لطفا با دلیل بگین یا با ذکر منبع
لطفا با دلیل بگین یا با ذکر منبع
منم همین نظرو دارم به نظرم چون مزدا3 مرکز ثقلش پایین تره بهتر از زانتیا از پس پیچهای تندبر بیاد و مهمتر اینکه این دو خودرو از دو نصل متفاوتند اما نباید از سیستم تعلیق زانتیا چشم پوشی کرد که بعد از گذشت این همه سال از عرضه این خودرو بازم یکی از بهترین هاست.....
من گفتم به نظرم ولی تو مجله ی ماشین هم خیلی از هندلینگ مزدا3 تعریف کرده بود
دوستان من یه تجربه کوچیک در مورد هر دو ماشین به دست آوردم
متاسفانه زانتیا و سیستم تعلیقش بیشتر برای یه سواری آروم و راحت هستش و زیلد دینامیک خوبی نداره البته به خاطر هنگ آپ کم ماشین تو قسمت عقب و فاصله بیشتر محور جلو از دماغ ماشین تیو مانورهای نسبتا کم سرعت خوب عمل میکنه ولی در مورد هندلینگ مزدا نسبتا بالاتر قرار داره و به خاطر ساختاری شبیه زانتیا توی قرار گیری محورها یعنی هنگ آپ کم عقب و فاصله زیاد محور جلو از دماغه همراه با فاصله کف پایینتر و فنر بندی خشکتر هندلینگ بهتری توی مانورهای با سرعتهای بالاتر داره.
من به زانتیا حق میدم چون کمکاش گازیه ...
زانتیا هندلینگ خوبی داره ولی کمکهای بادیش خیلی نرمه سر پیچها از سمند و 405 هم حس بدتری به آدم منتقل میشه یعنی نیروی G رو حتی در پیچ کم با سرعت معمولی هم کاملاً حس میکنی، بخاطر همین حس نچندان خوب، آدم خیلی جرأت نمیکنه پیچها رو تند بپیچه گرچه کسی که بخواد میتونه سریعم بپیچه چون همون کمکها با وجود نرمی ولی ماشین رو استیبل نگه میدارن، من بارها تو جاده کندوان تست کردم و برام پیش اومده تو بعضی از پیچها تا یه حدی میپیچی که فکر میکنی الان لیمیت ماشینه دیگه و داری از پنجره پرت میشی بیرون ولی جالبه که بازم اگر فشار بیشتری بیاری و سعی کنی سریعتر بپیچی میبینی نه ماشین راحت میپیچه و خطایی در کار نیست؛ با این وجود از نظر هندلینگ شکی ندارم هیچکدوم از این ماشین های این رده به پای Gen2 نمیرسن.
Last edited by milky way; 25-10-2009 at 23:17.
میشه بگین پس هندلینگ به چی میگن ؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by pooria.rio; 01-12-2009 at 22:28.
صد درصد موافقم،بازار آشغال ایران جوری شده که قیمت این دو شبیه هم شده و شدن رغیب،در حالی که زانتیا به هیچ وجه جلوی مزدا عددی نیست،هرچی باشه تکنولوژیش مالسالها پیشه،بعدشم مزدا از همون موقعی که اومده به هندلینگ عالی معروف بوده،زانتیه هندلینگ نداره،فقط راحتی داره،فقط مردم ایران هستن که میتونن از این حرفای الکی بزنن! توی پاکستان هم کسی همچین چیزی بگه بش میخندن!این 2 تا ماشین هیچ هم رقیب همدیگه نیستن و کاملا مشخصه که مزدا برتره و اصلا احتیاجی به زدن تاپیک نبود
اگه الان توی یه کشور پیشرفته بودیم قیمت زانتیا 1300 دلار بود قیمت مزدا هم از چیزی که الان هست خیلی کمتر بود.
مزدا 3 رو باید با مدل اسپرت کرولا،مقایسه کرد که توی ایران فکر نمی کنم باشه.
هندلینگ یعنی ایستایی سر پیچ ها!! چطور به زانتیا رای مدی بعد میگی مزدا بهتره!! اینم از اون کاراییه که فقط ملت ما میکنن و ندونسته نظر میدن!البته فکر میکنم در کشور های دوست و همسایه این چیزا تا حدودی رواج داشته باشه!من 100% به زانتیا رای میدم . هندلینگش فوق العادس . البته ایستایی مزدا در سر پیچ ها خیلی بهتر از زانتیا هست
این نکته رو هم برای روشن کردن بهتر موضوع بگم که کمک گازی اصلا توی هندلینگ عددی نیست و فقط راحتی داره،فکر کنم با یه جمله بتونم خیالتون رو راحت کنم،یه زمانی سیتروئن کمک های رولزرویس رو طراحی میکرد.رولز رویس هم یعنی راحتی.
به دوست عزیزی هم که تاپیک رو زدن باید بگم هندلینگ واحد اندازه گیری نداره پس نمیشه گفت کدوم بیشتره،باید گفت کدوم بهتره.البته اگه موضوع سر شتاب G باشه بحث جداست.
موفق باشید
Last edited by grand theft auto; 05-12-2009 at 08:39.
زانتیا بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)