آخه 2 3 بار repair کرده ام برگشته به حالت اولی ویندوز.یا من راهشو اشتباه رفته ام؟مگه زدن کلید r نیست؟فقط همینه دیگه.یا نه؟
خیلی ممنون از زحماتتون.
آخه 2 3 بار repair کرده ام برگشته به حالت اولی ویندوز.یا من راهشو اشتباه رفته ام؟مگه زدن کلید r نیست؟فقط همینه دیگه.یا نه؟
خیلی ممنون از زحماتتون.
سلام
اگر همون Cd ویندوزی رو که الان روی سیستم هست بندازی داخل سی دی رام در طی نصب ویندوز اونجایی که خودش پایین صفحه پیغام میده R = Repair دکمه ی R را فشار بدی ، نسخه ای که روی سیستم موجوده رو نشونت میده و شما میتونی با زدن کلید Enter به Repair کردن ویندوزت بپردازی.
موفق باشید![]()
Repair اولی که نشون میده R=Repair باید در صفحهی command و با استفاده از recovery console عمل repair رو انجام بدی که کمی ممکنه پیچیده باشه ولی
صفحه ی اولو enter کن بعد terms of use رو f8 بزن
بعد اون زیر مینویسه searching for previus versions of ms windows ...
توی این صفحه میتونی خیلی راحت repair کنی
البته جزء به جزء مراحل و جملات رو دقیقا یادم نیست ولی شما از روی این ترتیب بری نتیجه میگیری
Last edited by alex winson; 20-09-2009 at 23:26.
یعنی دو نوع هست ؟از دو راه میتونیم repair کنیم؟در ضمن اگه میشه روش command رو هم بگید دیگه.همون دستور sfc /scannow هست؟
ممنون![]()
سلام
بله 2 جور میشه این کارو انجام داد.
منتها راه دومی که دوستمون گفتند خیلی راحت تر و مطمئن تره.
بله همین دستوره.البته باید Cd ویندوز داخلش باشه.
موفق باشید![]()
ممنون دوست عزیز.ولی من این کار رو کردم کل ویندوز پاک شد.
یعنی اینطوری شد:
من وقتی که داشتم با ویندوز کار می کردم یه هو صفحه ی مرگ آبی رنگ اومد و بعد هم هر چی کردم ویندوز بالا نیومد.حتی در safe mode .تصمیم گرفتم repair کنم.با همون روشی که شما گفتید repair کردم.اولین قسمت تموم شد .(همون قسمت بوت) بعد ویندوز لود شد (همون چیزی که پر میشه)بعد باز همون صفحه ی آبی اومد .
خلاصه هر چی کردم درست نشد.اینو هم میگم ( کل ویندوز پاک شد)به خاطر اینه که تو درایو سی به غیر از فولدر های مربوط به ویندوز فایل هایی داشتم که همه ی اون ها پاک شده.
حالا دیگه فکر نمی کنم راهی جز نصب ویندوز جدید باشه.یعنی همه چی به باد رفت.![]()
سلام
حتما مراحل رو بدرستی انجام ندادید.
وگرنه من الان تا حالا چندین بار Repair کردم و مشکلی برام پیش نیومده.
موفق باشید![]()
مراحل اون قدر سخت نیست که نتونم.همشو درست رفتم.گفتم دیگه من 2 3 بار کرده ام به اول بازگشته.
به هر حال یه ویندوز جدیدی زدم.ممنون به خاطر راهنماییهاتون.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)