تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 80

نام تاپيک: دانشگاه تهران ... "يه سري اطلاعات"

داره خودمونی میشه Pouria001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران البته اگر محل سکونت محسوب بشه

پيش فرض

باسمه تعالي
    دستور العمل وتقويم مراحل
    « ثبت نام الکترونيکي - مراجعه براي تشکيل پرونده تحصيلي پذيرفته شدگان مقاطع کارشناسي پيوسته و دکتري عمومي (حرفه اي) رشته هاي متمرکز آزمون سراسري سال 1388»
    اداره كل امورآموزشي دانشگاه تهران ، ضمن عرض تبريك و خيرمقدم به پذيرفته شدگان محترم رشته هاي متمرکز آزمون سراسري سال 1388 به اطلاع مي رساند ؛ ثبت نام و تشکيل پرونده کليه پذيرفته شدگان عزيز در دو مرحله است.
    مرحله‌اول: ثبت‌نام به‌صورت الکترونيکي به نشاني پايگاه دانشگاه تهران :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (*)در روزهاي 23/6 /1388 (دوشنبه) الي 27/6/1388 (جمعه) انجام مي گردد. پذيرفته شدگان براي اسکن مدارک خواسته شده که درقسمت ج اين دستورالعمل مشخص شده از طريق نشاني فوق اقدام نمايند.
    * راهنماي نحوه ورود به سيستم و پايگاه دانشگاه تهران و ثبت اطلاعات و اسکن مدارک در سايت مذکور وجود دارد .
    مرحله دوم : مراجعه براي تشکيل پرونده به محل پرديس ها و دانشکده هاي مربوط است. پذيرفته شدگان ارجمند پس از انجام مرحله اول ( به طور فايل ) ضمن توجه به زمان، محل و ساعت مراجعه(كه در جدول مذكور درج شده ) به نشاني محل قبولي و تحصيل در دانشگاه تهران بايد مراجعه نمايند. همراه داشتن كليه مدارك مورد نياز ( اصل + تصوير ) براي تشکيل پرونده الزامي است.
    ممنون از اطلاعاتتون.ولی میشه منبع خبر هم بگین؟راستش میخوام ببینم را جع به پزشکی چیز خاصی نوشته یا نه .چون ما ثبت نام حضوریمون یکشنبه است اونوقت تازه از دوشنبه باید بریم ثبت نام الکترونیکی؟!

داره خودمونی میشه transfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلاااام
    فهميدم چي شد!
    دوشنبه تا جمعه ميريم از روي سايت ثبت نام و اينا......
    بعد طبق جدول صفحه 3 توضيحات سازمان سنجش ميريم براي تشكيل پرونده كه من بايد اول مهر برم! و بقيه طبق همون
    بر و بچ پزشك هم فكر كنم بايد به توضيحات دانشگاه علوم پزشكي تهران مراجعه كنن! توي سايت سنجش

-آدرس دقيق دانشكده فني دانشگاه تهران؟
    -همه دروسمون رو بايد تو اين دانشكده بگذرونيم ، يا 2 سال اول تو انقلاب بعدا تو امير آباد؟ يا فقط يكي دو ترم تو انقلاب هستيم؟
    -اگه هم از سايت دانشگاه تهران سر در ميارين لطفا درباره ي نحوه ي پيدا كردن اطلاعات از توش بهم بگين...
    -لباس پوشيدن تو دانشگاه چه جوريه؟ مخصوصا خانوما؟ دانشگاه هنر رو شنيدم با روسري و دامن هم مي رن. ولي دانشكده فني چي؟
    دانشگاه فني شماره 1 شتمل عمران-شيمي و علوم پايه در خيابان 16 آذر و بقيه رشته ها مثه مكانيك و اينا واقع در خيابان كترگر شمالي بالاتر از جلال آل احمد!
    فكر كنم بستگي به رشتتون بايد يا توي امير آباد باشيد يا 16 آذر ديگه!
    خوب با توجه به چيزي كه ديدم با هر پوششي نميشه اومد كه .. مقنعه براي خانوما و آقايون هم ديگه هر كاري نميتونن بكنن1 حتي دانشكده هنر هم نميشه روسري پوشيد يا من كه نديدم!
    سايتش هم:
    eng.ut.ac.ir/fa

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام. يكي از دوستان(lord mostafa) اينا رو زحمت كشيدن دادن:

http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1388/880618_03.php

http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1388/880618_04.php

4. این کاربر از ati_1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    از دوستاني كه اطلاعاتي راجع به دانشگاه تهران دارن، تقاضاي كمك دارم.

-آدرس دقيق دانشكده فني دانشگاه تهران؟
    -همه دروسمون رو بايد تو اين دانشكده بگذرونيم ، يا 2 سال اول تو انقلاب بعدا تو امير آباد؟ يا فقط يكي دو ترم تو انقلاب هستيم؟
    -اگه هم از سايت دانشگاه تهران سر در ميارين لطفا درباره ي نحوه ي پيدا كردن اطلاعات از توش بهم بگين...
    -لباس پوشيدن تو دانشگاه چه جوريه؟ مخصوصا خانوما؟ دانشگاه هنر رو شنيدم با روسري و دامن هم مي رن. ولي دانشكده فني چي؟

تشكر
    سلام.
    - فنی پردیس یک (ملقب به فنی پایین) میدون انقلاب خ 16 آذر . فنی پردیس دو (ملقب به فنی بالا!) خ امیر آباد بالاتر از تقاطعش با جلال آل احمد

- دو مهندسی شیمی و عمران تمام دروسشون فنی پایینه چون دانشکده ی مهندسی شیمی و دانشکده م.عمران اونجاست . اما سایر مهندسی ها دروس علوم پایه و عمومی رو فنی پایین و دروس اختصاصی خودشون رو فنی بالا میگذرونن .
    فنی بالا جدیدتره و امکاناتش هم بهتره ، بسیاری از دانشکده هاش اینترنت وایرلس دارند ، فنی پایین قدیمی تره در عوض سایر دانشکده ها هم اونجاست و در ضمن همه اتفاقا اونجا میافته .مثلا تظاهرات روز دانشجو (امسال 16 آذر چه شود !) و میتونین به دانشکده های دیگه هم سر بزنین ( به هر حال هر دانشکده یه سری مراسم داره) باشگاه دانشجویان هم نزدیکتونه ( پخش روزانه دو فیلم در سینماش و شونصد تا خدمات دیگه) + کلینیک 16 آذر (درمانگاه)
    - نحوه ی لباس پوشیدن : کلا برای ورود به دانشگاه به لباس گیر نمیدن اگه قرار باشه بدن به هنری ها گیر میدن(همونجوری که خودتون گفتین بچه های هنر ... به هر حال هنری ان دیگه ) دانشکده ی فنی هم میتونی با روسری و مانتو بیای ولی چون تقریبا 98 درصد با مقنعه هستند ، خود به خود ، اون 2 درصد دختر ها هم با مقنعه میان .
    * یه سوال : میتونم بپرسم چی قبول شدین و با چه رتبه ای؟

6. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلاااام

خوب با توجه به چيزي كه ديدم با هر پوششي نميشه اومد كه .. مقنعه براي خانوما و آقايون هم ديگه هر كاري نميتونن بكنن1 حتي دانشكده هنر هم نميشه روسري پوشيد يا من كه نديدم!
    سايتش هم:
    بر عکس شما بنده تو این دوساله که یه مقنعه ای یا چادری از هنری ها ندیدم. همه روسری دارن
    آقایون هم محدودیت ندارن (مسلما کسی با آستین حلقه ای تو خیابون هم نمیاد چه برسه به دانشگاه ، کلا بچه ها رعایت میکنن )

8. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من با رتبه ي 796 منطقه 1
    IT قبول شدم.

ممنون خيلي لطف كردي با جوابات. لاك چي؟؟ مي ذارن خانوما لاك بزنن؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من با رتبه ي 796 منطقه 1
    IT قبول شدم.

ممنون خيلي لطف كردي با جوابات. لاك چي؟؟ مي ذارن خانوما لاك بزنن؟
    آره بابا اصلا نگاه نمیکنن (پسرا چرا ، نگهبان های ورودی رو میگم)

11. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان يه سؤال:
    براي من تو اون جول شماره 2 بر طبق حرف اول فاميليم نوشته كه بايد يكشنبه برم دانشگاه تهران.
    تا يكشنبه نبايد كاري بكنم؟ به سايتي نبايد مراجعه كنم؟ اين آدرسي هم كه دوستان دادن واسه ثبت نام اينترنتي، براي من باز نميشه.
    فقط مدارك مورد نيازم رو آماده كنم و يكشنبه برم دانشگاه؟ بعد دو شنبه بيام ثبت نام اينترنتي؟

داره خودمونی میشه transfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منم فكر ميكردم بايد يك شنبه برم!
    ولي نبايد بريم.... چون نوشته بجز اون دانشگاه هايي كه در جدول شماره 3 نوشته شدن! كه دانشگاه تهران جز جدول 3 ميشه و در مرحله اول بايد اينترنتي ثبت نام كرد!

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دانشگاه تهران كه تو جدول 3 نيست!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •