والله دانشگا های دیگهنام کاربری تو توضیحاتش گفته که همون کد ملی به اضافه حرف s هستش و کلمه عبور هم شماره داوطلبی کنکور...
کد ملی میشه رمز
و رمز دانشجویی میشد اسم کاربر
شاید شما برعکس میزنی
والله دانشگا های دیگهنام کاربری تو توضیحاتش گفته که همون کد ملی به اضافه حرف s هستش و کلمه عبور هم شماره داوطلبی کنکور...
کد ملی میشه رمز
و رمز دانشجویی میشد اسم کاربر
شاید شما برعکس میزنی
دوستان سلام
آخر این سیستم گلستان معلوم شد به چه دردی میخوره؟
گیج شدیم والا
لزومی به استفاده از اون برای ما که جدید الورود هستیم هست یا نه؟
علی علی
هر جور که بگی امتحان کردم پس و پیش.... پیش و پس خلاصه هر جور که بگی ولی اصلا راه نمی ده!!!
کسی اینجا قبول نشده صنعتی اصفهان ؟
امروز که پنجشنبه است هرچی به روابط عمومی زنگ زدم کسی برنداشت!! یعنی رفت تا شنبه؟؟؟!!!
پس کی می خوان درست کنن؟؟ امروز که پنجشنبه و فردا جمعه.... شنبه هم که ثبت نام خواهران شروع می شه!!! وقتی نمومنده....
سلام
تو سایت خود دانشگاه صنعتی که گفته دانشجویان جدیدالورود باید پرینت پذیرش از طریق سیستم گلستان رو واسه ثبت نام داشته باشن..
شما نام کاربری و کلمه عبور رو وارد می کنی قبول می کنه؟؟
Last edited by amirmon; 10-09-2009 at 17:51.
داداش منم صنعتی اصفهان قبول شدم (مهندسی مکانیک)... اگه خواستی پیام خصوصی بده بیشتر با هم آشنا شیم...(شایدم با هم هم اتاقی شدیم)
نه به خدا ...
فخر کجا بود... من که عددی نیستم رفیق... شما و همه بچه های این فاروم از همین الان من رو خاک پاتون بدونید.. خوبه؟
آقا تبریک میگم...
یه نگاه به صندوق بنداز...
اگه شد حتما هم اتاق می شیم....
دوستانی که صنعتی اصفهان قبول شدن : این طور که من فهمیدم سیستم گلستان فعلا واسه هیچ کدوم از ما جدیدالورود ها فعال نیست وباید تا شنبه صبر کنیم شاید فرجی بشه!!
به خوش آمد به همه بچا p30 که میان iut
من خودم 87 هستم(مکانیک)
از اینم بدونین که به شما تو iut میگن صفری
زیاد تعجب نکنین
تا 1ماهه اولم همش یه نقشه دستتونه تا راها گم نکنین(بس کی بی در و پیکر)
بهنام جان یه خورده بیشتر توضیح می دی در مورد iut و سطح علمی اونجا و اعتبار و .....
در مورد خوابگاه هاش توضیح بدین... تو خوابگاه سالن مطالعه داره؟ در مورد وضعیت غذا و درصد کافور و غیره...
جون کلام یه توضیح باحال از همه جای دانشگاه بدین تا ما صفری ها بیشتر آشنا شیم... شنیده بودم به جدید الورودها میگن صفری!!!
چیکار کنیم زیاد تابلو نشه صفری هستیم؟!!
Last edited by amirmon; 11-09-2009 at 13:33.
از لخاظ علمی که مطمئن باش هم از لحاظ هیئت علمی هم کارگاه هو آزمایشگاه و انواع تیم های تحقیقاتی در انواع زمینه ها قویه
استاداش جدا استادن تو پوس کندن دانشجو ها
انگار عمرانی تو
عمران که تو رشته مهندسیا دختراش از یه سری مسائل غیر از درس بالاتر بقیه رشتان
خوابگاش هم سایت کامپیوتر داره هم سالن مطالعه هم wireless lan -سلمونی-سوپر-تریا و زمین بازی
کافورشم از پا نمیندازدت و هنوزم میتونی و قادرهستی ...
از امکانات ورزشیم که تو ایران تکه
3تا سوله
3تا زمین چمن
3تا زمین تنیس
یک استخر در ح تیم ملی
سالن بدنسازی و ...
کتابخونشم که سال پیش بعد از حدود 6 سال افتتاخ شد بسیار خوب و دلباز و حتی با همم میشه در خوند(شما خودد تا تهشا برو)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)