عالی بود feiz جان اگر ممکن است همان فایل 20مگی که مورد ازمایش بود را توسط winrar در حالت best فشرده کنید تا ببینیم چقدر فرق داره.ممنون
عالی بود feiz جان اگر ممکن است همان فایل 20مگی که مورد ازمایش بود را توسط winrar در حالت best فشرده کنید تا ببینیم چقدر فرق داره.ممنون
من یک فایل 160 مگی را که همه ان عکس و تکست است گذاشتم که در حالت وری گود کمپرس کنه .
اینجور که نشون میده حدود 40 مگ میشه . و برای ااین فشرده سازی 3 ساعت وقت لازم داره .
تا الان 7 در صد را انجام داده ببینم میخواد چی تحویل بده .
البته گفتنی است که این فایل در حالت رار 99 مگ بود . بازش کردم شد 160 مگ .
حالا ببینیم این کا گ ب میخواد چکار کنه .
mossi جان نتيجه كار را در جاي ديگري دادند. مثل اينكه اين فايل پس از فشرده سازي با حالت Very Good به 72MB تبديل شده كه با پسوند data است كه خود KGB Archiver اونو نميشناسه!!!
در حالت Best فشرده كردم شود 8.72MBنوشته شده توسط MARTIN
Last edited by Honradez; 08-03-2006 at 16:58.
شماره ورژن برنامه رو به صورت کامل اگر بنویسید ممنون میشم .
من يك فايل 11 مگي را روي حالت max به 50 كيلو تيديل كردم البته يك 10 ساعتي با كام من طول كشيد اما بازم جالبترش اين بود كه extract شد
براي آزمايش اون فايل رو كه 50k كردي رو باز كن ببين درست هست يا نه . (نه اينكه فقط اكتركتش كني . بعد از اكستركت فايل خا رو باز كن ببين درست هست يا نه؟)
بچه ها مواظب باشید این پدر کامپیوتر را در میاره
امروز سیستم من بالا نیامد . یعنی پی سی کار میکرد اما تصویر سیاه بود . من فکر کردم گرافیک کارد م سوخته
کامپیوتر را باز کردم و اول رفتم سراغ رم ها . رم 500 مگی نو را در اوردم و رم پانصدی دوم را که یک ساله شه گذاشتم روی سوراخ اول . خوشبختانه سیستم آمد بالا . فکر کردم رم جدیده سوخته . دوباره انو گذاشتم روی سوراخ آبی سوم و روشن کردم . تو پروپرتیز دیدم ا این رو هم شناخته و 1024 تا رم دارم . خوشحال شدم . خلاصه به خیر گذشت . اما فکر میکنم از همین کار 4 ساعته ای بود که با این آقای کا گ ب از سیستم کشیدم باید باشه ..
یه نکته رو من اضافه کنم که در موقع فشرده سازی نباید هیچ برنامه ای باز باشه چون اگه به Task manager (Alt + Ctrl + Delet) برید اونوقت CPU Usage حدود 100 درصد میشه
چه نوع فايلهايي را فشرده كردي؟ بعد از امتحان درست دراومد؟نوشته شده توسط amin3d
دوست خوب حتما اون رو بعد از اكستركت امتحان كن ببين كار مي كنه يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)