آقا چرا ال جي بدرد نمي خوره.؟؟
البت راپورت دادن و مام شنفتيم زياد كه پشتش بشيني (البت يه بابايي مي گفت نيم ساعت كه بيشتر كار كني) پدر چشو در مياره!!! درسته يا نه درسته؟
زت زياد
آقا چرا ال جي بدرد نمي خوره.؟؟
البت راپورت دادن و مام شنفتيم زياد كه پشتش بشيني (البت يه بابايي مي گفت نيم ساعت كه بيشتر كار كني) پدر چشو در مياره!!! درسته يا نه درسته؟
زت زياد
به نظرم 23700 هزینه ی اضافی خواهد بود نسبت به 23500...اگر نگاش کنید از لحاظ امکات هیچ تفاوتی با هم ندارند فقط 23700 باریک تره چون آداپتور براش استفاده کردمد و مصرف برقش رو آوردن پایین که به درد ما نمی خوره اصولاً!!!به نظرم 23500 رو بگیرید زندگی کنید باهاش...من راضیم نسبت به قیمتی که پولش رو دادم...به نظرم T220pرو هم زیاد انتظار نکشید من زیاد متظرش موندم فقط اعصابم خورد شد![]()
ممنون دوستان رفتم ديدم مونيتورها رو ميخوام يا 19 و يا 20 بخرم...
T1900P
P20500
'كدومش خوبه؟؟؟
20500رزولوشنش بیشتره به نظرم مناسب تر باشه اما خوب T1900p هم اسم خوبی از خودش به جا گذاشته...نظر من p20500![]()
T1900P با رزولوشن 1680 در 1050 و P20500 هم با رزولوشن 1600 در 900 !!
یه نگاهی به این جا بدازید بد نیست!!!!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نگاهی به این جا بدازید بد نیست!!!!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انتظار بیشتری از رایان صبا داری !!؟ اصلا به اینجور اطلاعاته این جور سایتا میشه دل بست !؟ طبق معمول اشتباهه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by امير موسر; 29-09-2009 at 11:43.
انتظار بیشتری از رایان صبا داری !!؟ اصلا به اینجور اطلاعاته این جور سایتا میشه دل بست !؟ طبق معمول اشتباهه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاخره كدوم يكي رو بگيرم؟ ميگن 19 خوبه كه استاندارده ولي 20 استاندارد نيست نظرتون چيه؟ ولي 20 هم دكمه هاش لمسيه تيپش خفنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)