ایول چه قشنگ شده
جزییات رو هم رفتی
آفرین
ایول چه قشنگ شده
جزییات رو هم رفتی
آفرین
مرسی هادی جان ...ممنون از راهنمایی کاملت
---------------------------
مرسی شهاب جان...راستی جواب سوالام یادت رفتا
----------------
![]()
Last edited by maxya; 15-09-2009 at 02:53.
بابا زیبراش
منم میخوام یاد بگیرم
اها شرمنده سئوالاتو نخوندم ..........
دز مورد اینکه بیتونی رنگ کنی اره راست میگی همه یه رنگ میشن خب میتونی بری تو قسمت Texture بعد Colorize نمدونم چی رو بزنی به شرطی که براشت از حالت Zadd خاموشش کنی و بعدشم رنگ انتخاب کنی و در نهاین پینت کنی
بعدش گفتی که چطوری میشه رندر کرد منم قبلا فک کردم یه پلاگینیه دیدم نه جدیدا دارم یه اکتشافایی میکنم خیلی به جاهای خوب خوب رسیدم اگه کامپلت شد حتما در اختیار دوستان میذارم ............
در مورد متریال های مختلف هم خب باید ابجکتاتو بصورت Layer وارد کنی بعد یه سری کارا بکنی خب یکم پیچیدس
من هم همه ی این ها رو از مجله های مختلف یاد گرفتم ........ دست داداشی درد نکنه
فعلا همینا تا اگه بازم مشکل داشتی به Pf م بگو داداشی
اما جواب دوستی که گفتن دوست دارن زیبراش یاد بگیرن خب یاد بگیر کاری نداره من خودم کل زیبراش رو تویه یه روز یاد گرفتم
برای شروع میگم از مفهومات مدلینگ یه چیزی یاد بگیر و شروع کن به کار اگه هم تبلت داشته باشی که دیگه طلاس
البته اگه طراحی هم کار کرده باشین خیلی خیلبی خیلی کمکت میکنه ............ و همچنی اشنایی با یه سری چیزا مث اناتومی و اصلا درک تناسب و درک حجمی که مجسمه سازی میتونه کمکتون کنه![]()
همینا زیادی گفتمو سرتونو در اوردم
![]()
سلام
کار خوبی شده، فقط آدم احساس میکنه که واسه ساختنش عجله داشتی و خواستی خیلی سریع تمومش کنی، بنابراین به جزئیات که خیلی مهمن و حس و روح بهتری به مدل میدن زیاد نپرداختی.
فکر میکنم اگه مدل رو وارد مکس یا مایا کنی و اونجا یه پوز خوب و تکسچر و نور مناسب بدی و از یه زاویه ی بهتر رندر بگیری نتیجه ی بسیار عالی به دست میاری.
همینم خوبه ها ولی میتونه بهتر شه...
ادامه بده...
ممنون...درسته
اینو هویجوری زدم...
-------------------------------------
بابا زیبراش خودتی ...
بیا... فرهاد جان جوابتو دادن...
اما جواب دوستی که گفتن دوست دارن زیبراش یاد بگیرن خب یاد بگیر کاری نداره من خودم کل زیبراش رو تویه یه روز یاد گرفتم
برای شروع میگم از مفهومات مدلینگ یه چیزی یاد بگیر و شروع کن به کار اگه هم تبلت داشته باشی که دیگه طلاس
البته اگه طراحی هم کار کرده باشین خیلی خیلبی خیلی کمکت میکنه ............ و همچنی اشنایی با یه سری چیزا مث اناتومی و اصلا درک تناسب و درک حجمی که مجسمه سازی میتونه کمکتون کنه![]()
همینا زیادی گفتمو سرتونو در اوردم
در مورد رنگ کردن: والا میتونم رنگ کنم،البته از یه روش دیگه(رنگ آبی دور چشم کاراکتر رو واسه همین زدم) ،گیر کارم تو سفید رنگ کردن هست.
در مورد متریال هم اتفاقا به صورت layer وارد می کنم ولی نمی تونم به هر لایر متریال جدا بدم.
دیگه چی ...
هیچی...دست داداشی درد نکنه
-------------------------------------------------------
سلام دوست گلم
آره درسته...
حقیقتش من اصلا قصد ادامه دادنشو نداشتم ...برا اینکه جواب چندا سوالمو بگیرم اینو گذاشتم(اینو تو مقدمه گفتم). حالا دوستان که داشتن کمک می کردن لطف کردن نظر هم دادن...
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)