هیچ راهی برای حل این مشکل وجود نداره ؟![]()
هیچ راهی برای حل این مشکل وجود نداره ؟![]()
اين صفحه رو باز كن و اونجا از تو ليست، Usb Storage Device و بعدش هم USB Device و بعدش اسم فلش مموريت رو انتخاب كن و كليد Go رو بزن بعدش نرم افزار مورد نظرت رو دانلود كن و باهاش فرمتش كن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا منهم همین مشکل رو پیدا کردم من یه فلش 32 گیگ خریدم 8 هزار تومن اولش هم شک داشتم اما گول خوردم
البته فقط این نیست یه کینگستونهم گرفتم 14 هزار تومن اونم همین مشکلاترو داره
تو بعضی کامپیوتر ها به محض اینکه اونو به یو اس بی وصل می کنم تفاضای فرمت میکنه اما نمی تونه فرمتش کنه
گاهی هم اطلاعات توش نشون داده نمیشه
در حالی که تو پراپتیز نشون میده که یه مقداری از فلش پر شده
یعنی حجم اشغال شده داره در حالی که اطلاعات رو نشون نمیده
البته اون یکی که 32 گیگه اسمش مای فلش هست my flash
ر.پش هم آدرس دارهیعنی راه حلی داره ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين نرم افزار رو از تو همين تاپيك ها ميتوني پيدا كني خيلي كمكت ميكنه :
نام نرم افزار :
HP USB Disk Storage format tools
حجمش هم حدود يك و نيم مگ هست
فلشت تقلبیه و 16 گیگ نیست و باید با JTAG مشکلش رفع بشه تا ظرفیت واقعیه اون FIX بشه برای اینکار باید نوع و شماره روی چCHIP اونو بگی تا نرم افزار مخصوص اونو بهت بگم
Does anyone know if there is any kind of adapter available to enable one to connect a non-Sony monitor to a Sony VAIO computer? I asked at Yodobashi Camera in Osaka the other day and was met with total ignorance.
I appreciate any help any of you can give.
sa2n عزیز به احتمال زیاد فلشت تقلبی و حجم اون کمتر از 16 گیگ است و باید با نرم افزاری مخصوص بازسازی بشه و به حجم اصلی برگرده . میتونه نوع و شماره کنترلر و مموری او نو بگی تا نرم افزارش رو بهت بگم .
من یه ترنسند 32گیگ دارم همین مشکل رو داره وقتی با سیستم فایل exFAT فرمت کردم درست شد اما فقط تو ویندوز XP sp3 کار میکنه تو بقیشون فرمت می خواد
Last edited by sam298; 27-10-2009 at 21:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)