سلام
بهتر از Norton Ghost هم وجود داره :
- ها را از داخل آدرس بردارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
سلام
بهتر از Norton Ghost هم وجود داره :
- ها را از داخل آدرس بردارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
سرعت هارد IDE رو نمی دونم ولی من فلش OCZ RALLY 2 دارم سرعتش رو با HDTune که امتحان کردم 29 بود.
خوب اگه بخوایم چیزای رو هاردمون (مخصوا درایو ویندوز) رو رایت کنیم مشکل اینه که خود سی دی لینوکس توی درایو هست و گرنه ویندوز هم نسخه لایو داره.
لایو ویندوز کجا و لایو لینوکس کجایه توزیع لینوکس هست به اسم slax بدون سی دی هم بوت میشه نیاز نیست تو سی دی رام بمونه فقط موقع بوت شدن یه گزینه داره که اونو انتخاب میکنی یه چند دقیقه میگذره بعد سی دی میاد بیرون و سیستم با لینوکس بوت میشه
ولی نمیدونم برنامه واسه رایت سی دی داره یا نه
از طرفی بجای رایت کردن سی دی میتونی اطلاعات پارتیشن ویندوزیت رو توی بقیه ی درایوها کپی کنی اینجوری دیگه نیاز نیست سی دی رایت کنی![]()
خوب مساله اینه که مثلا اگرویندوز ویروس بگیره احتمال اینکه درایوای دیگه هم ویروسی شده باشه هست بنابراین باید کل هارد فرمت بشه چون این چیزی رو که میگم خودم قبلا تجربه کردم وبا نصب مجدد ویندوز فقط یه بار بوت شد بعد هم دیگه بالا نیومدو مجبور شدم کل هاردو فرمت کنم.به هر حال به نظر من زمانی که سیستم ویروسی میشه بهترین راه رایت کردن اطلاعات مهمه.
سلام
میشه لطفا لینک یا فایل تورنت ویندوز اولی رو که میشه روش برنامه نصب کرد بدی
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)