حالا نگفتم کشته مردهولی اینکه طرفدارانی داشته باشه که دیوونه و کشته مردش باشن... من اینطور فکر نمیکنم!ولی خیلی ها رو میشناسم که دوسش دارن !
![]()
حالا نگفتم کشته مردهولی اینکه طرفدارانی داشته باشه که دیوونه و کشته مردش باشن... من اینطور فکر نمیکنم!ولی خیلی ها رو میشناسم که دوسش دارن !
![]()
خوب با تشکر از وحید ( هم اسمیم ! :دي ) بابت تایپیکش اون روزی نتونستن تشکر کنم !
اینم آلبوم های اصلیش ! + ]چند تا میکس تیپ !
اینا آلبوماشن !
Trouble (2004)
Konvicted (2006)
Freedom (2008)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدKonvicted (bonus tracks)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
ّFREEDOM
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*اینا میکس تیسپن !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جزء تاپ 10 من هست.
دوست من واقعا سرچ کردی ؟ حالا خوبه تو تاپیک دانلود اهنگ هاش ما تمام اهنگ ها و ریمیکس هارو گذاشتیم بعد شما میای دوباره اینجا اینارو میذاری ؟؟؟؟؟ درضمن جای این تاپیک اینجانیست ... به مدیر هم اطلاع میدم یه کاریش بکنه !!!
سلام !
اهنگای Never took the time
The Rain
Tired Of Runnin'
دز کل 80% اهنگاشو دوس دارم![]()
منم Akon دوست دارم![]()
آقا این تلفظ درست اسمش چیه ؟ اِیکون هست ؟
اینه :
eeeeyyyy kaaaannn![]()
3 آهنگ جديد و بسيار زيبا از Akon
آهنگ با كيفيت MP3 192
Hustla
Le Sang Des Innocentsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Who Shut YAکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(تلفظ آیپیای: /ˈeɪ.kɑn/)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)