نوشته شده توسط R E Z A
رضا جان يه دنيا ممنون بابت توضيحت از بقيه هم كه كس ديگه ايي هم جز امين جون نيست يه جا تشكر ميكنماگه مشكلي باز بود دوباره كمكم مي كنيد
![]()
نوشته شده توسط R E Z A
رضا جان يه دنيا ممنون بابت توضيحت از بقيه هم كه كس ديگه ايي هم جز امين جون نيست يه جا تشكر ميكنماگه مشكلي باز بود دوباره كمكم مي كنيد
![]()
سلام
بله درست انجام دادی عزییییییییییییز
من دوتا ديگه سوال دارم كه يكيش مربوط به تورنته : اينكه آيا اين برنامه تورنت هم مثل فلش گته ؟ يعني اگه سيستم خاموش شه خودش pause میشه یا نه ؟
دوم اینکه این تاپیک من به کجا منتقل شده![]()
----------------------------------------------------
سوال دومم و خودم گرفتم ( ویرایش شد )![]()
Last edited by piishii; 06-03-2006 at 17:43.
بیا پیشی جان من خودم از برنامهای مختلفی استفاده کردم و بهترینش Azureus هست یه سایت میزارم برات برای دونلد خود برنامه و یه سایت برای دنلد خود فایل های ترنت
برنامه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل ترنت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد که این فایل هارو دونلد کردی با این برنامه بازشون کن.
Last edited by Gagsta; 07-03-2006 at 12:29.
پیشی جان اینجا منتقل شده = كامپيوتر ، اينترنت ، تكنولوژي ... > وب و اينترنت
اره مثل فلش گت هستش
و بهترین سایت برای دانلود تورنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه چیزایی قبلا در مورد توررنت تو انجمن نوشتم یه سرچ کنی پیداش میکنی شاید اون اطلاعات بدردت بخوره
دوستان سلام. چون اين تاپيك بود گفتم بهتره سوالم رو اينجا مطرح كنم. راستش طريقه كار كردن با برنامه هاي مرتبط با Torrnet رو تا حدودي ميدونم . اما مشكل من اينه : اول شب لينك مورد نظر رو دانلود ميكنم و با برنامه تا چند دقيقه اي اون رو دانلود ميكنم بعد برنامه رو ميبندم . كامپيوترم رو جوري تنظيم كردم كه شب خودش روشن شه و شروع به دانلود كنه ولي وقتي صبح بلند ميشم ميبينم كه هيچ چيز دانلود نكرده. البته اين بخاطر اينه كه هيچ Seed ي وجود نداره. چند تا لينك رو هم امتحان كردم همشون اينجورين. سوالم اينه كه هيچ راهي وجود نداره كه شب بدون اينكه يه لينك جديد بدم دانلود كنه(منظورم اينه كه اين Seed ها كجا ميرن) . يعني حتما شب بايد خودم اين كار رو بكنم. دوستاني كه كاركردن ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.
لطفا مشکلات تورنت در اینجا مطرح شود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ما که نفهمیدیم این تورنت چیه؟ یه نفر لطفا واضح توضیح بده. اگه راجب اسپیلیتر هم توضیح بدید خیلی ممنون میشم
تورنت یه جور دانلوده که خیلی داغ هستش معمولا
مثلا یه فیلم که هفته پیش تو امریکا اومده رو پرده سینماها
این هفته میبینی تورنتش دراومد بعد میری دانلودش میکنی و حالشو میبری.
البته برای نرم افزار و غیره هم کاربرد داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)