تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا با ایجاد تاپیک برای گزینه 2 که به صورت کامل به برنام

راي دهنده
56. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

37 66.07%
  • خیر

19 33.93%
صفحه 2 از 10 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 95

نام تاپيک: نظر سنجی گزینه 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام بچه ها
    من اوایل فکر میکردم گزینه 2معجزه قرنه وآزمونی بهتر ازگزینه2 نیست .
    علت اش هم این بود که نمیتونستم با برنامه قلم چی پیش برم.
    ولی یکم که تحقیق کردم دیدم 90% بچه هایی که بهترین دانشگاه های ایران قبول شدن با برنامه ریزی قلم چی پیش رفتن با اینکه فاکتورهای دیگه هم دخالت دارن ولی حداقل برنامه ریزی اونها برمبنای قلم چی بوده

بازم کم که بررسی کردم دیدم اشکال از برنامه قلم چی نیست بلکه اشکال از خودم هست و برای فرار از این واقعیت که من دربرخی دروس اشکال دارم وباید زمان بیشتری به خوندنشون اختصاص بدم
    همچنین کمی هم بازیگوش هستم وزمان رو الکی هدر میدم می گفتم برنامه ریزی قلم چی خوب نیست . (این تجربه شخصی خودم بوده – لطفا کسی به خودش نگیره)
    ازاین مطالب که بگذریم :
    مزایای کلی قلم چی به نظر من :
    سابقه طولانی که دربین نتایج کنکور بچه ها دیده شده بیشتر با برنامه قلم چی پیش رفتن
    تعداد استاندارد آزمون ها ( هردو هفته حداقل فرد زودتر میفهمه اشکال کارش کجاست تا اینکه بخواد یه مطلب رو با روش کاری که نمیدونه درست هست یا اشتباه پیش ببره )
    من که برنامه قلم چی رو بررسی میکردم (پارسال) دیدم درست از روش یادگیری بدون فراموشی تبعیت میکنه
    کارنامه و....
    نزدیک بودن حوزه امتحانی به منزل

معایب گزینه دو در تهران به نظر من :
    این مرکز آدرس ندارد . من زنگ زدم میگم آدرس بدین میگه نمیدیم !!!!!!!!! به نظرشما اگه مشکلی پیش بیاد به کجا باید مراجعه کرد ؟؟؟؟ حتما باید پشت تلفن بشینم 24 ساعت زنگ بزنم!!!!!!!!!!!!!
    حوزه امتحانی آنها از قبل مشخص نیست !!!!!!!!! من روز جمعه که نه تاکسی گیر میاد نه اتوبوس کجا باید برم !
    سوالات مشکل ( من پایه ضعیفی دارم )
    تعداد آزمون ها هر 3 هفته ( خیلی دیره)
    متغیر بودن زمان برنامه گزینه دو ( اینجوری من تمام برنامه هام بهم میریزه)
    امسال خیلی برام مهم هست نمیتونم یک سالم رو تلف کنم که ببینم آیا با برنامه گزینه دو میشه نتیجه گرفت یا نه (ریسک)

من فکر میکنم هرکی با هر برنامه ای میتونه پیش بره ....زودتر پیش بره . کنکوربخاطر من و شما وای نمیسته ها ...
    بهتربجای اینکه دنبال این مطالب باشید بشینین درستون رو بخونید اصل کنکوره حالا با هرکدوم از آزمون ها تونستین پیش برین ........
    خلاصه درس درس درس بخونید

2. 2 کاربر از elhameli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

[quote=eblisandenzo;4218238]سوالهای سالهای قبل رو میشه تو دست دوم فروشی های انقلاب پیدا کرد . سوالهای طرح گام اول رو هم نمیدونم ولی اگه شاید به روابط عمومیش زنگ بزنی بهت بدن 2239392[/q

سلام شما گام اولی بودی؟
    آزموناش خوب بود؟

پروفشنال pooyahacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

سوالهای سالهای قبل رو میشه تو دست دوم فروشی های انقلاب پیدا کرد . سوالهای طرح گام اول رو هم نمیدونم ولی اگه شاید به روابط عمومیش زنگ بزنی بهت بدن 2239392
    2 سال پیش بود فکر کنم ، اون موقع آزمون های سال قبلش رو گذاشته بود واسه دانلود تو سایتش ... دیگه همچین بساطی نداره ؟

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    من اوایل فکر میکردم گزینه 2معجزه قرنه وآزمونی بهتر ازگزینه2 نیست .
    علت اش هم این بود که نمیتونستم با برنامه قلم چی پیش برم.
    ولی یکم که تحقیق کردم دیدم 90% بچه هایی که بهترین دانشگاه های ایران قبول شدن با برنامه ریزی قلم چی پیش رفتن با اینکه فاکتورهای دیگه هم دخالت دارن ولی حداقل برنامه ریزی اونها برمبنای قلم چی بوده

بازم کم که بررسی کردم دیدم اشکال از برنامه قلم چی نیست بلکه اشکال از خودم هست و برای فرار از این واقعیت که من دربرخی دروس اشکال دارم وباید زمان بیشتری به خوندنشون اختصاص بدم
    همچنین کمی هم بازیگوش هستم وزمان رو الکی هدر میدم می گفتم برنامه ریزی قلم چی خوب نیست . (این تجربه شخصی خودم بوده – لطفا کسی به خودش نگیره)
    ازاین مطالب که بگذریم :
    مزایای کلی قلم چی به نظر من :
    سابقه طولانی که دربین نتایج کنکور بچه ها دیده شده بیشتر با برنامه قلم چی پیش رفتن
    تعداد استاندارد آزمون ها ( هردو هفته حداقل فرد زودتر میفهمه اشکال کارش کجاست تا اینکه بخواد یه مطلب رو با روش کاری که نمیدونه درست هست یا اشتباه پیش ببره )
    من که برنامه قلم چی رو بررسی میکردم (پارسال) دیدم درست از روش یادگیری بدون فراموشی تبعیت میکنه
    کارنامه و....
    نزدیک بودن حوزه امتحانی به منزل

