کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
طرز محاسبه این موارد با روش و قانونی موسوم به سری تیلور ممکن میشود.
در واقع Sin و Cos و Log و رادیکال و... و... که همه با روش های معمول غیر قابل محاسبه هستند با محاسبه سری تیلورشان حداقل در رایانه قابل محاسبه میشوند.
e^x که از آن با نام تابع EXP یاد میشود سری تیلور قابل محاسبه دارد و اگر x یک قرار داده شود به فرمولی خواهیم رسید که دوستمان MR Cracker در پست 5 ام به درستی بیان کردند.
=====
ولی میخواستم دو نکته کوچکی را در مورد کد یادآوری کنم.
اول:
فراموش نکنید که این سری ها خیلی حالت بازگشتی هم دارند و معمولاً نتیجه محاسبه قبلی یا حداقل بخشی از نتیجه محاسبه قبلی برای محاسبه جدید هم قابل استفاده است...
مثلاً وقتی شما 50 فاکتوریل را در مرحله قبل حساب کرده باشد و آن را نگاه دارید دیگر نیاز نیست 51 فاکتوریل را از اول محاسبه کنید!
دوم:
تابع فاکتوریل به شدت سعودی است ...
حاصل 6! از نوع Byte فراتر میرود بعد حاصل 8! از نوع VB6-Integer=VB9-Short فراتر میرود و بعد حاصل 13! ار گنجایش VB6-Long=VB9-Integer فراتر میرود و بعد هم 21! از نوع VB9-Long هم بزرگتر میشود....
حاصل 70! حدود 101 رقم عدد خواهد داشت! در نهایت با قابلیت ممیز شنانور نوع double حداکثر میتوان تا 170! را جا داد!!!
و عملاً حلقه از 170 بیشتر نخواهد شد مگر آنکه به طور سفارشی نوع جدیدی تعریف کنید که تا ارقام بیشتری را جا بگیرید.
=====
کد زیر هر دو مشکل فوق را ندارد، فقط یک حلقه است و سریعتر است و با رنج بالاتر از 170 هم کار خواهد کرد
(گرچه دقت double فقط 16 رقم است و وقتی 16 رقم فیکس شود شمارش با تعداد بیشتر حلقه فایده نخواهد داشت و نیز عملاً یک تقسیم بر 178 فاکتوریل صفر نتیجه خواهد داد!)
(دقت محاسبه کد فوق تا 15 رقم اعشار میباشد و 16 رقم اعشار double صحیح نخواهد بود)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته با توضیحات قبلی این کد را به الگوریتم های جالب تری هم میتوان نوشت که فعلاً گمانم چندان مهم نباشد.
=====
موفق باشد.
سلام
خيلي ممنون از اينكه به سوالم جواب داديد
يه سوال ديگه
براي اينكه گرافيكم تو VB6 قوي شه چي كار كنم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد( خودم در حد خيلي مبتدي يه چيزايي ميدونم)
منظورت رو متوجه نشدم
اگه منظورت کشیدن گرافیکه باید توابع api رو یاد بگیری.
سلام
بيشتر ميخوام در حد Shape هاي vb باشه
مثل اون سوالي بود كه پرسيدم درمورد اينكه يه شي يه مسير دايره اي رو طي كنه
يه همچين سوالايي
خوب باید سعی کنی برنامه های گرافیکی طراحی کنی
تا با مسائل گرافیکی در گیر بشی
و سعی کنی از توابع api استفاده کنی و با دایرکس آشنا
بشی و اگه مشکلی داشتی بپرسی
سلام...میخواستم بدونم فاکتوریل اعداد بیشتر از 170 رو چیکار کنم که تو Matlab بهم inf نشون نده ؟!
البته تو یکی از پستای قبلی گفته شد که باید سری تیلورشونو حساب کرد حالا تو Matlabچطوری برنامشو باید نوشت؟
سلام
من Matlab بلد نیستم ولی با زبان قدرتمند VB10 یا C#4 با چند دقیقه انتظار به راحتی پانصدهزارفاکتوریل را محاسبه کردم!میخواستم بدونم فاکتوریل اعداد بیشتر از 170 رو چیکار کنم که تو Matlab بهم inf نشون نده ؟!
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(همین الآن پست فوق الذکر را ویرایش کردم و کد VB10 را هم اضافه کردم)
اگر مشکلی بود میتوانید در همان تاپیک مطح کنید.
موفق باشید.
شما هنوزم داري تو اين انجمن .NET Framework رو تبليغ مي كني؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)