دوست عزیز گفتم بعد از اورکلاک و با cpu usage 100 % به اون درجه حرارت رسیده
در حالت عادی دماش 31 تا 33 هست
در ضمن تو سایت خود اینتل برای این سی پی یو ماکزیمم دما رو 72 درجه زده
دوست عزیز گفتم بعد از اورکلاک و با cpu usage 100 % به اون درجه حرارت رسیده
در حالت عادی دماش 31 تا 33 هست
در ضمن تو سایت خود اینتل برای این سی پی یو ماکزیمم دما رو 72 درجه زده
؟ چمیدونم والله ! مال من که نیم سوز شد ! در ضمن من میگم کلا برا این cpu دمای 72 درجه یعنی جهنم ! حالا ببین مشکلی نداری با سرعت قبلی تفاوت نداره !
انشاالله که من دارم اشتباه میکنم و cpu سالمه !
شلوغش نکنید نیم سوزی در کار نیست!سلام ! دمای cpu core 2 dou به 70 تا رسیده ؟ شک نکن که cpu نیم سوز شده برادر !
منم core 2 داشتم فنم مورد داشت تا 70 رسید از اون روز به بعد همیشه به صورت وحشتناکی + بیخود داغ میشد و فن سروصدا میکرد با هیچ فنی هم درست نشد ! متاسفانه تا اونجا که من میدونم بدون این این فن دمای یه cpu core2 dou ماگزیمم 40 درجه هست ! حالا 70 ؟؟؟؟؟
احتمالا با نصب صحیح فن و هیت سینک + خمیر مرغوب برطرف میشه...
دوست عزیز اصلا اینطور نیست! شما دمای TJmax رو در نظر بگیرید !!و وقتی اینطور بشه سیستم کاملا خودکار شات دان یا ریست میشه...؟ چمیدونم والله ! مال من که نیم سوز شد ! در ضمن من میگم کلا برا این cpu دمای 72 درجه یعنی جهنم ! حالا ببین مشکلی نداری با سرعت قبلی تفاوت نداره !
انشاالله که من دارم اشتباه میکنم و cpu سالمه !
برا طولانی مدت دمای زیر 65 کاملا عادی هست!!!
بله زیر 65 ! ولی ایشون میگن 72 درجه ! چه میدونم والله !
من منظورم از نیم سوز یعنی اینکه ممکنه آسیب رسیده باشه به CPU اصطلاحا اونا که من میشناسم کارشون اینه میگن نیم سوز منم از اونا یاد گرفتم ! به هر حال فکر نمیکنم برای یه CPU دوال کر این دما بهش صدمه نزنه ! اگه معمولی بود شاید !
..................
دوست عزیز 72 که هیچی !چندین بار دما به 100 هم برسه اتفاق خاصی نمیوفته!!اگه پردازنده در طولانی مدت با دمای بالای 70(بستگی به مدل) کار کنه فقط و تنها فقط کاهش سرعت پردازش ها ناپایداری و کاهش عمر مفید خواهد بود نیم سوز و ... هیچی!شاید در موارد ی هم پردازنده آسیب ببینه ولی نمیشه کلیش کرد!بله زیر 65 ! ولی ایشون میگن 72 درجه ! چه میدونم والله !
من منظورم از نیم سوز یعنی اینکه ممکنه آسیب رسیده باشه به CPU اصطلاحا اونا که من میشناسم کارشون اینه میگن نیم سوز منم از اونا یاد گرفتم ! به هر حال فکر نمیکنم برای یه CPU دوال کر این دما بهش صدمه نزنه ! اگه معمولی بود شاید !
Thermal Specification:
72.4°C
Critical Temperature
من میگم این حرفت درست نیست!!دمای cpu core 2 dou به 70 تا رسیده ؟ شک نکن که cpu نیم سوز شده برادر !
Intel Core 2 Duo
Intel core 2 Duo (Conroe E4300, E4400, E6300, E6400) 61.4°C
Intel Core 2 Duo (Conroe E4500, E4600, E4700) 73.3°C
Intel Core 2 Duo (Conroe E6320, E6420, E6540, E6550, E6600, E6700, E6750, E6850) 60.1°C
Intel Core 2 Duo (Wolfdale) 72.4°C
Mobile Core 2 Duo 100°C
ببخشيد ميدونم اينجا و اين تاپيك به سوالي كه ميپرسم ربطي نداره ولي اگر امكان داره جناب ارباب سايه ها جواب اين سوال من رو بدن ممنون ميشم:
شما گفتيد براي پردازنده هاي موبايل شركت اينتل حداكثر دماي كاري 100 درجه هست حالا براي سري پردازنده هاي Atom اين شركت كه روي نت بوكها استفاده ميشه حداكثر دما چقدره؟
من نمیگم که مطمئنم کاملا حرفم درسته میگم فکر کنم !
والله حالا که شما اینجوری میگید دیگه فکر هم نمیکنم ! اصلا شما بگبد 1000 تا اگه حرفی زدم ! ! !
ممنون ! من خودم نمیدونستم از 4 تا شنیده بودم برا خودمم اتفاق افتاده بود گفتم شاید اینجوری باشه !
چه میدونم والله ! شما با تجربه ترین . . . .
در کل در رابطه با CPU چیزی با نام نیم سوز شدن وجود نداره!
یا سالم . یا سوخته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)