تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: شرایط و تمام موارد در مورد خرید beetle

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تا جایی که میدونم هیچ جایی دنیا موقع طراحی هم حتی تفکیک نمیکنن که این ماشین رو واسه آقایون ساختیم این رو واسه خانوما .
    خب یه سری ماشینا هستن که خانوما بیشتر و راحتتر استفاده میکنن و اونم به خاطر طراحی خاص بدنه هستش .یا یه کلاسی از ماشینها رو آقایون بیشتر استفاده میکنن
    ولی من خانومی رو میشناسم که کامارو سوار میشه و دست فرمانشم از من بهتره یا خانومی که پایه یک داره و یه جیپ بلیزر میرونه خیلی از خانوما الا توی خود ایران به سمت suv روی آوردن ولی خب به خاطر اینکه ماشینی مثل رنو یا ماتیز اندازه کوچیکی دارن و با زیاد ماشینهای تیزی سریعی هم نیستن و قابلیت کنترل خوبی رو تیو سرعت پایین دارن واسه و از همه مهمتر توی محیط داخل شهر که بخش تجاری و بازر شهر هستش خانومها بیشتر رفت و آمد دارن این ماشینها یک مزیت بزرگ که همون اندازه کوچیکشون هستش رو دارن
    از این نظر کاربرد این ماشینها از طرف خانومها بیشتره من خودم به شخصه آقایونی رو دیدم که یاریس میروندن یا هزاران مرد و زند پسر و دختری که رنو و پریاد رو میرونن .
    پس خواهشا تفکیک جنسیتی روی ماشینها قائل نشید این یک نگرش کاملا اشتباه هستش که بیشتر از این پیش میادکه خودرو یک وسیله مردانه هستش .خودرو یک وسیله عمومی هستش همه میتونن ازش استفاده کنن .

2. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی خوب من اشتباه کردم که این موضوع رو مطرح کردم؛ اصلاً به من مربوط نیست.
    ولی نظرم همونه، و ماشین ها هم زنونه و مردونه دارن بدون شک، همونطور که لباس، کفش، گوشی موبایل، لوازم زینتی و... هم زنونه و مردونه دارن و این وسایل هر کدوم به تنهایی میتونن نشون دهنده شخصیت هر فرد باشن و هستن.
    Last edited by milky way; 22-09-2009 at 02:56.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •