سلام اولا" از كجا ميدونيد خانومه دوما" خوب حتما" به درخاست ايشون رسيدگي نشده كه سه جا پست دادن
شما گوشيتونو ريست كنيد درست ميشه
سلام اولا" از كجا ميدونيد خانومه دوما" خوب حتما" به درخاست ايشون رسيدگي نشده كه سه جا پست دادن
شما گوشيتونو ريست كنيد درست ميشه
اين دو برنامه هيچكدوم دانلود نميشه و نميدونم پسوند rarرا چگونه باز كنم چرا پس؟؟
عجيبه من 2 رووزه اين در خواستو دادم كسي جوابي درست بهم نداده
خوب شايد درخواستتون عملي نيست ! الان من فارسي ساز N91 درخواست بدم بايد منتظر جواب باشم؟
دوستان اگر من را در رابطه با نصب فونت فارسی روی پاکت پی سی (Pocket Pc) راهنمایی کنید ممنون میشم...
شما نبايد اينجا پست ميدادي دوست من! تو قسمت درخواست برنامه بايد پست ميدادي!نوشته شده توسط justmp3
ببخشيد من نوكيا 6600 دارم و همين مشكل رو داره.آيا اين برنامه ها جواب گو هستند؟
متشكرم.
سلام موبايل من 910i هست اما اس ام اس هاي فارسي را ساپورت نمي كنه و مربع نشون ميده چيكار كنم اخر بابا اعصابم خورده
دوست عزيز mehdi_mahan بله روي p900 هم جواب ميده نديدن picture message ربطي به مستر ريست نداره
lidan من كامل توضيح دادم كه چيكار كنيد كه sms فارسي رو نشون بده عزيز اولا كه سوني اريكسون picture message رو ساپورت نميكنه و براي ديدن بايد از برنامه Sman كه گذاشتم استفاده كنيد بوسيله اين برنامه ميتونيد picture message رو هم ببينيد شما يه جا ميگيد فايلها دانلود نميشه جاي ديگه ميگيد RAR هست و نيدونيد با چي باز ميشه اگر دانلود نميشه پس چطوري فهميديد كه باز نميشه؟؟؟ دانلود هيچ مشكلي نداره الان تست كردم در ضمن فايهاي RAR رو با winrar باز كنيد
reflex عزيز اين برنامه ها براي گوشي شما كاربردي ندارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)