تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: این وبندوز XP دقیقا چی هست ؟

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

بهتر از Norton Ghost هم وجود داره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - ها را از داخل آدرس بردارید.

موفق باشید

2. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamecrazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سرعت فلش من رو توی ویندوز سون ، 20 مگ بر ثانیه میزنه
    به نظر شما خوبه برای این کار؟؟
    البته فکر می کنم سرعتش از هاردهای قدیمی IDE بیشتره!!

سرعت هارد IDE رو نمی دونم ولی من فلش OCZ RALLY 2 دارم سرعتش رو با HDTune که امتحان کردم 29 بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه راه ساده تر هم هست

شما میتونید از یه سی دی لینوکس که قابلیت لایو رو داره استفاده کنید,به این صورت که وقتی ویندوز مشکل پیدا میکنه با لینوکس میاین بالا و تمام اطلاعات رو کپی میکنین بعد ویندوز نصب میکنید

واسه ویندوز عوض کردن هم پیشنهاد میکنم از برنامه ی norton ghost استفاده کنید دیگه کسی این روزا وقت گرانبهاشو صرف ویندوز عوض کردن نمیکنه
    خوب اگه بخوایم چیزای رو هاردمون (مخصوا درایو ویندوز) رو رایت کنیم مشکل اینه که خود سی دی لینوکس توی درایو هست و گرنه ویندوز هم نسخه لایو داره.

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

خوب اگه بخوایم چیزای رو هاردمون (مخصوا درایو ویندوز) رو رایت کنیم مشکل اینه که خود سی دی لینوکس توی درایو هست و گرنه ویندوز هم نسخه لایو داره.
    لایو ویندوز کجا و لایو لینوکس کجا یه توزیع لینوکس هست به اسم slax بدون سی دی هم بوت میشه نیاز نیست تو سی دی رام بمونه فقط موقع بوت شدن یه گزینه داره که اونو انتخاب میکنی یه چند دقیقه میگذره بعد سی دی میاد بیرون و سیستم با لینوکس بوت میشه ولی نمیدونم برنامه واسه رایت سی دی داره یا نه
    از طرفی بجای رایت کردن سی دی میتونی اطلاعات پارتیشن ویندوزیت رو توی بقیه ی درایوها کپی کنی اینجوری دیگه نیاز نیست سی دی رایت کنی

6. این کاربر از moslem.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

از طرفی بجای رایت کردن سی دی میتونی اطلاعات پارتیشن ویندوزیت رو توی بقیه ی درایوها کپی کنی اینجوری دیگه نیاز نیست سی دی رایت کنی
    خوب مساله اینه که مثلا اگرویندوز ویروس بگیره احتمال اینکه درایوای دیگه هم ویروسی شده باشه هست بنابراین باید کل هارد فرمت بشه چون این چیزی رو که میگم خودم قبلا تجربه کردم وبا نصب مجدد ویندوز فقط یه بار بوت شد بعد هم دیگه بالا نیومدو مجبور شدم کل هاردو فرمت کنم.به هر حال به نظر من زمانی که سیستم ویروسی میشه بهترین راه رایت کردن اطلاعات مهمه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

هر دوشو دانلود کردم البته از تورنت،اونی که شما معرفی کردی هم کم حجمه هم سریع بوت میشه ولی شاخ و برگاشو زدن هیچی نداره ولی برای کار من خوبه!! بازم ممنون.
    اولیه که خودم لبنکشو دادم یه ویندوز کامله و سرعتش هم خوبه البته اگه سرعت فلشتون خوب باشه،من نصبش هم کردم کاملا هم جواب میده حتی می تونید روش بازی یا هر نرم افزاری نصب کنید.
    سلام
    میشه لطفا لینک یا فایل تورنت ویندوز اولی رو که میشه روش برنامه نصب کرد بدی
    ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •