تا جایی که میدونم هیچ جایی دنیا موقع طراحی هم حتی تفکیک نمیکنن که این ماشین رو واسه آقایون ساختیم این رو واسه خانوما .
خب یه سری ماشینا هستن که خانوما بیشتر و راحتتر استفاده میکنن و اونم به خاطر طراحی خاص بدنه هستش .یا یه کلاسی از ماشینها رو آقایون بیشتر استفاده میکنن
ولی من خانومی رو میشناسم که کامارو سوار میشه و دست فرمانشم از من بهتره یا خانومی که پایه یک داره و یه جیپ بلیزر میرونه خیلی از خانوما الا توی خود ایران به سمت suv روی آوردن ولی خب به خاطر اینکه ماشینی مثل رنو یا ماتیز اندازه کوچیکی دارن و با زیاد ماشینهای تیزی سریعی هم نیستن و قابلیت کنترل خوبی رو تیو سرعت پایین دارن واسه و از همه مهمتر توی محیط داخل شهر که بخش تجاری و بازر شهر هستش خانومها بیشتر رفت و آمد دارن این ماشینها یک مزیت بزرگ که همون اندازه کوچیکشون هستش رو دارن
از این نظر کاربرد این ماشینها از طرف خانومها بیشتره من خودم به شخصه آقایونی رو دیدم که یاریس میروندن یا هزاران مرد و زند پسر و دختری که رنو و پریاد رو میرونن .
پس خواهشا تفکیک جنسیتی روی ماشینها قائل نشید این یک نگرش کاملا اشتباه هستش که بیشتر از این پیش میادکه خودرو یک وسیله مردانه هستش .خودرو یک وسیله عمومی هستش همه میتونن ازش استفاده کنن .