تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 61

نام تاپيک: آینده شغلی کدام دانشگاه درخشان تره ؟ آزاد یا دولتی ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه amirmon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران (کانون اغتشاشات اخیر.....)

پيش فرض

البته دوست عزیز این طور هم نیست که مدرک دانشگاه آزاد و سراسری فرقی نداشته باشه ... از افرادی که نظر می دن خواهش می کنم آگاهانه صحبت کنند نه احساسی و متعصبانه.

من از خیلی از افرادی که الان در بازار کار هستند در رشته های مختلف شنیدم که برای افرادی که از دانشگاه های دولتی فارغ التحصیل شدن به هنگام استخدام اولویت بیشتری قایل هستند..... البته من نمی گم این دیدگاه درست هستش ولی چیزیه که الان وجود داره!!

البته چندتاشون هم خودشون دانشگاه آزادی هستن و اتفاقا الان به جایگاه خیلی خوبی هم رسیدن اما به مدد سابقه و تجربه....
    یعنی شاید بشه این طور گفت که شروع به کار و وارد بازار کار شدن واسه یه دانشگاه آزادی کم و بیش سخت تر هستش اما وقتی که طرف وارد کار شد و یه سابقه و تجربه درست و حسابی تو زمینه کاریش پیدا کرد دیگه فرق چندانی بین آزاد و دولتی وجود نداره....

البته دقت کنید که این شرایط گفته شده برای افرادی که هیچ پارتی و آشنایی در جایی که می خوان استخدام بشن ندارن و تک و تنها با توکل به خدا (انشاالله) می رن جلو!!!

2. 2 کاربر از amirmon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

در شروع خیلی خیلی سخته و باید با حقوق زیر 200000 تومن در ماه با یک کار 10 ساعته در روز بسازید. پیشنهاد من اینه که آزاد نرید.

4. این کاربر از *PiNk PaNTHeR* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash520's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    *_*

پيش فرض

استادای دانشگاه ازاد فوق لسانس هستن یا دکترا دارن ؟

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    بستگی به دانشگاه و رشته مد نظر داره

با شرایط یکسان برای ورود به بازار کار دولتی در اولویت هست مگه اینکه آزادش تاپ باشه که در این صورت اکثرا اولویتش تازه میشه مثل یه دولتی و کم پیش میاد که آزاد اولویتش از دولتی بیشتر بشه
    مثال : عسلویه برای پارس وقتی بخواد فارغ التحصیل شیمی گاز از اینجا برداره اول دست میزاره روی دانشگاه خلیج بعد آزاد
    معمولا هم بچه های گاز توی عسلویه هست در صورتی که گاز آزاد کمتر این طوریه

علی علی

7. این کاربر از seyyedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash520's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    *_*

پيش فرض

رشته برق شهرستان کازرون در استان فارس

کی می دونه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

3 هر چه زودتر کمک کنید بین دو رشته گیر کردم ....

بچه ها من تو دانشگاه آزاد الکترونیک خرم آباد قبول شدم و توی دولتی هم روزانه فیزیک دانشگاه ایلام حالا موندم چیکار کنم خواهشا" کمک کنید و در کمک رسانی نهایت دقت رو به عمل بیارید که خیلی خیلی مهمه...

مزایا و معایب هر کدوم رو مینویسم...

فیزیک ایلام:

مزایا

من به تحقیق و پژوهش خیلی علاقه دارم و به کشف و این جور چیزا ...

دانشگاه ایلام یه دانشگاه دولتی هست

تو شهر خودم هست

روزانه هست (از لحاظ مالی گفتم البته من مشکل چندانی از لحاظ مالی ندارم ولی نمیشه گفت اصلا" بهش فکر نمی کنم)

اگه بتونم به دکترا برسم از برق بهتره و من هم استادی دانشگاه رو به کار تو کارخونه ترجیح میدم

معایب

در مورد بازار کار اون جوری که شنیدم لیسانس که اصلا" نخونی سنگین تری و فوقش هم کار آنچنان خوبی از لحاظ درآمد نداره ولی دکتراش خیلی خوبه

خیلی سخته رسیدن به دکترا و ممکنه هر اتفاقی بیافته که من رو از رسیدن به دکترا باز داره و تازه میگن که ارشد فوق العاده سخته و یه جورایی همه من رو از قبولی نا امید میکنند (به نظر شما چقدر باید درس خوند تا در سخت ترین رشته ارشد قبول شد؟)

دانشگاه ایلام تو فیزیک یه کم تازه کاره (ولی خب چون دولتی به نظر من زیاد مشکلی نیست حالا شما هم نظرتون رو بگید)

برق آزاد خرم آباد:

مزایا

رشته برق یه رشته خیلی خوب هست و در مورد بازار کار خیلی رشته ی مطمئنیه و حتی تو لیسانس هم کار خوبی با درآمد خوبی داری

اگه قرار باشه تا دکترا بخونم تو برق هم میتونم و مطمئنا" درآمد و دیگرمسایل هم در دکترا در حد خیلی بالایی هست با توجه به اینکه در برق در زمان دکترا هم میتونی تحقیق و اختراع و شایدم اکتشاف داشته باشی

معایب

دانشگاه آزاد هست و جدا از اینکه از آزاد متنفرم مطمئنا" شرایط درس خوندن و ادامه تحصیل بین دانشگاه آزادی ها سخت تره چون اکثرا" دنبال همه چی هستند الا درس (دوستانی که درس خون هستند اشتباه نشه گفتم اکثرا" نه همه چون خیلی ها هستند که در دانشگاه آزاد هستند و در بین بهترین ها قرار میگیرند)

تو یه شهر دیگست و این کار رو برای درس خندن یه مقدار سخت میکنه...

مسایل مالی دانشگاه آزاد هم یه کنار

میگن اگه تمام مقاطع تحصیلی رو تو دانشگاه دولتی نگذرونی نمیتونی جزو هیئت علمی دانشگاه های دولتی بشی (راستی یه سوال این هیئت علمی منظورشون استاد دانشگاه هم هست؟)

من از کار تو کارخونه زیاد خوشم نمیاد (البته خب میتونم در مقاطع بالا به تحقیق برسم و یا اختراع کنم ولی مطمونا" دستم مثل فیزیک باز نیست)

آزاد خرم آباد انتخاب پنجم من بود و برای قبولی 5559 نمره نیاز داشت با این حساب نمی تونه دانشگاه خوبی باشه

-------------------------------------

حالا از دوستان خوبم می خوام که من رو راهنمایی کنن تا بهترین گزینه رو انتخاب کنم...

البته من کلا" بچه فیزیکی هستم و چون برق و فیزیک هردو فیزیکی هستند هر دو دوست دارم ولی فقط چون هر کدوم یه مزایا و معایبی دارن می خوام بهترین گزینه ممکن رو انتخاب کنم لطفا" کمک کنید...

Last edited by smart00boy; 13-09-2009 at 12:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

راستی بچه ها سایت هر دو تا دانشگاه رو میزارم تا کمک کار باشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانشگاه آزاد-مثل اینکه زیاد بدی هم نیست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانشگاه دولتی ایلام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

راستی کسی در مورد میزان شهریه دانشگاه آزاد خرم آباد خبر نداره؟

و یه چیز دیگه اینکه خوابگاه برای پسر ها داره؟!
    Last edited by smart00boy; 13-09-2009 at 12:58.

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

به نظر من اگه واقعا درسهای فیزیکرو دوست داری بری فیزیک بهتره...
    ولی به مزایای برق هم فکر کن...رشته مهندسیه! تو بورسه...! و.....
    ببین خودت دوست داری مهندس بشی یا نه....!؟
    تموم

13. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooyaabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من در این مورد شنیدم ولی مطمئن نیستم کسایی که فیزیک می خونن چون درس های مشترکی با مهندسی مکانیک داره اگه معدل بالا داشته باشن می تونن تغییر رشته به مکانیک بدن
    بپرس اگه این جوری هست و مکانیک هم دوست داری برو فیزیک بعد دو سه ترم تغییر بده به مکانیک

15. این کاربر از pooyaabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •