سلام Ultra جان؛
فعلا قطعاتی که قطعیه :
motherboard : EVGA X58 3X SLI Certified
Case : Cooler Master HAF 932 ) احتمالا )
CPU : i7 975
Ram : احتمالا Kingstone یی که شما گفتی یا Dominator ( البته چه سریال # رو گیر بیارم هنوز نمیدونم ؟منظورم CL اش هشت ) زیاد هم نمیخوام FSB ش بالا باشه چون تو performance اش زیاد تاثیر نداره درسته ؟
VGA : EVGA 295 GTX هر مدلیش که گیرم بیاد. Co-Op FTW یا Co-Op Superclocked یا .... . چون اون دیگه به بازار بستگی داره که چی موجود باشه.
Power : Corsair که شما گفتی.
Monitor : هر 24 با ورودی HDMI و 1920x1200 ی با کیفیتی که گیرم بیاد. اگه اون DELL باشه که فبها.
sound و keyboard & Mouse و Speaker و اینها رو هم دارم چیزه خوب. نمیخوام فعلا. logitech دارم.
HDD : رو هم 2تا دارم به عنوان storage استفاده میکنم و 2تا میگیرم که raid0 کنم واسه بوت و gaming که سرعتش بالا باشه.
این از چیزی که تا حالا من به نتیجه رسیدم.
حالا یه سوال :
در مورد quadro من هم همینو به اون دوستم گفتم. ولی در مورد performance خود این workstation ها مطمئنی ؟ آخه با یه دریا ram و مثلا quad CPU Xeon رو یه mobo و رم ECC Reg. و .... مگه میشه به اون perf. نرسید ؟ برای gaming هم بجای quadro ، از 2تاGTX یا حتی 1دونه استفاده میکنیم.
اینجا رو ببین یکیشو برو خودت Config کن ببین تا کجا میتونی بری (192GB ram ) !!! (که البته قیمتش نجومیه !)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم ممنون از راهنمایی هات.