آره . HX بهتره. و ماژولار هم هست.atheistboy
راستی این پاور Corsair TX850W می گن مدل hx از tx بهتره . . شما چیزی در این باره می دونید ؟
با سپاس
آره . HX بهتره. و ماژولار هم هست.atheistboy
راستی این پاور Corsair TX850W می گن مدل hx از tx بهتره . . شما چیزی در این باره می دونید ؟
با سپاس
مادربردی بردار که واست مشکل ساز نباشه فقط به قدرت مادربرد بسنده نکن
مگه اینی که برداشتم مشکلی پیش میاره ؟ دلت میاد راجع به msi این حرف رو بزنی ؟
با سپاس
من نفهمیدم اخر سر مادربرد چی برداشتی ؟؟؟
دوما من به msi نگفتم مشکل ساز میشه msi معمولا واسه سی پی یو های AMD خوب کار کرده ایسوز ها یکمی اذیت میکنند (خودم MSI 790FX GD70 دارم)
این هم سیستم مورد نظر شما
CPU : PHENUM II X4 965 260000
M/B : MSI 790FX-GD70 180000
RAM : 2X2GIG CORSAIR DDR3 1600+125000
VGA : HIS HD4890 321000
HARD : 2XSEAGATE 500 RAID0 105000
PSU : GREEN GP885 160000
CASE : GREEN TRIO 68000
خوب حالا فکرکنم خیلی بهتر شده باشه
در مورد گرافیک هم حتما ATI بردار تا در آینده بتونی کراس فایر کنی
درود . .
چند نکته . .
- در مورد کارت گرافیک فکر نمی کنید XFX - ATI RADEON HD4890 - 1GB مدل XXX که اور کلاک شده هم هست گذینه ی مناسب تری باشه ؟
- در مورد هارد از اونجایی که از چندین هارد استفاده می کنم و دونبال کمتر کردن تعدادشونم ترجحم روی حداقل 1 ترابایت هست و بعدا که مدل هایی با حجم بالاتری هم "رایج" بشن به صورت اینترنال از اونها هم استفاده خواهم کرد و گزینه های خرد تری مثل 500 گیگ باعث زیاد شدن تعداشون میشه و خوب نیست . . چون حجم هارم به 1 ترابایت منتهی نمیشه و این خودش چهارمین هاریمه که دارم می گیرم !
- در مورد کیس لطفا یه سرچ در گوگل تصویر بفرمایید اسم کیس انتخابی خودم رو Cooler Master HAF932 به نظرتون کیسی که معرفی کردید قابل رقابت با اون در سیستم تهویه و اندازه و . . هست ؟
با سپاس
کارت گرافیک از برندهای HIS و یا GIGABYTE انتخاب کنید
در ضمن در مورد کیس زیاد حساسیت نشان ندید میتونید یه کیس معمولی انتخاب کنید بعدا چندتا فن اگه لازم بود نصب کنید
موافق نیستم . . !
با سپاس ( این مدل XfX خوب ساخته شده اینطور که در بارش خوندم و قدرت بالایی هم داره . . کیس هم همین خوبه )
در مورد گرافیک پول اضافه بابت گرافیک اورکلاک شده ندین چون خود شما می تونید کارت را بهتر اور کنید و خیلی هم راحت هست
در مورد هارد هم بستن دو تا هارد بصورت رید0 سرعت فوق العاده ای به سیستم می ده
در مورد کیس هم این کیس گرین تهویه خیلی خوبی داره و در صورت کراس فایر کردن دو تا کارت مورد نظر هم کاملا جوابگو هست
Cooler Master HAF 932
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)