تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: کار نکردن دی وی دی رام در ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه p_samimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran - Ozgol

پيش فرض

من با این قضیه مخالفم که صفحه آبی حتما سخت افزاری هست.
    یک مثال :وقتی یک هارد که روش ویندوز هست رو به یک مادربرد میزنی 80% بالا نمیاد و صفحه آبی میده.
    بعد وقتی رو همین هارد ویندوز جدید بریزی راحت بالا میاد و مشکلی نداره.
    نتیجه : ما در این مثال با مشکل سخت افزاری برخورد نکردیم و فقط مشکل از نا همخوانی Controler هارد بود (نرم افزاری)

وقتی میشه گفت مشکل سخت افزاریه که شما نیاز به تعمیر یا تعویض یک قطعه سخت افزاری باشید حالا چه به دلیل خرابی قطعه یا به دلیل ناهمخوانی قطعات با یکدیگر

همه ی اینها رو گفتم که بگم مشکل نرم افزاری هم باعث صفحه آبی میشه حالا ممکنه اون نرم افزار یک درایور باشه.

2. 2 کاربر از p_samimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من با این قضیه مخالفم که صفحه آبی حتما سخت افزاری هست.
    یک مثال :وقتی یک هارد که روش ویندوز هست رو به یک مادربرد میزنی 80% بالا نمیاد و صفحه آبی میده.
    بعد وقتی رو همین هارد ویندوز جدید بریزی راحت بالا میاد و مشکلی نداره.

نتیجه : ما در این مثال با مشکل سخت افزاری برخورد نکردیم و فقط مشکل از نا همخوانی Controler هارد بود (نرم افزاری)

وقتی میشه گفت مشکل سخت افزاریه که شما نیاز به تعمیر یا تعویض یک قطعه سخت افزاری باشید حالا چه به دلیل خرابی قطعه یا به دلیل ناهمخوانی قطعات با یکدیگر

همه ی اینها رو گفتم که بگم مشکل نرم افزاری هم باعث صفحه آبی میشه حالا ممکنه اون نرم افزار یک درایور باشه.
    شما پست من رو با دقت نخوندید...من گفتم مشکلات سخت افزاری و مشکلاتی که به نوعی به سخت افزار مربوط میشود.(همونطور که گفتم شامل درایور هم میشه).
    معلومه که اگه من hdd سیستمم رو که توش درایورهای سخت افزاری متفاوتی از سیستم شما نصبه به pc شما وصل کنم و سیستم شما رو با اون بوت کنم 100% مشکل تداخل درایور ها پیش میاد.کاملا بدیهیه!

من ارتباط این قضیه رو با کنترلر هارد متوجه نشدم.(چون این عمل نتیجه ی بوت با درایور های اشتباه هست).
    ضمن اینکه کنترلر هارد یک مدار سخت افزاریه و من منظورتون رو از کنترلر هارد نرم افزاری نفهمیدم.بیشتر توضیح بدید.
    Last edited by Diego; 21-09-2009 at 13:54.

4. 2 کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه p_samimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran - Ozgol

پيش فرض

معلومه که اگه من hdd سیستمم رو که توش درایورهای سخت افزاری متفاوتی از سیستم شما نصبه به pc شما وصل کنم و سیستم شما رو با اون بوت کنم 100% مشکل تداخل درایور ها پیش میاد.کاملا بدیهیه!

.
    من عرض کردم 80% .چون اگه چیپ اصلی مادربرد شما با مادربرد من یکی ویا در یک رنج باشه احتمال بالا آمدن سیستم زیاد هست.
    منظورم از یک رنج مثلا Nforce4 , Nforce4 Ultra هستش.

اما منظور از controller نرم افزاری چیه؟ (یا به قولی درایور Controler)
    منظورم همون DLL, sys,.. هایی هست که برای شناساندن controler به windows نصب میشه.

حتی تا چند وقت پیش داخل جعبه مادربرد فلاپی این controler هارو برای هارد Sata میگذاشتند.
    و در حال حاضر تا حد زیادی به طور مقدماتی Windows تشخیص میدهد و برای حالت بهینه بعد از نصب درایور چیپ اصلی مادربرد این درایور ها نصب میشوند.
    گاهی هم آپدیت آنها در سایت سازنده مادربرد گذاشته میشود که حجمی زیر 1 Mb دارند.

6. این کاربر از p_samimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

خوب شما هم که دارید حرف منو تاًیید میکنید دیگه...من گفتم اشکالات سخت افزاری+درایور ...
    وگرنه یک مشکل صرفا نرم افزاری نمیتونه باعث بروز چنین خطائی بشه.چون این خطا میگه که سیستم رو خاموش کنید که از آسیب به سیستم جلوگیری بشه...

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

Blue Screen ممكنه عوامل متعددي داشته باشه! ولي اينكه بعضي وقت ها يه سخت افزار سالمه و با نصب درايور اشتباهي هم اين صفحه نمايش داده ميشه، ميتونيم نتيجه بگيريم كه با توجه به اينكه اين سخت افزار سالم هست و مشكلي نداره پس اشكال نرم افزاريه!

البته يه كم سفسته شد اين حرف من ولي حقيقت داره! يه جاي ديگه خوندم به درايورها ميگن ميان افزار!!

به نظر شما دوستان، ميان افزار به چي ميگن؟ كسي از دوستان ميتونه يه مثال واسه ميان افزار نام ببره؟

9. این کاربر از khark11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •