می تونی رو گوشی k900 tv هم عابر بانک باز کنی خیلی خوبه!![]()
می تونی رو گوشی k900 tv هم عابر بانک باز کنی خیلی خوبه!![]()
از دوستان ممنون
اگه ممکنه از گوشی هایی که معرفی کردین عکس بزارین
مشخصاتشو هم بزارین
ممنون
در مورد سامسونگ استار کسی میدونه؟؟
G700 صفحه لمسی هست؟؟
سلام فرشید جان در مورد l7 فقط بردش رو میخوای؟ من واست سراغ میگیرم. در مورد گوشی جدید هم u9 موتورولا که سیستم عاملش motomagx هست عالیه . راحت فلش میشه من واقعا ازش راضی هستم . cpu 532mhz و صفحه ی بیرونیشم تاچ هست . مموری هم تا ۱۶ support میکنه. واسش کلی mgx به درد بخور هست. صداش واقعا عالی و شفافه! قیمتش هم ۱۵۰ هست.توی قسمت موتو یکمی هم در موردش بحث شده اما اگه سوالی بود بنده در خدمتم.
![]()
سلام...
آره فقط بردش هست
ممنون میشم کمک کنین
این گوشی هم گوشیه زیباییه
یه کم از امکانات و کاراییش میگی؟
حتما سراغ میگیرم.تهران هستین؟
همونطور که گفتم صفحه نمایش خارجیش تاچ هست. دوربین ۲ بدون فلش. حافظه داخلی ۲۵ مگابایت. از لحاظ سیستم عاملی هم همون platform zn5 رو داره لینوکسش واسه همین هر نرم افزاری واسه zn5 بیاد روی این هم قابل استفادس (نرم افزارایی مثل overclock ,swap,rockbox,...) مثل بیشتر گوشی های موتو با rsdlite راحت فلش میشه و غیر ممکنه به حالت dead بره. واسه music واقعا عالیه چه از لحاظ کیفیت صدا چه بلندی. ظاهرش واقعا قشنگه ( و بیشتر دخترونه ) و رنگهای قرمز بنفش مشکی داره . دیگه نمیدونم چیشو بگم اگه سوالی هست در خدمتم. من رنگ مشکی رو توصیه میکنم :
![]()
ممنون از توضیحاتت
بیشتر دخترونه به نظر میرسه
نه من تهران نیستم
تهران رو همه جاشو گشتم البته 1 سال پیش ولی پیدا نکردم
اگه بتونی پیدا کنی که عالی میشه
m 3510 ... بهترین قابلیتش اینه که 2 هدفون میخوره و کلا تو پخش موزیک کاراییش خیلی بالا هستش
و باتری نسبتا خوب به همراه ال سی دی بهتر داره که راضیت میکنه ... دوربینش هم نسبت به 2 خوبه
سامسونگ استار دوربر 180 هستش
نسبت به قیمتش یکی از برترینهاست ! هم صفحه نمایش خوب و بزرگی داره هم باتری خوب و هم تاچ نسبتا خوب ... دوربینش هم با توجه به 3.2 بودنش خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)