دوستان ديگه نظري ندارن ؟؟؟
دوستان ديگه نظري ندارن ؟؟؟
اره ولی 3gp فیلم میگیره رنوار aviبه نظر من تو فیلم برداری اس8300 اوله
به نظر من یه نمه صبر کنین ارینا قیمتش بکشه پایین خیلی خوبه(الان قیمتش خیلی بالاست)دوستان ديگه نظري ندارن ؟؟؟![]()
ببین بلد نیسی دیگهاره ولی 3gp فیلم میگیره رنوار avi![]()
![]()
3gp نیست mp4 ه ... بعدشم مهم بیت ریته که بیت ریته اس 8300 بیشتره
فیلماشونو از gsmarena دان کن متوجه میشی کدوم بهتره
تو عکسبرداری هم نظر شخصیه که رنوار بهتره وگرنه رنگهایی که 8300 میگیره طبیعی تره نویز عکسهاشم کمتره که بهتره ... ولی عکسهای تو شب رنوار بهتر از 8300 هستش ولی عکسهای تو روز یا از انسان یا ماکروی 8300 به نظرم بهتره البته نظر شخصیه هر چند که نظ دوستان قبلی هم شخصی بود
راستش من هم مثه اغلب دوستان آرنا رو پیشنهاد میدم ! به دلیل اینکه تنها موردی که ممکنه پاشنه آشیل آرنا ( نسبت به 3 گوشی دیگه ) باشه همین دوربینشه ! که هم 5 مگا پیکسلیه هم جزو بهترین 5 مگی های بازار و حتی بهتری 5 مگی های ال جی نیست اما کیفیت قابل قبولی داره ( به گفته اغلب رویو نویس ها من جمله جی اس ام آرنا ) صد البته اگه خیلی حساس باشی در مورد دوربین و حتما بخوای بری دنبال یه کمرا فون حرفه ای قطعا Kc910 بهتر و بیشتر راضیت خواهد کرد یا حتی S8300 ... اما برا اغلب کاربرا همین آرنا راضی کنندست...
اما خوب صدای آرنا رو تمامی رویو ها به شدت تایید کردن و به نظر میرسه در کیفیت صدا در رده گوشی های قدر باشه ( موزیک پلی بکش هم 30 ساعته که خوب زمان مناسبیه )...
وای فای و جی پی اس هم داره و از این لحاظ تکمیله...
رزلوشن فوق العاده ال سی دی و سایز مناسبش و همینطور اینترفیس زیباش و تاچ خازنیش و مولتی تاچ بودنش رو هم اضافه کنیم خوب جایگاه مناسبی پیدا میکنه...
شتابسنج و جک 3.5 به همچنین...
اف ام ترنسمیتر...
ساپورت دکیومنت ها و پی دی افم که خیلی وقته شامل حال ال جی ها میشه...!
سایز و ضخامت مناسب و بدنه مستحکم...!
8 گیگ که حافظه داخلیشه و جی اس ام آرنا میگه تا 32 گیگ هم ساپرت رم داره...
شما دیگه چی میخوای از یه گوشی که این بنده خدا نداره ؟!
سلام
با تشكر از همه دوستاني كه نظر دادن
به نظر خودم هم آرينا گوشي خوبي مياد هرچند دوربينش رو نپسنديدم ولي در مجموع مورد پسندم بود
فكر كنم بايد صبر كمي كنم تا ارزون بشه
البته هنوز اگه كسي نظري داره من با جان و دل گوش ميدم
ممكنه نظرم هم با كمك دوستان تغيير كنه![]()
اونجور هم فکر می کنین نیست!به نظر خودم هم آرينا گوشي خوبي مياد هرچند دوربينش رو نپسنديدم ولي در مجموع مورد پسندم بود
ارینا جزو 5 های خوب هستش!
اینم دو تا عکس که کوچیکش کردم!
![]()
Last edited by 4870x2; 16-09-2009 at 17:09.
جزو بهترين گوشي هاست آرينا...جز سيستم عامل...امكاناتش فوله...
نظر شخصی ! برتری ارنا نسبت به 8300 صدای بهتر در اسپیکر ... اینترفیس بهتر صفحه نمایش بزرگتر و مولتی تاچ بودن البته حساسیت تاچ فرقی نمیکنه ... اینا برتریهایی هستش که مشهوده و قابل توجه
برتریهای 8300 ...
دوربین بهتر ... صفحه کلید فیزیکی ... صفحه نمایشگر بهتر ... موزیک پلیر ارنا تو هدفون نمیدونم ولی 8300 عالیه ... جاوای ارنا رو هم نمیدونم از کدوم نوع هستش سقف مگا بایت داره یا نه یا اصلا با درددسر همراه هست یا نهولی 8300 دردسری نداره برای ریختن برنامه
کلا اینجوری بگم بت یک سری بزتریها این داره یک سری بزتریها اون داره .. هر 2 تاش هم خوب هم عالی هستند و راضیت میکنه .. با توجه به نیازت انتخاب کن
c905 و kc910 ]م نسبت به این 2 تا پایینترن ... و اونارو حذف کن
+اینا برتریهایی هستش که مشهوده و قابل توجه
1-حافظه داخلی 8 گیگ
2-Accelerometer و Proximity
3-wi-fi
4- S-Class Touch UI با 4 تا دسکتاپ مختلف
5-مرورگر Teleco Q7(سافاری رو میزاره تو جیبش)
6-سی پی یو 600mhz
7-فرستنده اف ام
8-شتاب دهنده گرافیکی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)