قوچان – كيلومتر 5 جاده قوچان ، مشهد- روبروي مجتمع دانشگاه آزاد اسلامي- ساختمان آموزشي مجتمع آموزش عالي فني ومهندسي قوچان تلفن 2-2344001 و 2240093- 0581
قوچان – كيلومتر 5 جاده قوچان ، مشهد- روبروي مجتمع دانشگاه آزاد اسلامي- ساختمان آموزشي مجتمع آموزش عالي فني ومهندسي قوچان تلفن 2-2344001 و 2240093- 0581
م
hgttttttttt
Last edited by MiLaD_flower; 30-06-2010 at 01:18.
معلومه مكانيك قوچان
سلام من دانشجوي مهندسي شيمي اين دانشكده ام ورودي 87 . راستش اون اوايل راضي نبودم از امكانات از فضاش اما كم كم بهتر شد . انشاالله قرار بشه دانشگاه صنعتي شهيد كلاهدوز . امسال هم ديگه از دانشگاه فردوسي مستقل شد . پسر عموي كي مدير گروه كجا بود ؟ فاميلشون چيه ؟ رتبه هاتون چند شده ؟ روزانه يا شبانه اين ؟
من با 8600 منطقه2 روزانه مکانیک جامدات قبول شدم.. شما روزانه ای؟ وضعیت خوابگاهاش چطوره؟ امسال دانشجو زیاد گرفته خوابگاه واسشون داره؟
Last edited by MiLaD_flower; 30-06-2010 at 01:18.
به نظرم گول کلمه مجتمع عالی رو نخورید . اونجا دانشگاه سراسری و روزانه حساب میشه و هیچ فرقی با سایر دانشگاهای دولتی نداره . این جور که شنیدم در آینه نزدیک به دانشگاه مستقل تبدیل میشه
آره دانشگاه با پتانسیلیه. یه نگاه بندازید. توی این خراسان بزرگ فقط قوچان و بیرجند و فردوسی هستن که مهندسی مکانیک دارن.تمام رشته هایی که یک دانشگاه صنعتی لازم داره رو قوچان داره . چون تعداد رشته هاش کمه بهش میگن مجتمع . تا 2 سال دیگه که پذیرش هاش بیشتر بشه اسم دانشگاه صنعتی روش میفته
نه من شبانه ام . شبانه ها هم خوابگاه دارن چه برسه به روزانه ها . والا تا وقتي ما اونجا بوديم 7 تا خوابگاه بود كه 2 تاش واسه خانوما بود باقيش واسه پسرا بود . بهترين خوابگاه 4 و 7 بود كه من خوابگاه 4 بودم . سلف دانشكده زير خوابگاه 4 بود . خلاصه ما كه راضي بوديم . اما اين ترم خودم به شخصه خونه مي گيرم چون واسه شبانه ها خرجش يكيه . آره تقريبا امسال جمعيت دانشكده 2 برابر ميشه ! قوچان مشهد 137 كيلومتر فاصله داره كه با اتوبوس 2 ساعت طول ميكشه البته با تمام بگير ببندش . اميدوارم كه اسمش به زودي عوض بشه . من احسانم اگه مشكلي واست پيش اومد اونجا شايد بتونم كمكت كنم .
اها......
و
Last edited by MiLaD_flower; 30-06-2010 at 01:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)