تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: دانشگاه آزاد یا علمی کاربردی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

کی گفته آزاد بهتره؟ آزاد فقط پول می گیره مدرک صادر می کنه. ولی حداقل علمی کاربردی زیر نظر وزارت علومه

2. این کاربر از esmaidorazahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehdiaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    فعلا سمنان

پيش فرض

کی گفته آزاد بهتره؟ آزاد فقط پول می گیره مدرک صادر می کنه. ولی حداقل علمی کاربردی زیر نظر وزارت علومه
    وزارت علوم حلوا پخش نمیکنه که این قدر مشتاق اون هستید . اگه بحث زیر نظر بودن هست تو یه شهر کوچیک 50 هزار نفری که دانشگاه پیام نور اونجا است اون هم زیر نظر وزارت علومه

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سلام
    من الان دارم کاردانی برق دانشگاه آزاد میخونم ولی یکی از استادامون گفت که اگه میرفتین علمی کاربردی همین مدرک(از نظر اعتبار)رو بهتون میدادن در حالی که فقط نصف اینجا باید هزینه میکردین.آما کارشناسیشو نمیدونم.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

13

ببخشید اینو میگم ولی حیف عمرتون نیست که پای این دو تا دانشگاه بگذارید؟ بخدا من فارغ التحصیل دانشگاه آزاد میشناسم که خودش واسم میگفت استادا تراول میگیرن نمره میدن. علمی کاربردی هم همینجور. آقا شما که میخوای چند سال از عمرتون رو بذارین پای درس خوب خوب بذار برو دانشگاه سراسری. نمیگم اونجا دله دزدی نیست ولی چون اونطورا چیزی به استاده نمیماسه که شما پاس نشی کارشو میکنه. توشون هم آدمهای سر به تن بیارز بیشتره بخدا.
    من اینی که میدونستم گفتم. حالا بازم خودتون میدونید.
    با تشکر فریبا
    دوست عزیز حرفاتون خیلی بی پایه و اساسه خیلیها خیلی چیزها میگین ولی شنیدن کی بود مانند دیدن ... !

با عقلتون جو ر درمیاد که تو دانشگاه آزاد که خب خفن دانشجوها پول میدند داتنشجو واسه نمره گرفتن هم این همه هزینه کنه ! خب اگر اینطوریباشه که دانشگاه دولتی که خرج تحصیل نداره پس باید خرج نمره اش 3 بابره دانشگاه ازاد باشه .... !

آزاد خیلی بهتر از علمی کاربردی هست . تا جایی که شنیدم میگن علمی کاربردی مدرکش همش کاردانیه درسه یا نه؟
    تو این شکی نیست ولی به جای شنیدن همیشه دقیق تحقیق و بررسی کنید و بعد انتشار گزارش و نتیجه !

والله اینطوری که از شواهد بر میاد کاغذ پاره مدرک دانشگاه آزاد میارزه به دانشگاه علمی کاربردی و پیام نور ....

آخه اسم وزارت علوم و تحقیقات به چه دردی میخوره. شکر خدا دانشگاهههای ایران کم کم داره از مدرک گرایی خارج و به خردگگرایی میرسه که انشاءالله سیر روندش رو به فزونی باشه این کمملکت از حماقت در بیاد

آخه این چه حسابیه که یه نفر ازاد درس خونده از 100 تا پیام نوری بهتر میفهمه ولی موقع استخدام میاند به مهر وزارت علوم نگاه میکنند ... اینها افت برای کشور ....

وزارت علوم حلوا پخش نمیکنه که این قدر مشتاق اون هستید . اگه بحث زیر نظر بودن هست تو یه شهر کوچیک 50 هزار نفری که دانشگاه پیام نور اونجا است اون هم زیر نظر وزارت علومه

کاملا موافقم !