معایب گزینه دو در تهران به نظر من :
    این مرکز آدرس ندارد . من زنگ زدم میگم آدرس بدین میگه نمیدیم !!!!!!!!! به نظرشما اگه مشکلی پیش بیاد به کجا باید مراجعه کرد ؟؟؟؟ حتما باید پشت تلفن بشینم 24 ساعت زنگ بزنم!!!!!!!!!!!!!
    حوزه امتحانی آنها از قبل مشخص نیست !!!!!!!!! من روز جمعه که نه تاکسی گیر میاد نه اتوبوس کجا باید برم !
    سوالات مشکل ( من پایه ضعیفی دارم )
    تعداد آزمون ها هر 3 هفته ( خیلی دیره)
    متغیر بودن زمان برنامه گزینه دو ( اینجوری من تمام برنامه هام بهم میریزه)
    امسال خیلی برام مهم هست نمیتونم یک سالم رو تلف کنم که ببینم آیا با برنامه گزینه دو میشه نتیجه گرفت یا نه (ریسک)

من فکر میکنم هرکی با هر برنامه ای میتونه پیش بره ....زودتر پیش بره . کنکوربخاطر من و شما وای نمیسته ها ...
    بهتربجای اینکه دنبال این مطالب باشید بشینین درستون رو بخونید اصل کنکوره حالا با هرکدوم از آزمون ها تونستین پیش برین ........
    خلاصه درس درس درس بخونید

سلام دوست عزیز.
    راستش گزینه 2 در تهران هم نمایندگی داره . شما اگر با شماره 66568715 تماس بگیرین نزدیکترین محل رو به شما معرفی میکنه . مثلا صادقیه . پیروزی . تهرانپارس . یافت آباد و ..... در واقع این شماره برای رزرو جا هستش و لزومی نداره شما به اونجا مراجعه کنی. اما اگر آدرس همین شماره رو میخوای بگو تا بدم .

حوزه امتحانی در همون جایی که ثبت نام میکنی میری .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نه امسال مکانیک روزانه قبول شدم

شما پارسال گزینه 2 بودی ؟
    امتحانهاش چه طور بود ؟
    خیلی سخت بود ؟
    برنامه ریزیش چه طور بود ؟
    آیا 3هفته 1 امتحان بهت ضرر نمیزد ؟
    تو برنامه ریزی گزینه2 در فصل پاییز روزی چند ساعت ( کمیت) میخوندی ؟
    در بهار چند ساعت(کمیت) ؟
    آیا قبلا قم چی هم بودی ؟
    اگر بودی یه مقایسه بکن در غیر این صورت نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان اینقدر ذهنتون رو درگیر این موضوع که گزینه 2 برید با قلم چی یا گاج نکنید... همش به خودتون بستگی داره... شما اگر بخواد موفق بشید با جفت اینها موفق میشید چون اصل کارشون یکی هست شاید شکلش یکم فرق کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام . امتحانش که خوب سخته . اما این سخت بودن به معنی لا ینحل بودن نیست .
    در ضمن ما که نمیدونیم شما سطحت چقدره .

سال اولی هستی یا نه ؟
    بله //////////////////
    یعنی سال اوله که میخوام کنکور بدم

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

سلام

من کاملا با این پست موافقم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن با توجه به اینکه فارغ التحصیلم! آزمون و بر نامه دوهفته یکبار خیلی بهتره. رفع نقاط ضعف بهتر انجام میشه و دو هفته هم که زودتر از سه هفته میرسه پس فشار درسی بیشتره و اینجوری بیشتر میخونم. در ضمن بودجه بندی قلم چی هم خیلی عالیه. البته زیاد به عربی توجه کامل نکردن فکر کنم.

اما سوالای گزینه 2 رو من هر وقت دیدم از قلم چی بهتر بوده به خصوص مرور آخر که دوستام رفته بودن.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

از بچه هایی که پارسال گزینه 2 بودن کسی مرور آخر شرکت کرده ؟

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم تو طرح گام اولش بودم ( هستم ! ) برنامه اش فوق العاده سنگینه ! برای کسی خوبه که کلا از اون اولش اهل درس و مشق بوده ( منظور من معدل بالا داشتن نیست منظور من اینه که تحمل 12-10 ساعت نشستن پای کتاب رو داشته باشه ) اما واقعا میگم سطح سوالاتش خیلی بالاست تقریبا هیچ کدوم از سوالاتش بدون نکته ی تستی حل نمیشه ، خدمات جانبی خوبی هم داره ( تو کارنامه اش همه نوع اطلاعاتی بهت داده میشه )
    ولی خوب به توصیه ی اکید تنی چند از دوستان رتبه بالا منم میخوام برم قلم چی ...
    در کل این که اگر کسی با برنامه ی قلم چی مشکل داره فکر نکنه که برنامه ی درسی گزینه 2 می تونه بهش کمک کنه دیگه خودتون حساب کنید طبق برنامه ی گزینه 2 در مدت دو هفته باید درسای سال دوم دبیرستان رو بخونید و تست بزنید و عرض یک هفته تمام سال دوم رو دوره کنید !!!!!! برنامه ی سالسوم هم به همین منوال بود ...
    Last edited by sinasalar2007; 17-09-2009 at 14:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •