تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: {آموزش} روش های نگه داری و مراقبت از Xbox 360

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خوب با این حساب این کنسول در برابر گرما خیلی مشکل داره و ضعیفه که :(

بعدش وقتی کنسول گارانتی داره درش رو باز کنیم که گارانتیش میپره و اینکه اگر کنسول به خاطر داغ شدن زیاد سه چراغه بشه یا به قول خودتون لحیم کاری چیپ ها خراب بش ههیچ راهی برای تعمیرش نیست ؟

گارانتی درستش میکنه ؟

بعدش روزی 4 ساعت بازی باید باهاش کرد یا میشه 4 ساعت یک ضرب بازی کرد ؟

اگر 4 ساعت یک ضرب میشه بازی کرد که جدای کنسول خود آدم هم میسوزه که

یک مقداری راهنمایی بفرمایید من میخوام یکی بخرم راستی توی آلمان گرد و خاک وحشتناک زیاده چه کنم که به مشکل نخورم با گرد و خاک ؟

2. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نه دیگه .اگه کنسول رو باز کنی گارانتی فرت
    مادربرد جاسپر دیگه این سوسول بازی ها رو نداره(2 ساعت بازی ،2 ساعت استراحت)
    تو بیشتر از 4 ساعت که نمیتونی در روز بازی کنی؟
    برای گردو خاک هم در وپنجره ها رو محکم ببند بعد از بازی کردن هم یه پارچه ای چیزی بکش روش تا گرد و خاک نره داخلش

4. این کاربر از mehdi_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوباره خدمت دوستانم من می خوام یه water cooler درست کنم که تقریبا دماش دورو ور 5 تا 10 درجه سانتیگراد باشه با هیتسینگ وصلش کنم به یک فن که فن بالای هیتسینگ قرار میگیره وفن رو که به هیتسینگ که دماش 5 تا 10 درجس با باد فن به داخل دستگاه بره (از زیر دستگاه) بعد از پشتم که باد گرم میاد بیرون حالا دوتا سوال به وجود می یاد که با توجه که به این باد سرد مشکلی برای قطعات داخل دستگاه به وجود نمی یاره ویا اینکه قطعات عرق نمی کنه وبرای دستگاه مضر باشه ممنمون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نه دیگه .اگه کنسول رو باز کنی گارانتی فرت
    مادربرد جاسپر دیگه این سوسول بازی ها رو نداره(2 ساعت بازی ،2 ساعت استراحت)
    تو بیشتر از 4 ساعت که نمیتونی در روز بازی کنی؟
    برای گردو خاک هم در وپنجره ها رو محکم ببند بعد از بازی کردن هم یه پارچه ای چیزی بکش روش تا گرد و خاک نره داخلش
    یه نفر رو پیدا کردم اینجا ادعا میکنه بدون اینکه گارانتی بپره کپی خورش میکنه ، گویا بلده یه طوری هولوگرام رو بکنه که خراب نشه .

من هم که گفم 4 ساعت که نمیشه یک ضرب بازی کرد .

7. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

14 باطری

خواهشا به صفحات قبلی هم یه نگاهی بندازید! من کلی سوال پرسیدم تو صفحه قبل!

4 ساعت در روز که چیزی نیست! مخصوصا اگه یه ضرب پشت سر هم نباشه که حال نمیده!!! آقا این قضیه 2 ساعت بازی دو ساعت استراحت تو جاسپر چقدر به چقدر شده؟

من شارژر باطری جویستیک ایکس باکس رو نخریدم ولی می خوام از باطری های قلمی قابل شارژ استفاده کنم، این باطری هایی که میگم واسه دوربین دیجیتالیه که شارژرشم روشه هم باطری ها و هم شارژره پدر مادر داره، بازم می گم باطریه قلمیه ها لیتیوم نیست، روی این باطری ها نوشته شده AA+ یکمم اندازش از باطری های معمولی بزرگتره اما جا میشه توی کنترل. می خوام ببینم برای دسته مظر نیستش که؟ مشخصات باطریه اینه:

Energizer, Rechargable
    2500 mAh
    nickle - metal hydride
    Last edited by erfi; 10-10-2009 at 16:18. دليل: اضافه کردن به سوالات

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

4 ساعت در روز که چیزی نیست! مخصوصا اگه یه ضرب پشت سر هم نباشه که حال نمیده!!! آقا این قضیه 2 ساعت بازی دو ساعت استراحت تو جاسپر چقدر به چقدر شده؟

nickle - metal hydride

بابا آدم 4 ساعت یک ضرب بازی کنه اینطوری میشه :

من میگم مثلا اگر 3 ساعت و 59 دقیقه یک ضرب بازی کردم بعد یه 30 دقیقه استراحت بدم بهش باز شروع کنم مشکلی برای دستگاه پیش میاد ؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان که در این فروم زحمت میکشند من یک سوال خدمت شما عزیزان داشتم من xbox مو از دوبی اوردم مال آخرای 2006 هست دستگاه این و من دو سال پیش گرفتم دو بار خراب شده یعنی سه چراغ داده اول که درستش کردم یه اینتر کولر گرفتم بعد دستگاه رو برای اولین بار بعد از تعمیر روشن کردم به مدت 45 دقیقه بعد دستگاه رو برای نیم ساعت استراحت میدادم تا یکی دو هفته همینجوری بود تا یه بار دیگه بعد از 15 دقیقه بازی کردم تصویر هنگ کرد وتیکه تیکه شد تصویر ومیگم بعد سریع خاموشش کردم وبعد از خاموش شدن کمی استراحت بش دادم دوباره روشنش کردم درست شد راستش دیگه می ترسم ازش استفاده کنم که دوباره سه چراغ بشه ولی از این مدتی که باش سرو کار داشتم تقریبا فکر میکنم دلیلش بخاطر ولتاژ داخلی دستگاه بخاطر نصب اینتر کولر باشه دفه ی اول برای تعمیر هم که رفت تصویر هنگ کردو تیکه تیکه شد می خوام این کارو بکنم (من رشتم الکترونیک هست) اینتر کولرو برقشو از منبع ولتاژ بیرونی بگیرم و زیر کنسول هم دو تا فن که اون هم از بیرون تغزیه می شه بزارم که یه انتر کولر درپشت وتا فن در زیر کنسول وتغذیه خارجی برای گرما وپیش نیامدن مشکل در ولتاژ داخلی دستگاه ببخشید دیگه خوب می خواستم نظر شما ها هم بدونم حتما مرا راهنمایی کنید ممنون
    کار درستیه ولی حتما باید فن هایی که شما میخواین در زیر دستگاه بزاریدا دمنده باشه نه مکنده !!!

البته اونطوری هم که فکر میکنید این کار نیاز مبرمی نداره و با همون 12 ولت کردن و بریدن توریه فلزی پشت دستگاه دیگه مشکلی نخواهید داشت.

تا اونجایی که من تو این فروم ها خوندم نصب فن گرچه برقش رو از بیرون از دستگاه بگیری برای ایکس باکس مضره!! فقط روش 12 ولت کردن فن های خود دستگاه توصیه شده که خیلی جیگر می خواد انجامش، مثل عمل جراحی اعصابه! لحیم کاری باید روی خود دستگاه انجام بشه! حالا این چیزیه که من شنیدم!

من تازه یه دستگاه ایکس باکس 360 ارکید با برد جاسپر خریدم، با خوندن این فروم ها اصلا پشیمون شدم که چرا 270 تومان پول بی زبون رو دادم واسه دستگاهی که فقط 1 ماه درست کار میکنه! یعنی واقعا هیچ راهی برای سالم نگه داشتن دستگاه نیست؟ جالب اینجاست که من قبل از اینکه از این جریان خبر داشته باشم به یه نفر دیگه هم توصیه کردم که این دستگاه رو بگیره، متاسفانه مال اون بوردش فالکون هست و مدلش الیت، حالا مثل اینکه اونا زودتر به این مشکل بر می خورن!؟ اونوقت طرف میاد یقه من رو می چسبه!؟!! ترو به خدا یه راهی پیشنهاد بدید که حداقل این دستگاه تا 1 سالی به ما کار بده!

اما نا گفته نمونه که واقعا دستگاه باحالیه، من یکی که خیلی باحاش تا به اینجا حال کردم. فقط حس می کنم درایو دی وی دی رامش موقع بازی های سنگینی مثل جی تی ای آی وی خیلی سر و صدا میکنه یه چیزی تو این مایه ها: چچق چق چق! این طبیعیه؟ یه مورد دیگه این سر و صدا موقع لود بازی ها به گوش می خوره! با توجه به این که دستگاه نو هستش یکم صدا غیر طبیعی نیست؟

راستی اینای که اینقدر مطمئن در مورد دمای دستگا هشون نظر میدن و میگن دماش فلان قدره، از کجا دمای دستگاه رو می فهمن؟

راستی آخرین سوالم هم اینه که: چون دستگاه من آرکید هست و هارد نداره من مجبورم بازی ها رو از روی دی وی دی بازی کنم، آیا باید فقط به صورت افقی از دستگاه استفاده کنم؟ می خوام کمترین فشار به دستگاه بیاد.
    تمام راه حل هایی که باعث میشه کنسول سالم بمونه رو در صفحه ی اول ذکر کردیم.شما کامل بخونید متوجه میشید.

صدای درایو به خاطر ضعیف بودن اون هست و همچنین نامرغوب بودن جنس DVD 9 ها.

با دما سنج لیزری میشه متوجه شد.

بهتره به صورت افقی بازی دستگاه رو قرار بدید.چون درایو Xbox 360 تو حالت افقی ثبات بهتری داره.

سلام دوباره خدمت دوستانم من می خوام یه water cooler درست کنم که تقریبا دماش دورو ور 5 تا 10 درجه سانتیگراد باشه با هیتسینگ وصلش کنم به یک فن که فن بالای هیتسینگ قرار میگیره وفن رو که به هیتسینگ که دماش 5 تا 10 درجس با باد فن به داخل دستگاه بره (از زیر دستگاه) بعد از پشتم که باد گرم میاد بیرون حالا دوتا سوال به وجود می یاد که با توجه که به این باد سرد مشکلی برای قطعات داخل دستگاه به وجود نمی یاره ویا اینکه قطعات عرق نمی کنه وبرای دستگاه مضر باشه ممنمون

دمای زیر 20 درجه برای GPU دستگاه Xbox 360 تقریبا یه عمل مضر به حساب میاد. همانطور که یکی از دوستان با کاهش دمای زیاد

دستگاه با لرزش تصویر شدیدی روبه رو شده بود.

توصیه نمیشه.
    خواهشا به صفحات قبلی هم یه نگاهی بندازید! من کلی سوال پرسیدم تو صفحه قبل!

من شارژر باطری جویستیک ایکس باکس رو نخریدم ولی می خوام از باطری های قلمی قابل شارژ استفاده کنم، این باطری هایی که میگم واسه دوربین دیجیتالیه که شارژرشم روشه هم باطری ها و هم شارژره پدر مادر داره، بازم می گم باطریه قلمیه ها لیتیوم نیست، روی این باطری ها نوشته شده AA+ یکمم اندازش از باطری های معمولی بزرگتره اما جا میشه توی کنترل. می خوام ببینم برای دسته مظر نیستش که؟ مشخصات باطریه اینه:

Energizer, Rechargable
    2500 mAh
    nickle - metal hydride
    تمام باطری های AA قلمی هستن. اندازه ی بزرگ تر به خاطر Rechargeable بودن اون هست که مشکلی نداره.

nickle metal hydride هم به نوع زغال داخل اطری میگن که قبلا از Nickle Cadmium استفاده میشد .

بیشترین میزان آمپر در باطری های AA هم 2700 mAh است که ماله شما هم خوبه.

برای شارژ این باطری هم شما باید بعد از اتمام کامل شارژ اون رو به میزان 15 ساعت و نیم شارژ کنید

11. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بابا آدم 4 ساعت یک ضرب بازی کنه اینطوری میشه :

من میگم مثلا اگر 3 ساعت و 59 دقیقه یک ضرب بازی کردم بعد یه 30 دقیقه استراحت بدم بهش باز شروع کنم مشکلی برای دستگاه پیش میاد ؟
    نه شما 6 ساعت بازی کن بعد یک ساعت استراحت بده.

استاندارد کار با Xbox 360 شش ساعت به طور مداوم هست. البته در بازی نه در فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن.

13. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

حرف سعید جان هم متین
    اما من و دوستانم که 5 نفری میشیم و 15 ماهی میشه کنسول خریدیم روزی 12 تا 13 ساعت کنسول روشنه و برای هیچ کدوممون تو این 15 ماه هیج اتفاقی حتی کوچک هم نیفتاده

15. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

اینم برای دوستانی که از RROD میترسن
    چیز زیاد بدی هم نیستا
    80 تا achive داده

17. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •