ایولا به همایون خیلی خوله من رو کارت اعتماد دارم
تکسچر هم بده عالی میشه
ایولا به همایون خیلی خوله من رو کارت اعتماد دارم
تکسچر هم بده عالی میشه
ایول خیلی قشنگ شده همایون
فقط احساس میکنم که چشمش یه جوری فرو رفته...
البته چون کار فانتزیه اونم مهم نیست..فقط رو تکسچرش قشنگ کار کن تا یه چیز عالی در بیاد.
موفق باشی.
آفرین همایون جان ، خیلی خیلی عالیه ، فقط چشمهاش درشت تر بشه خیلی بهتره ، لباساش هم خیلی جالب شده ، دمت گرم ...
به به همایون جون ........ می بینم که نمی بینم..................... دمت گرم .... می گم خیلی خوبه .... راستی از ماشین قدیمی هام بذار کنارش حال می ده ....... ادامه بده رفیق
احسنت خيلي خوبه
يانكي كه من شنيده بودم به امريكايي ها مي گن پسره امريكاييه
انيميشن ازش بساز باحال مي شه
آفرین رفیق خیلی خوبه
ماشالله به این ذهن خلاق
فقط توصیه میکنم که یه ژس ( pose ) مناسبتر به کاراکترتبدی وروی محیط اطرافش بیشترکار کنی و کمی تغییرش بدی
مرسی شهاب جان، تکسچرشم حتما...
ممنون، چشات خوب میبینه...
اِ ، اینجا هم که هستی...
تشکر اکبر جان، نظرتو درباره ی عکس بعدی بگو، تجربه داشتی تو ساخت همچین مدلی...
بَه محسن، اگه من شیطونم تو هم بلایی.خواهشن ما رو وارد سیاست نکن، اونم بین المللی!
آره بند کفش لاینه. مرسی که نظرات مهمی دادی، به خصوص درباره ی جورابای خودت...
تنکس، دستاشو بازم بهتر کردم، چشاشم اول درشت زدم بعد گفتم همینجوری باشه، زیاد تو جزئیات نمیرم.
اِ پس معلومه که هنوز این یانکی رو نشناختی، خوراکش شکار هیولا و از این جور چیزاست!تازه شاید یه تیرکمون هم واسش ساختم که اون یاروه رو بکشه!!
درضمن اون یکی ها رو که ول نکردم، ادامه دارن.
مرسی...
ایول کوروش جانِ عزیز...
راستیتش فلسفه ی اون تخته ها اینجوریه که سایزشون مهم نباشه، اون یه قفسه یا اتاقک چوبیه که دور انداختن.
خیلی ممنون که اومدی.
مرسی برهان جان. چون مدل رئال نیست فاصله چشاش رو همینجوری زدم. خوشت نمیاد بگو جفتشون کنم.
تشکر از فرهاد با مرام. چشم حتما...
خیلی ممنون مهدی جان، چشم حتما تکسچر خوب میدم.
لطف داری سروش جان، حالا شاید چشاشم درشت کنم...
خب میبینم که فرزاد عزیز اومده...
آره فرزاد جون ما که عددی نیستیم، نباید ببینیمون!
ولی این ماشینی رو که گفتی همونیه که مد نظر خودم بود و یه خوردشو زده بودم ولی تو عکس نذاشتم، الان تو پست بعدی ببین چطوره. مرسی بابت ایده ی خوبت...![]()
مرسی داش مهام. درست میگی، ولی منظور من یه موضوع سیاسی نیست. این پسر چون طرفدار تیم بیسبال یانکیهای نیویورکه، همچین اسمی داره.(از تو شکم مادرش طرفدار این تیمه
)
انیمیشن هم چشم، در آینده!
ممنونم حمیدرضا جان... حتما تکمیلش میکنم، تشکر...![]()
سلام از بغل نزاشتی و روی بند لباس کار کن فکر کنم اون تو رفته
عالیه![]()
خب بچه ها اول بگم خودمو کشتم تا اون همه جواب نظرات ارزشمندتون رو دادم. خداییش دستتون درد نکه که اومدید و نظر دادید...
.................................................. ................................
اما از اونجایی که خواستم محیط کار جالب باشه، اومدم و یه ماشین، اونم چه ماشینی! به محیط اضافه کردم که البته هنوز کار داره.
فقط در مورد اینکه این ماشینو تو محیط بذارم یا نه حتما بگید. یه ماشین خراب شده که اون گوشه افتاده و خاک خورده و زنگ زده!
اگرم فکر میکنید به محیط نمیخوره، تکمیلش کنم و واسه یه موضوع دیگه استفاده کنم.
راستی از جزئیات و واقع گرایی خبری نیست ها!من همین الان سیستمم نمیکشه، واسه رندر موندم چیکار کنم. تازه یه تست Hair and Fur واسه موهاش زدم که خیلی عالی شد، حیف که سیستمم منفجر شد و هر قطعه به جایی پرید! مثلا کارت گرافیکم که 128 هستش افتاده بود افغانستان! دیدم دهاتیای اونا هم سیستماشون از مال من بالاتره...!!
...خب چی دارم میگم...
آقا این عکس ماشین، چطور شده؟
ممنونم داش ممد. بفرما اینم یه عکس دیگه:
و در آخر یه سوال!
میگم این سایت پی سی ورلد واسه شما هم نمیاد بالا؟!!!!
الان چند روزیه یا لود نمیشه یا خیلی کنده! اعصاب واسم نذاشته.
مرسی از همه...![]()
می شه گفت حرف نداره خیلی طبیعی تا زمانی هم که تصویر برای من Load نشده بود فکر می کردم قبل از جنگ جهانی دوم باید توی این مایع ها باشه خلاصه ذهنم همین شکل رو با کمی جزیات تصور کرد
چشم ها ریز ، انگشتها هم زیادی بزرگه (اینا جزئی هستش)و گرنه من عیبی توش نمی بینم
(این تاپیک جنبه SEEEEEX هم داره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)