مرسی هادی جان ، لطف داری...
سعیم رو میکنم ببینم میتونم از این حالت درش بیارم یا نه...
***بچه ها از همگیتون عذر میخوام ، که نتونستم این دو روز رو مدل کار کنم ، به یه سری مشکلات خوردم که وقت نکردم بشینم پاش...در کل شرمنده...***
مرسی هادی جان ، لطف داری...
سعیم رو میکنم ببینم میتونم از این حالت درش بیارم یا نه...
***بچه ها از همگیتون عذر میخوام ، که نتونستم این دو روز رو مدل کار کنم ، به یه سری مشکلات خوردم که وقت نکردم بشینم پاش...در کل شرمنده...***
کار خیلی عالیه اگه دندوناشم از اون حالت با مقطع گرد در بیاری خیلی بهتر می شه سطح مقطعشو یکم با مثلث ترکیب کن یعنی یه مثلث با گوشه های گرد(درست مثل طرحی که کشیدی)
تعداد دندونارم کم تر کن و بزرگتر یکم بی نظمی بهشون بده الان خیلی قرینست
راستس بعد از اینکه این مدل سازی ها تموم شد باهاشون چی کار می کنی؟این خوراکه باسه بازی
مرسی رفیق...
راستش هنوز رو دندوناش کار نکردم ، اونا رو هم ردیف میکنم...
خودم قصو دارم این کار رو low poly بسازم ، ببینیم کسی برای گیم ازش استفاده میکنه یا نه ... ( البته سر فرصت بدنش رو هم درست میکنم....)
بازم سلام...
امروز یه 2 ساعتی نشستم پای این مدل و یه مقداری از texture رو درست کردم ، البته یه ذره هم رو dital خود مدل کار کردم ...
اینم 2 تا عکس تا اینجای کار....
![]()
Wowwwwwwwwwwwwwwwwwwww
واییییییییییییییییی............ .
داش اميد گل كاری داری ميكنی...
آفرين...
خيلی خدایی باحال شده...
رو دستت نيست...
بابا اینطوری عکس رو نگذار لینک بده اخه یکی جنبه نداره سکته میکنه
آفرين خوب شد نرمالش
با چي تكسچر مي كني ؟
سگمنتاش چي زياده ؟ كمه ؟
خيلي نامردي.
بابا حداقل يه +70 سال ميزدي.
فوق العاده شده.مخصوصا جايه دوختش
امید جان خیلی عالی شده
ولی دندوناش هنوز خیلی خامه
یه براشی حداقل برو روش
دمت گرم
ای ول گرخیدم
کارت واقعا عالیه اگه می تونی یه دهن بازشم درست کن انگار داره می ره رو طعمه یه چیزایی سعی کردم بکشم البته به پایه شما نمی رسه (اولین بار بود داشتم کاراکتر می کشیدم)
البته منظورم بازم از این بازتر بود اصلا انگار کلا فک بالا به فک پایین وصل نباشه کلا یه چیزه ترسناک اینطوری کار کلی خوف تر می شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)