چی بازی کنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
مولتی پلیر داره؟
چی بازی کنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
مولتی پلیر داره؟
اینم از اون کاراست من دارم الان با ماهی تقریبا 10000 اینترنت 512 کار میکنم دیگه اینا میخوان چه سرعتی و چه قیمتی بدن آخه
فردا هم قبظ تلفن میاد نوشته +فلان تومان آبنمان اینترنت پر سرعت + فلان تومن پورت +فلان تومن برای رانژه بودن خط + ...
تازه اگه قطع هم بشه نه پشتیبانی داره نه جوابگویی آخه کی تا حالا از خدمات دولتی خیری دیده که اینترنتی هاش ببینن(تو مسئله اس ام اس ها ندیدین 1 ماه قطع شد و کسی حتی به خودش زحمت نداد یه توضیح خشک و خالی هم بده)
هنوز دوستان کم تجربن و مخابرات رو نشناختن فکر کنم(این گرگ سال هاست که با گله آشناست)
هه هه هه!
به به به
سید تو کجا اینجا کجا!
به جاش من دارم با ماهی 52 تومن همین 256 زرشک رو میگیرم!!!اینم از اون کاراست من دارم الان با ماهی تقریبا 10000 اینترنت 512 کار میکنم دیگه اینا میخوان چه سرعتی و چه قیمتی بدن آخه
شما هم فک نکنم 256 فیکس باشه! 64-256 هست که همه سرعته آخری رو میگن
در کل وضعه اینترنته ایران که خیلی خرابه
دولت هم بارها نشون داده که کلا با اینترنت و ... چپه!
حالا ببینیم آخرش چی از کار در میاد
یا خدا
شما که بالای کوه زندگی نمیکنی داریوش جان
به خدا ما هم شهرستانیم اما بازم این قیمت ها رو که میگی تا به حال ندیدیم![]()
اتفاقا بالای کوه رو که چه عرض کنم تو دره هم به اینجا شرف داره!
حتی هنوز خیلی منطقه مخابرات های تهران هستند که اصلا پوششه ADSL ندارن! حالا برای ما که فقط 256 نامحدود به بالا میدن وانم شرکتی
داتک و شاتل جفتشون همین قیمتن
فقط داتک گرفتم چون محودیت نداره
منظورم بازی هایی مثل WOW - CoD - Counter ,.... بود !! البته نسخه کرک شده سرورش![]()
خوبه حالا به شما 256 با این قیمت میدن
من رفتم برا 256 میگه ماهی 220 تومن Lol
واقعاً این یکی از مسخرهترین کارهایی که دولت ... میتونه انجام بده خوب چه کاریه اینترنت هست دیگه اینترانت ملی میخواین چیکار نمیتونن پهنای باند اینترنت رو تو این مملکت زیاد کنن دیگه زدن به سیم آخر گفتن خودمون اینترانت میدیم؟! در ضمن اصلاً اینترنت ملی نام اشتباهیه و اینترنت اسم این شبکه جهانیه و چیزی به نان اینترنت ملی اصلاً معنی نداره همون اینترانت ملی مناسبه.
نه دیگه اکثر نقاط تهران ADSL دارن فقط شهرری فکرکنم نداره![]()
نمونه بارز اینترنت ملی تبیان
+
من 512 رایگان
استفاده از اموال دولتی حق ماست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)