قبل از این که این مشکل برام پیش بیاد بایوس رو آپدیت کردم ... دوباره آپدیت کنم؟؟؟؟اگه جواب نداد و وارد هستی آپدیتش کن.
قبل از این که این مشکل برام پیش بیاد بایوس رو آپدیت کردم ... دوباره آپدیت کنم؟؟؟؟اگه جواب نداد و وارد هستی آپدیتش کن.
سلام
می بخشید...که من بدون داشتن اطلاعات کامپیوتری این سوالومیکنم...
اما..
آخرین برنامه ای که با dvd romتون درارتباط بوده(مثلا Neroیاهرچیزدیگه ای...)نصب کردیدچی بوده؟
برمیگرده به 3 الی 4 ماه پیش که برنامه nero مخصوص dvd رو نصب کردم..آخرین برنامه ای که با dvd romتون درارتباط بوده(مثلا Neroیاهرچیزدیگه ای...)نصب کردیدچی بوده؟
ممنونم
اونوقت تاریخ انقضا "لایسنس"این برنامه تا چه تاریخی بود؟
بعدش باید "آپدیتش می کردین؟)
ضمنا ممکنه که "بقیه ی سخت افزارهاونرم افزارها"هم چون درارتباط باهاش بودن احتیاج به "آپدیت "اتوماتیک داشتن ولی طبق چیزی که معموله قبلش سوال می کنن..البته "Jet Audio"نمیپرسه...
=========
حالا اگرکه امکان داره...Neroرو "Un Instal"وسیستمتون رو "ری استارت"کنید..ضررنداره...
==
متشکرمیشم که اگرمشکلتون حل شد همینجااطلاع بدین![]()
cd اورجینال بود و لایسنس نداشت ..... Un Instal کردم ولی نتیجه ای نداشت..!!اونوقت تاریخ انقضا "لایسنس"این برنامه تا چه تاریخی بود؟
الکی الکی شعر گفتم.........
سلام
فكر نكنم مشكل تداخل زمان تاخير داشته باشه! مگر اينكه تازه انداخته باشه رو سيستم يكي از اين قطعات رو
دوست عزيز قطعه جديد اضافه كردي؟
فكر كنم ساده ترين راه تعويض ويندوز باشه! بهتر نيست ويندوز رو عوض كني؟ احتمال اينكه رفع بشه خيلي زياده ها
البته ميدونم از مشكل قبلي چقد اذيت شدي ولي به هر حال كامپيوتره ديگه...![]()
نه .. فقط تازگی ها یه دسته بازی اضافه کردم....دوست عزيز قطعه جديد اضافه كردي؟
بازم تعویض ویندوز ..... حالا امتحان میکنم....چی کار کنیم دیگه...بهتر نيست ويندوز رو عوض كني؟
راستی تمام کارهای که دوستان در پست های قبلی گفته بودند رو انجام دادم ولی نتیجه ای نداشت!!!
تشکر بعد از تعویض ویندوز خبر میدهم....
کاشکی قبل از نصب ویندوز نصب درایو جدید South Bridge رو تست میکردی؟
کلا اگه میشد کل درایور مادربرد رو آپدیت میکردی
هاردت رو دیفرگ کن ... شاید درست شد ...
البته بی ربط هم نیست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)