کسی جواب ما رو نمیده؟
سلام
لطفا خیلی سریع به من کمک کنید
این مشکل منه
کد:
که وقتی می خوام توی بازیه trackmania یک account بسازم با این مشکل رو به رو می شمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
سلام
در هنگام ساخت اکانت که فکر نکنم مشکلی باشه همه چیز خیلی راحتی ودر کمتر از 1 دقیقه میتونید اکانت بسازید
تنها کافیه username (نباید قبلا انتخاب شده باشه) و password(حداقل5 حرف) و یک ایمیل بدید بعد از اون اکانت به راحتی ساخته میشه
اگر هم نتونستید اکانت بسازید اگر مایل بودید به من اطلاعات اکانتتون رو بگید خودم براتون میسازم
نه نیاز به برنامه خاصی هست ونه نیاز به بازی ارجینالسلام
ببخشید دوستان دقدیقا می تونید به من بگید که باید چه کار کنم تا بتونم بازی کنم و ایران رو به جاها و مقامای بالا برسونم؟
آیا نیاز به بازی اورجبنال هست آیا نیاز به برنامه ای مثل هاماچی داره یا ایکه باید کاره دیگیو انجام بدم؟
Last edited by korokodil_avareh; 18-09-2009 at 00:18.
ســـــلام
به نظر بازی جالبی میاد ، یه سوال ، با ADSL 64 میشه بازی کرد ؟؟ مطمئنی ؟!
یه لینک مستقیم با قابلیت Resume بده دانلود کنیم بیاییم روی دستت !! در ضمن اگه این تاپیک توی بخش بازیهای آنلاین بود خیلی بهتر میشدا ... کلی حریف میتونستی اونجا پیدا کنی چون همشون آنلاین باز هستن ... اینجا باشه زیاد استقبال نمیشه !
آره صد در صد میشه شک نکن من خودم دارم با dial-up بازی میکنم
والله لینک که همون یکی رو گذاشتم من که خودم دانلود نکردم بازی رو از تو یه دی وی دی نصب کردم
در مورد آنلاین هم مگه اینکه قرار بذاریم تو یه سرور خارجی چون ایران سرور نداره
که معمولا سرورهای آلمان خیلی خوب هستند
عجب ضدحالی شد.
تا 145 مگ دانلود کردم یهو داشت دانلود می شد که پرید!!!
حالم گرفت.
می خوام خودکشی بکنم.
ولی حیف شد نتونستم این بازی رو انجام بدم!
من الا دارم با Dial Up بازی میکنم.
خیلی توپه.
الان 3 ساعتی هست دارم بازیش میکنم..
سلام
ممنون می شم دوست عزیز اگر شما برام یک اکانت بسازید چون من خودم نتونستم
اینم اطلاعاته اکانتم:
user name: Viper IR
pass: 147896325
email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
zone: iran]
با تشکر
من هر کاری میکنم اکانت با این مشخصات نمیسازه.
اگه میتونید e-mail رو عوض کنید و یک e-mail دیگه توی فیلد تایپ کنید شاید درست شد.
خیلی عجیبه..
دوست عزيز ميتوني بگي از كدوم شماره دي وي ديه بازي رايانه يا بازي نما بازي رو ريختين؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)