قیمت زیر 100 تومن باشه.
نمی دونم. با جاوا روی چه سیستمی می شه برنامه نوشت.
قیمت زیر 100 تومن باشه.
نمی دونم. با جاوا روی چه سیستمی می شه برنامه نوشت.
مرد حسابی، با 100 تومان می خوای چی چی بگیری؟!با 100 تومان فقط می تونی یه گوشی پلتفرم جاوا بگیری و کل کارت محدود می شه به زبان جاوا...
اگه یه گوشی خوب می خوای برای اون کارایی که گفتی، باس حداقل 300 تومان بسرفی!
گوشی های پلتفرم سیمبین +200 تومان
گوشی های پلتفرم ویندوز موبایل +300 تومان
گوشی های پلتفرم لینوکس +250 تومان
گوشی های پلتفرم آندروید +500 تومان
گوشی های پلتفرم مک ( آیفون ها ) +800 تومان
Last edited by DariushGreat; 16-09-2009 at 22:07.
دوست عزیز اولا که
چرا پست رو ویرایش کردی ؟ همون عکس که گذاشته بودی خوب بود البته من اون عکس ندیدم.
دوما من نمی خوام تخصصی برنامه نویسی کنم همون جاوا برای کافیه
هدف اصلی من از برنامه نویسی اینه که گوشی خودم رو انعطاف پذیر کنم.
مثلا یه نفر زنگ می زنه من یه دکمه رو می زنم و صدایی که
قبلا ضبط شده براش پخش می شه و این جور چیزا
فک نکنم همچین چیزایی که شما میخواین زیر 100 گیر بیاد.توقعاتتون نسبت به پولتون خیلی سنگینی میکنه ...
فک نکنم همچین چیزایی که شما میخواین زیر 100 گیر بیاد.توقعاتتون نسبت به پولتون خیلی سنگینی میکنه ...![]()
p990 100 120 میتونی گیر بیاری .. گوشی خوبی هم هست برا ی این کارا... اگه نو میخوای با این قیمت جاوا بگیر که از سیمبینش بهتره ... میتونم بهت M3510 رو پیشنهاد کنم یا 5310 نوکیا ... قیمتشم 110 120 .. دیگه زیر اینا کاری نمیشه کرد
دسته دوم عزیز زان دسته دوم می خوام.
P 990 بهترین گوشی که میتونی انتخاب کنی به عنوان دست دوم ... ..
M7603 Beat dj هم عاليه ! هم از نظر كيفيت صدا هم از نظر بلندي ! ولي 300 قيمتشه متاسفانه ! اگه دسته دوم ديدي بگير .
پوزش می خوام در حد تیم ملی!
اعصابم از دست کسی که خونه رو ازش خریدیم خفن داغون بود... این هم که دیدم ترکیدم!جلوی همه ازت پوزش میخوام
اون عکس رو هم وقتی آروم شدم دیدم کار بدی کرده بودم گذاشته بودم؛ پاکش کردم... ( البته فکر کردم ندیدی)
درباره گوشی دست دوم هم پیشنهاد می دم که P910 یا P990 بگیری که جفتشون سیمبین هستن. اگر هم سرمایت رو زیاد کنی و یه گوشی خوب دست اول ( حالا نوکیا یا سونی اریکسون ) بگیری، بهتر هست. راستی... چرا سمت پایتون نمی ری؟ خیلی برنامه ردیفیه... خیلی آسونه و کاربردی و قدرت مانور بالایی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)