بابا بنده خدا رو نزن
حق دارهمنم باره اولم بود هر دفعه از یک لپ تاپ خوشم میومد
![]()
بابا بنده خدا رو نزن
حق دارهمنم باره اولم بود هر دفعه از یک لپ تاپ خوشم میومد
![]()
نه پیام کلا دوست داره بحث راه بندازه
چشه ... خوبه که![]()
قیمت مناسب قدرت سی پی یو ی زیاد!
من کوچیکتونم این چه حرفیه
باور کنید چشم خورد به قیمتش گفتم یه راهنمایی بخام . درک کنید دیگه من بچه پولدار نیستم میخام یه لب تاب بخرم که یه چند سالی کار کنه وقیمتشم مناسب باشه . تا ۱۰ سال دیگه هم فکر نکنم بتونم عوضش کنم یا یکی جدیدشو بخرم واسه همون سی پی یو برام مهمه
خوب بحث خوبی هم نباشه بحث پر طرفداری راه انداختم دیه
الان رو fw 490 deb هستم یه راهی بنمایانید اگر به درد بخورمه
شاید!
Last edited by ma@@#; 12-09-2009 at 00:27.
IBM Lenovo خریدم ، از کیفیتش هم راضی هستم ! ایسر و HP هم داشتم ولی اندازه این آی بی ام راضی نیستم
منم می خوام جونیپر بخرم چون همه قطعاتشو میشه عوض کرد
اینو ببینید!سیستمتو خودت انتخاب میکنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدا ؟ عجب حرفی زدی !!!
دوست عزیز تمام سایت ها قبل از خرید میشه کانفیگ کرد و شرکت ها برای جاهایی که نمایندگی و ریسلر رسمی ندارند ، نوت بوک ها با کدها مختلف می فرستند !
من رفتم کانفیگ کردم خندم گرفت !!! اصلا این لپ تاپ :
1- مشخصات بیس اصلی سیستم و کارت گرافیک را مشخص نکرده و حتی رنگش قابل تعویض نیست !
2- اطلاعات دادن به مشتری در حد صفر !
3- بسته نرم افزاری ایرانی صیقه جدیده ؟ از این کینگ ها که خودشون دزدی می کنند نرم افزارهای کرک شده رو ؟
4- ویندوز رایگان ! عجب ! نصبش رایگان !
اوریجینال که نداره
---
بعدنیز کمی مسخره است ! گرافیک ات بسوزه میخوای عوضش کنی ؟ نکنه پیچش رو باز می کنی و میبندی سر جاش جدیده رو ؟ !!!چون همه قطعاتشو میشه عوض کرد
کلا مشخص شد که افتضاح تر برندهای چینیه !
خيلي باحال بود
مردم از خنده
گفتم الان بايدكلي انتخاب كنم واسه اسمبل مثل شركت دل![]()
من یک سوال دارم !چون همه قطعاتشو میشه عوض کرد
اگه من بخوام cpu یا گرافیک رو عوض کنم! از کجا باید جدید رو گیر بیارم؟ من جایی ندیدم گرافیک با cpu نوتبوک بفروشن!!؟
تو این لیست فقط DELL ....بهترین ساپورت دهنده ی نرم افزاریه...
کشتی تو ما رو با این دل دل کردن
دوست عزیز از کجا مطمئنی دل بهترینه ؟ که درایور lan wireless یا بلوتوث رو میگیری برای یک ویندوز نسخه متفاوت باید هزار تا بدبختی بکشی تا نصب بشه ؟ از کجا و با چه مدرکی این حرف رو زدی ؟
اصلا تا بحال IBM داشتی ؟ نه داشتی ؟
برو سایتش ببین علاوه بر درایورها ، اپدیت های اختصاصی ویندوز ، ویندوز XP دانگرید شده مخصوص مدل شما ، پیک on click installation و قابلیت های خاص think vantage رو کامل بهتون میده !
پس اگر قراره بهترینی باشه در ساپورت فقط IBM lenovo هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)