر شده بود و ارتباطی به موضوع قفل نداره !

( اینجا جای بحثه مفیده .. شما هم میتونی جواب منو بدی)

2. 4 کاربر از amin fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

persiankitty ببین دوست عزیز منم از توضیح دادن افرادی که حرف حساب تو کتشون نمیره خسته شدم لطف کن نظرتو واسه خودت نگه داری و بی احترامی هم نکنی که منم زبونم خیلی تنئ و زننده هستش و اینکه منم نظرمو واسه خودم نگه میدارم در ضمن بنده تمام برنامه هام اورجینال هستش و همه برام از خارج از کشور میاد بازم حرفی داری؟

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

چند بار تا الان به شما تذکر داده شد. در صورت تکرار طبق قوانین برخورد خواهد شد.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •