تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: پلاسما پنل SAMSUNG b850

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قیمت بالا
    مشکل حرارت زیاد
    برایتنس پائین
    صدای وزوز
    این همه پول فقط واسه خاطر اینه که نازکه که از مدل z1 پاناسونیک 1 اینچ ضخیمتره توی این عکسام خیلی تابلوئه یارو اومده با انگشت فقط اون یه تیکه جلوی پنلو نشون داده ! اگه اینجوریه ضخامت یه پنلو از اینجا اندازه میگیرن تلویزیون لامپی ما از این نازکتره.!
    عجب خالی بندیه این سامسونگ!!!

دوست من اینطور صحبت کردن بی پایه و اساس شما فقط باعث گمراه شدن کاربرا در انتخاب می شود.
    خوب شد رفتی پستتو درست کردی ولی هنوز اینجاشو درست نکردی چون شما بی پایه و اساس صحبت کردی توی نقل و قول پستتم تو پست بعد من معلومه.
    Last edited by Terry Bogard; 15-09-2009 at 18:23.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

قيمت هم تقريبا دو برابر v10 است.
    v10 در حدود 1800 دلار
    b850 در حدود 3700 دلار
    سایت سامسونگ 58 اینچ رو 3.200 زده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pop-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی امیر جان به نظرت کی وارده ایران میشه؟
    با این عکسایی که گزاشتی فکر نمیکنم حداقل از جی کمتر باشه نظرت چیه؟
    من حتما 50 اینچ میخرم یا وی میخرم یا اینو چون با اومدنه این مدل دیگه نمیشه به 650 فکر کرد
    Last edited by Pop-Man; 15-09-2009 at 18:43.

5. این کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

قیمت بالا
    مشکل حرارت زیاد
    برایتنس پائین
    صدای وزوز
    این همه پول فقط واسه خاطر اینه که نازکه که از مدل z1 پاناسونیک 1 اینچ ضخیمتره توی این عکسام خیلی تابلوئه یارو اومده با انگشت فقط اون یه تیکه جلوی پنلو نشون داده ! اگه اینجوریه ضخامت یه پنلو از اینجا اندازه میگیرن تلویزیون لامپی ما از این نازکتره.!
    عجب خالی بندیه این سامسونگ!!!

خوب شد رفتی پستتو درست کردی ولی هنوز اینجاشو درست نکردی چون شما بی پایه و اساس صحبت کردی توی نقل و قول پستتم تو پست بعد من معلومه.
    عزیزم شما که بی پایه اساس صحبت می کنی شکی در این مورد نیست . اون از صحبتای که می فرمودی cnet سامسونگ حامی مالیشه ریس cnet سامسونگی رفته زندان به خاطرر کلاه برداری ! و پاناسونیک پدرم گفته رو دستش نمیاد این حرفا شامل فن بوی بودن شما نسبت به پاناسونیک هست.شما کلوپ cnet عضو هستی و مرور میکنی این سایت رو و اینطور بی اساس حرف می زنی .وقتی هم صحبتی در این مورد شد که حرفای شما بی پایه اساس هست جوابی واس گفتن نداشتی

من به دلیل باز بودن چند سایت و خواندن ریو این مدل امتیازات سایت dvice و cnet رو جا به جا نوشتم .و دلیل ادیت کردن پست این بود دوست محترم .

فکر کردن و بعد حرف زدن هم بد چیزی نیست وقتی مصرف برق پایین بیاد به طبع حرارت و گرمایش کمتری تولید میشه اینو در کتابهای علوم تجربی سوم راهنمایی می تونین مطالعه کنین !!!

من بحثی با شما ندارم موفق باشی
    Last edited by Ami R 940; 15-09-2009 at 18:46.

7. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برو پستتو بخون دیگه اینجا واسه ما ادای آدمای چیز فهم در نیار.
    اون حرفایی که من زدم چیزی بود که واقعیته هر سال 100 تا مرجع دارن تلویزیونهارو تست میکنن چه زمانی که لامپ تصویری بود چه حالا به جز یکی دوسالی که پایونیر اول بود تو بقیشون پاناسونیک بهترین تلویزیون دنیارو میساخته شما الان یکی دوساله دستت رسیده به اینترنت و این چیزارو یاد گرفتی مشکل خودته برو یکم تحقیق کن بابا جون.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

مرسی امیر جان به نظرت کی وارده ایران میشه؟
    با این عکسایی که گزاشتی فکر نمیکنم حداقل از جی کمتر باشه نظرت چیه؟
    من حتما 50 اینچ میخرم یا وی میخرم یا اینو چون با اومدنه این مدل دیگه نمیشه به 650 فکر کرد
    هنوز سایتی ندیدم به طور تخصصی این مدل رو با g مقایسه کرده باشه .

اگر کیفت تصویر رو تا اومدن یه ریو درست حسابی ارزیابی نکنیم.

از لحاظ امکانات جانبی مدل b850 از v10 و g10 سرتر هست .

وجود بدنه کریستالی , دکور شیک , حافظه داخلی,طراحی اسلیم,مصرف برق پایین ,کیفیت ساختش خیلی بهتر g10 هست به نظر من و......

از لحاظ کیفیت تصویر نظر شخصیم واس اینکه هنوز ندیدمش نمیشه نظر قطعی داد . باید صبر کرد سایت اصلی cnet هم ارزیابیش کنه.
    Last edited by Ami R 940; 15-09-2009 at 19:04.

10. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

وقتی میگم بی اساس حرف میزنی واسه همینه دیگه سایت Cnet اصلیم به قول خودت این پنلو تست کرده هم از b650 ضعیفتره هم از g10 هم v10.
    کد:
    مصرف برقشم تو تست سی نت اندازه v10 بوده با اینکه برایتنسش نصف v10 هستش
    Last edited by Terry Bogard; 15-09-2009 at 19:09.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

وقتی میگم بی اساس حرف میزنی واسه همینه دیگه سایت Cnet اصلیم به قول خودت این پنلو تست کرده هم از b650 ضعیفتره هم از g10 هم v10.
    کد:
    مصرف برقشم تو تست سی نت اندازه v10 بوده با اینکه برایتنسش نصف v10 هستش
    برو پستتو بخون دیگه اینجا واسه ما ادای آدمای چیز فهم در نیار.
    اون حرفایی که من زدم چیزی بود که واقعیته هر سال 100 تا مرجع دارن تلویزیونهارو تست میکنن چه زمانی که لامپ تصویری بود چه حالا به جز یکی دوسالی که پایونیر اول بود تو بقیشون پاناسونیک بهترین تلویزیون دنیارو میساخته شما الان یکی دوساله دستت رسیده به اینترنت و این چیزارو یاد گرفتی مشکل خودته برو یکم تحقیق کن بابا جون.
    درست صحبت کن , وقتی درست نمی تونی فکر کنی و تعادل روحی نداری و لازم نیست حرفی بزنی اینطور بیان کلام داشته باشی که نشانه شخصیت ضعیفته بهتره در این مواقع سکوت کنی این بهترین کار ممکن هست واست. تاپیک رو منحرف نکن و اسپم نزن. جالب اینجاس حرف رو ورارونه جلوه می دی شما نبودی می گفتی cnet سامسونگی هست رویسش دزده گرفتنش بردنش cnet حق پاناسونیک خورده.با مدرک ثابت شد این حرفات بی پایه اساس هست و اصلی ترین اسپانسر cnet پاناسونیک هست . هنوزم جوابی نداری بدی و حرف رو وارونه جلوه می دی مشکل فن بوی بودن نمی گذاره اشتباهاتت رو قبول کنی
    من کی حرفی زدم از کیفیت این مدل ؟؟ در کدوم پست گفتم این مدل از g10 v10 کیفیت تصویر بالاتره ؟ واقعا شما از استرس بی خود رو فن بوی بودن تعادل روحی ندارید متاسفم واست .نقل قول با فونت لارج . همین دیگه پست ها رو با دقت نمی خونی فقط فکر فن بوی بازی هستی در همه تاپیک ها حتی تاریخ عضویت من در این فروم و عضویت خودت رو تعصب بی جات نمیزاره ببینی مشخص کی دو روزه فهمیده نت چی هست با این سطح شعور .

از لحاظ امکانات جانبی مدل b850 از v10 و g10 سرتر هست .

از لحاظ کیفیت تصویر نظر شخصیم واس اینکه هنوز ندیدمش نمیشه نظر قطعی داد . .
    ببین واس بعضی چیزای سطحی سرچ گوگل می تونه مرجع خوبی باشه واست . پایین اومدن انرژی تولیدی =با کاهش مصرف انرژی , من تعجب می کنم این مسئله در سطح دبستان هست چطور متوجه نمیشی. بالاخره تعصب فن بوی بازی این چیزا هم داره ه,در ضمن cnet حرفی از حرارت تولیدی این مدل نزده و حرارت گرمایی نه تنها این مدل هیچ مدلی رو ارزیابی نمیکنه .

خیالت هم راحت کنم من نه پست هات رو از این به بعد می خونم و نه جوابی به اون می دم پست هات رو خودت بخون و لذت ببر.
    Last edited by Ami R 940; 15-09-2009 at 21:06.

13. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

قيمت b850و v10 توي سايت امازون تقريبا يكيه!

15. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pop-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

17. این کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •