تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: اشکال در کپچر فیلم از کارت TV

داره خودمونی میشه s-a-e-e-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بازم مثل همیشه گل کاشتی داش مهدی!!؟
    فقط یه چیزی برنامه H264WebCam 3.1 تو کارایی حرف نداره ولی رنگ ها رو غیر طبیعی نشون میده مثلا آبی رو قرمز نشون میده، قهوه ای رو سبز (بقیه رنگها هم یه رنگ دیگه) هر کاری کردم نتونستم طبیعیش کنم
    اگه تنظیم خاصی داره که بگو و الا یه برنامه دیگه معرفی کنی که میشینیم با بچه محلا اینقدر دعات میکنیم که همین الان حاجت بگیری! باور نداری امتحان کن!!

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

بازم مثل همیشه گل کاشتی داش مهدی!!؟
    فقط یه چیزی برنامه H264WebCam 3.1 تو کارایی حرف نداره ولی رنگ ها رو غیر طبیعی نشون میده مثلا آبی رو قرمز نشون میده، قهوه ای رو سبز (بقیه رنگها هم یه رنگ دیگه) هر کاری کردم نتونستم طبیعیش کنم
    اگه تنظیم خاصی داره که بگو و الا یه برنامه دیگه معرفی کنی که میشینیم با بچه محلا اینقدر دعات میکنیم که همین الان حاجت بگیری! باور نداری امتحان کن!!
    سلام دوست عزیز
    من که نصب کردم با تنظیمات پیش فرضش همه رنگها درست نشون داده میشن.البته من با وب کم تست کردم ولی نباید مشکلی داشته باشه.
    شما شاید تنظیم Hue رو دست زده باشین.اگه دکمه Default رو بزنین باید تنظیم رنگ به حالت عادی بره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

دوست عزیز، فکر نمیکنم مشکل شما مربوط به نرم افزار یا سخت افزار باشه. مشکل شما مربوط به فضای رم هست.

مواردی که میگم کاملا تجربیه؛ ولی اکثر دوستان، این مشکل ها رو دارند.

من خودم کارت TV دارم و بارها و بارها مشکل شما گریبان گیرم شده.

اول اینو بگم که سیستم شما و من تقریبا یکی هست. (تفاوتش اینه CPU من 3 فول هست و رم 1 گیگ. وقتی جمع و تفریق کنی یکی میشه)

همونطور که میدونید کارت TV وسیله بسیار حساسی هست و به مقدار زیادی فضای مجازی (منظورم همون رم بود) احتیاج داره تا به خوبی کارش رو انجام بده.

شما از چه برنامه هایی روی سیستم تون استفاده میکنید که سیستم رو کند میکنه؟!

مثلا آنتی ویروس تون چیه؟؟؟ (نکنه کسپر 2010 هست ؟؟!؟!؟ بابا هر چی رم داری اشغالف میکنه این ورژن)
    یا مثلا مکافی خودش خیلی افتضاح سیستم رو کند میکنه. (شما آنتی ویروستون رو برای چند دقیقه غیر فعال کنید و برنامه رو اجزا کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه؟!)

همچنینی قدیمی بودن ویندوز باعث به وجود اومدن این مشکل میشه.
    دیگه نمیخوام خیلیی مثال بزنم..... خودتون دنبال کنید که چه عواملی باعث استفاده بیشاز حد از رم تون میشه.

در ضمن! میتونید از تب Processes در تسک منیجر، این مطلب رو بفهمید.

امیدوارم مفید بوده باشه.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینم عکس نیگا کن این رنگای قرمز آبی هستن
    ولی خودم فکر میکنم این مشکل به خاطر سیستم دوربین باشه که pal هست آخه سیستم پیش فرض برنامه هم pal-d هست و نمیشه تغییرش داد، اگه میشد درست میشد چون برنامه های دیگه هم که میشه سیستمشون رو تغییر داد امتحان کردم هیچکدوم مشکل ندارن
    در رابطه با این یکی دوستمون هم بگم رم من زیاد ازش استفاده نمیشه و فکر هم نمیکنم که رنگها ربطی به رم داشته باشن!
    یه چیز دیگه اینکه توجه کن موس ها عین همن!!؟ داش مهدی تو رو میگما!

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

اینم عکس نیگا کن این رنگای قرمز آبی هستن
    ولی خودم فکر میکنم این مشکل به خاطر سیستم دوربین باشه که pal هست آخه سیستم پیش فرض برنامه هم pal-d هست و نمیشه تغییرش داد، اگه میشد درست میشد چون برنامه های دیگه هم که میشه سیستمشون رو تغییر داد امتحان کردم هیچکدوم مشکل ندارن
    سلام . تو عکس چرا تمام تنظیمات رنگ روی 127 هستش؟ برا من یه جور دیگس.دستکاریش که نکردی ؛ Default رو زدی ببینی درست میشه یا نه؟
    در ضمن وبکم برا کارت بهتر جواب نمیده.برا دوستم یه دونه فراسو 17 تومنی گرفتیم تصویرش خیلی عالی بود. دیگه درد سر تبدیل و کپچر هم نداری.(و شاید به همریختگی رنگ!).
    Last edited by mehdi_halla; 02-10-2009 at 21:51.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حالا شما که اینقدر لطف کردی یه لطف دیگه کن یه برنامه ساده و روون مثل همون قبلی معرفی کن ایشالله کارمون درست میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من دو تا دیگه برنامه رو دانلود و تست کردم(Abelcam و Christv) ولی جالب نبودن.
    من Adsl ندارم وگرنه برنامه های حجیم تر(که احتمالا کامل تر هم باشن!) رو تست میکردم .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •