حال کردم عربستان حذف شد....
بیشتر حال میکنم نیوزیلند بتونه بحرین رو بزنه و حذفش کنه
ولی خب نیوزیلند تیم خوبی نیست
حتی بدتر از ایرانه
حال کردم عربستان حذف شد....
حتی بدتر از ایرانه
اگه بحرین هم حذف بشه خیلی خوبه.هرچی باشه با بحرینی ها هم خیلی سرشاخ بودیم ... یه بار مارو حذفیدن
که عربستان بره بالا، حالا خودشون حذفش میکنن.نیوزلند تیمش چجوریاس ؟ میتونه بحرینو بزنه زمین ؟؟؟
در حد و اندازه های مالدیونیوزلند تیمش چجوریاس ؟ میتونه بحرینو بزنه زمین ؟؟؟![]()
نه دیگه اینطوریا هم نیست ... از ایران که بهترن . کلا خیلی هیکلی هستن بازیکناش .. بعضی هاشون بالای 90 کیلو هستن ..
ایول..خبر در سطح تیم ملی...حال کردم عرب های پر ادعا حذف شدن...
بسيار خبر خوشي بود !!!
ممنون به اميد روزي كه بحرين هم حذف بشه !
بخاطر اين همه ظلمي كه عرب ها به ما كردن !نمی دونم چرا ما با این عربستانی ها اینقدر مشکل داریم
برای منم همین کافی بود که عربستان حذف شه !
میدونید چرا ؟ چون هر وقت یاد اون گند علی دایی در مسابقه عربستان و ایران در تهران میوفتم حسرت میخورم ! اونها تونستن 3 امتیاز کامل رو تو زمین خود ما بگیرن که واقعا حقشون نبود ما مربی مون مشکل داشت !
امیدوارم این بحرین هم حذف شه که دلم از باخت 4-2 در مقابل بحرین خنک بشه !
علی دایی واقعا باید با این نتایجش در مقدماتی جام جهانی بزنه تو سرش تو کل بازی هاش 5 امتیاز گرفت اما افشین قطبی در 3 بازی 5 امتیاز گرفت !
Last edited by I Walk Alone; 10-09-2009 at 14:38.
جدا جای تاسف داره که باید از جام جهانی نرفت عربستان و بحرین و ...خوشحال بشیم و جشن ملی بگیریم!!!پس چی میگن 30 ساله!(نکته کنکوری!) ایران قدرت اول فوتبال آسیاست!؟پس فردا همین بحرین هم دیگه با ما بازی تدارکاتی برگزار نمی کنه...
پس از ایران قوی تره!در حد و اندازه های مالدیو
آره قشنگ از زیر مسئولیت فرار کرد!!!>>>سیاست سکوت!علی دایی واقعا باید با این نتایجش در مقدماتی جام جهانی بزنه تو سرش تو کل بازی هاش 5 امتیاز گرفت اما افشین قطبی در 3 بازی 5 امتیاز گرفت !
البته از 5 بازی 6 امتیاز گرفت سه مساوی یه برد یه باخت...
کلا برید دنبال رشته های کم سر و صدا و پر مو فقیت مثل بسکتبال و فوتسال و والیبال و ...![]()
به جامعه بشری تبریک میگم این اتفاق شیرین رو !!!
بدتر از ایران چی میشه ؟؟؟؟ بگم .... بگم ؟؟؟ خب لابد دیگه بدون تاکتیک و هرچی میان داخل زمین فقط مدل موهاشون و .. رو نشون بدن با 200 کیلو پز و افاده !!حال کردم عربستان حذف شد....
حتی بدتر از ایرانه![]()
منم خیلی دوس دارم نیوزیلند بحرینو Out کنه، ولی اگه هم نشد میشه امیدوار بود که بحرین تو جام جهانی از سه بازیش حداقل تو دو تاش 6، 7 تا بخوره و آبروریزی به مراتب بزرگتر از دیگر نماینده های آسیا به بار بیاره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)