16 اینچی رو نمیشه با 13 اینچی مقایسه کرد. از نظر وزن و اندازه خیلی فرق میکنن. البته بدون شک 16 اینچی ها از نظر مشخصات و امکانات بهتر از 13 اینچی ها هستن. ولی در صورتی خوبه که بیشتر تو خونه استفاده کنی.
16 اینچی رو نمیشه با 13 اینچی مقایسه کرد. از نظر وزن و اندازه خیلی فرق میکنن. البته بدون شک 16 اینچی ها از نظر مشخصات و امکانات بهتر از 13 اینچی ها هستن. ولی در صورتی خوبه که بیشتر تو خونه استفاده کنی.
آقا من يه 16 اينچي توپ ميخوام تا 1700. شما چي پيشنهاد ميدي؟![]()
من sony vaio fw 490 jbb دارم!
خیلی راضی هستم!
اگه من بودم fw490jab رو میگرفتم!_من نتونستم گیر بیارم)
هارد 7200 دور با گرافیک 4650 با 1گیگ! عالی هست!![]()
دوست عزيز.منم اين jab رو مد نظر دارم.
فقط يه چيزي رو مطمئن نيستم.
اونم كيفيت بدنش هست...آخه شنيدم رنگش به مرور ميره و اونجايي كه LCD بسته ميشه رو بدنه جا ميذاره!
نميدونم اينا راسته يا نه كه اميدوارم نباشه...اگه از لحاظ كيفيت ساخت خيالم راحت بشه حتما jab رو ميگيرم.
شما كه خودت داري بگو ببينيم چطورياست؟
ماشالله خودت همه چیزو میدونی دیگه!!!
من باشم 1640 بر میدارم(از بین اینا)
البته خودم میخوام hp dv6 1225 بگیرم.
Last edited by AMIRICE; 15-09-2009 at 17:36.
من شدیدا مخالفم با خرید 1640. چون من 13 اینچیشو دارم باتریش یه مقدار ضعیفه. چه برسه با 16 اینچی اونم با گرافیک قوی تر.
FW46 نیست تو بازار دیگه؟
نه نيست كه نيست !!!
ولي مشابه آمريكاييش هست FW490DFB كه هارد دور بالا داره ولي full HD نيست و بلوري هم نداره 1700.
براي همينم من بيشتر FW490jab تو ذهنمه با 1350 كه فقط cpu 2.53 داره بقيش مشابه DFB هست
نميدونم 300-350 واسه cpu بيشتر دادن ميارزه يا نه؟
اگه فقط فرکانس پروسسورش فرق میکنه ارزش نداره 300 تومن اضافه بدی. به نظر من وقتی ما بلوری استفاده نمیکنیم چرا باید این همه دنبال بلوری رام باشیم؟ بعدشم فول اچ دی خیلی رزولوشنش بالاست برای لپ تاپ 15 یا 16 اینچی. زیادی کوچیک میشه کار کردن باهاش دشوار میشه. برای بازی هم اگه بخوای بازم استفاده نداره. چون قوی ترین کارت گرافیک ها هم نمیتونن با این رزولوشن بازی های روز رو اجرا کنن. من که خودم با مانیتور 17 اینچی هیچ وقت رزولوشن رو از 1280 بالاتر نبردم.
از کجا میشه فهمید که دی وی دی رام لپ تاپ بلوری باز میکنه یا نه؟
مدل لپ تاپم mac book pro 2009
لپ تاپ شما و به طور کلی اپل بلوری نداره. شرمنده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)