سلام
    من الان دارم کاردانی برق دانشگاه آزاد میخونم ولی یکی از استادامون گفت که اگه میرفتین علمی کاربردی همین مدرک(از نظر اعتبار)رو بهتون میدادن در حالی که فقط نصف اینجا باید هزینه میکردین.آما کارشناسیشو نمیدونم.
    استادها هم توشون احمق پیدا میشه ببخشدی وللی جسارتی به این استاد عزیز نرکدم ولی اینو باید توجه داشت که هر حرفی از هر کسی میشنوید اول تحقیق و بررسی کنید بعد اعتبار به حرف بدید. این یه دروغ محضه ! مخصوصا قیمت نصف بودن هزینه !

دوستان دقت کنید که خیلی از حرفهای اینجا شنیدینی است مثلا یکی گفته اون میگفت اونجا میگفتند ... بابا دست بردارید ! بعضیها به حرفهاتون اطمینان میکنند یا الکی نا امید مشیوند یا الکی امیدوار دوستان بهتره تو منابعشون یه کم تجدید نظر کنند

6. این کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

100 ازاد

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مرسی از جواب همه
    پس با این حساب که همه میگن آزاد بهتره من میرم دانشگاه علمی کاربردی
    1 - پولش کمتره
    2- مهم مدرکه فوق دیپلم هست
    3- چه فرقی میکنه از کدوم دانشگاه بگیری ، مهم اینه که بگی فوق دارم و وقتی فوق بخوان ت وهم دستت بالا باشه .
    4- ما که رفتیم . هر کی خواست بیاد

اینجا همه گفتند : شنیدیم و گفتند و شنیدن .....

اما هیچکی نگفت مثلا من الان دارم تو کاربردی درس میخونم.
    پس رو نظر هیچکی نمیشه حساب کرد .

9. این کاربر از iran2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

مرسی از جواب همه
    پس با این حساب که همه میگن آزاد بهتره من میرم دانشگاه علمی کاربردی
    1 - پولش کمتره
    2- مهم مدرکه فوق دیپلم هست
    3- چه فرقی میکنه از کدوم دانشگاه بگیری ، مهم اینه که بگی فوق دارم و وقتی فوق بخوان ت وهم دستت بالا باشه .
    4- ما که رفتیم . هر کی خواست بیاد

اینجا همه گفتند : شنیدیم و گفتند و شنیدن .....

اما هیچکی نگفت مثلا من الان دارم تو کاربردی درس میخونم.
    پس رو نظر هیچکی نمیشه حساب کرد .
    دوست عزیز

1- به پول نگاه نکن برو تحقیق کن درس و کمدرک کدام ارزش بیشتری داره

2- جفتشون این مدرک را میدند ببین ارزش کدام بهتره مسلما این مدرک را یه دانشگاه بین المللی بده واست خیلی بیشتر فرق داره ....

3- پس شما براتون هیچ فرقی نداره اگر مکاتبه ای هم باشه میری دریغ از ارزش درس و مدرکی که میگیرید .....

4- برو خوش بگذره

دوست عزیز این جمله ی آخرتون از 100 تا فحش برای کسایی که اینجا نظر دادند بدتره. آخه شما اومدی نظر همه را خواستی دوستان مرحمت کردند جواب دادند بعد آخرش میگی رو حرف هیچکی نمیشه حساب کرد پس لطفا از این بهه بعد موضوعاتی که فکر میکنی نمیشه رو حرف کسی حساب کرد تاپیک نزن و از کسی هم نظر و مشورت نخواه !

ببخشید کمی رک گفتم چون شما خیلی رکتر گفتید ......

11. این کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fariba000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

والا ما سراسري تهران هم رفتيم، استادا با تراول كه چه عرض كنم، با يه عشوه و كرشمه دوستان نمره ميدادن!
    والله چی بگم. اینم ممکنه. ولی زیادن کسانی که راه خودشونو میرن و باین کارا کاری ندارن.
    در هر حال نظر نظر دوستمونه که یه چرتکه بندازه ببینه کدومش بیشتر بدردش خواهد خورد در آینده.
    با تشکر فریبا

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من خودم علمی کاربردی میخونم، باز اینجا حداقل هر درس یه واحد عملی داره یه چیزی بفهمی ولی تو آزاد که همش تئوریه و هیچی یاد نمیگیری....!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •